Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ξερει καποιος να μου πει καποιο ζελε η κερί πηλο που να κραταει οντως γιατι οσα εχω δοκιμασει ως τωρα τιποτα.... Ειχα δει καποτε ενα video νομιζω με ζελε ηταν που το βαζανε στα Μάλια ενως και μετα βαζανε ανεμηστιρα μπροστά του και δεν επεφταν με τιποτα αλλα δεν θυμαμαι ποια εταιρεια ητανε αμα σας λεει κατι αυτο.. Η οτι αλλο ξερετε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ξερει καποιος να μου πει καποιο ζελε η κερί πηλο που να κραταει οντως γιατι οσα εχω δοκιμασει ως τωρα τιποτα.... Ειχα δει καποτε ενα video νομιζω με ζελε ηταν που το βαζανε στα Μάλια ενως και μετα βαζανε ανεμηστιρα μπροστά του και δεν επεφταν με τιποτα αλλα δεν θυμαμαι ποια εταιρεια ητανε αμα σας λεει κατι αυτο.. Η οτι αλλο ξερετε ευχαριστω πολυ

post-202580-0-17781400-1405028398_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

πάρε και βάλε αυτή την λακ αφού έχεις διαμορφώσει το μαλλί όπως θέλεις

100054_Syoss-Haarspray-Max-Hold_xxl.jpg

Σε ποιο μικρό δεν βγαίνει; Φαντάζομαι ότι τόσο μεγάλο μπουκάλι δεν θα χωράει στην τσάντα και δεν θα την έχεις μαζί σου όταν πας για φρεσκάρισμα στην τουαλέτα. 

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιχτη οι γκομενες κανουν φρεσκαρισματα στις τουαλετες !

οι αντρες βαζουν ζελε, αρωμα η οτι αλλο θελουν στο σπιτι μια φορα  και ειναι οκ νομιζω ..

υπαρχει τετοιο ζελε που βαζουνε στην κρητη ??

εναν τονο εχεις βαλει ολον και ολον στο μηνυμα σου ρε φιλος  και κοιτα που τον εβαλες ...

• Like 4
Δημοσ.

Ρε τι φρεσκάρισμα? Δεν φτάνει που βάζουμε όλα τα πουστριλίκια στο μαλλί (εγώ το ισιώνω και με ψαλίδι κιόλας) αν έλεγα πάω και για φρεσκάρισμα πάει. Φτιάξιμο με κάποιο υλικό κερί-πηλό-άργυλο και μετά πλάκωμα με την συγκεκριμένη λακ. Εγω που ιδρώνω πάρα πολύ μου κρατάνε όλο το βράδυ Πένα!!! ούτε αέρας τα πιάνει ούτε τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε τι φρεσκάρισμα? Δεν φτάνει που βάζουμε όλα τα πουστριλίκια στο μαλλί (εγώ το ισιώνω και με ψαλίδι κιόλας) αν έλεγα πάω και για φρεσκάρισμα πάει. Φτιάξιμο με κάποιο υλικό κερί-πηλό-άργυλο και μετά πλάκωμα με την συγκεκριμένη λακ. Εγω που ιδρώνω πάρα πολύ μου κρατάνε όλο το βράδυ Πένα!!! ούτε αέρας τα πιάνει ούτε τίποτα. 

Συ είπας....

Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι συζητούσαν γυναίκες. 

Δημοσ.

Το πράσινο hairspray που μπήκε πιο πάνω είναι όντως από τα καλύτερα.

προσοχή μονο μην το παρακάνεις γιατί μετά το μαλλί θα κολλάει και θα είναι πέτρα... Το κόλπο είναι να ψεκάζεις από μια απόσταση και όχι πολύ κοντά στο μαλλί. Πολύ καλύτερο κράτημα από ζελέ + πιο γρήγορο. Διαμορφώνεις, ψεκάζεις, τέλος.

Με ζελέ εγώ θέλω μια ώρα για να διαμορφώσω τα μαλλία μου χώρια ότι κανένα δεν κρατάει όπως και όσο θέλω, ίσως γιατί δεν έχω και πολύ κοντό μαλλί.

Είναι και τι κάθεται στον καθένα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...