Προς το περιεχόμενο

Gps tracker σε παπι


alfaromeo146

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,έχω αγοράσει αυτό εδώ το gps

 

http://www.ebay.com/itm/Quad-Band-Motorcycle-Car-GSM-GPS-Tracker-GPS304B-Waterproof-Inductive-Key-9-40V-/221448777146?pt=US_Tracking_Devices&hash=item338f602dba

 

και θέλω να το βάλω σε ένα honda innova, ο μηχανικός που ρώτησα λέει οτι μετά απο καιρό θα μου μπλοκάρει το μηχανάκι δεν θα παίρνει μπρός και θα μου τρώει πολύ μπαταρία,ισχύει αυτό; να μην το βάλω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα παπια απο οσο ξερω υποφερουν ακομα και απο απλους συναγερμους που ρουφανε την μπαταρια μετα απο καποιο διαστημα.να στο μπλοκαρει δεν καταλαβενω το πως αλλα η μπαταρια θα πεθανει γρηγοροτερα πιστευω!αφου το αγορασες βαλτο και αμα στην σκισει βλεπεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαλτο και αν δεις οτι στη ρίχνει βαζεις λιγο μεγαλύτερη μπαταρία στη συνέχεια... για να παθει κατι (ακου εκει μπλοκαρει) δεν υπαρχει περίπτωση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Παλιότερα είχα βάλει έναν ακριβό συναγερμό στο παπί(δεν θυμάμαι μάρκα) και μετά από κάποιο διάστημα ρούφηξε την μπαταρία,παρότι είχα καθημερινή χρήση στο παπί.Αποτέλεσμα,δεν έπαιρνε μπροστά λόγω immobilizer,και έπρεπε να βραχυκυκλώσω συγκεκριμένα καλώδια για να ξεκινήσει.

Αυτό που σου είπε ο μηχανικός έχει βάση,μιας και αν έχει immobilizer,μπορεί λόγω άδειας μπαταρίας να σου μπλοκάρει την εκκίνηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...