Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα μπορει να σου κανει για συκοφαντικη.

Εννοειται πως ο απατεωνας στο δικαστηριο δεν θα πει πως ναι του εφαγα λεφτα. Και αντε να αποδειξεις εσυ μετα πως οντως σου εφαγε.

Δημοσ.

τον μικροαπατεωνα δεν τον πιανεις ευκολα...

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=4969&Itemid=758&lang=επι χρονια κανει αυτη την δουλεια σε ολα τα φορουμ.και ακομη και εδω μεσα κυκλοφορει σε τοπικς και προφανως θα γελαει...

αν δεν εχεις τσαμπα δικηγορο δεν πας πουθενα...

μαιος 2014: <<Πρός ενημέρωση όλον. Η δίκη έγινε στην Καλαμάτα και ο "κυριος" πήρε 6 μήνες φυλάκιση για απάτη κατα εξακολούθηση. Καλή συνέχεια σε όσους έχουν δικαστικό αγώνα ακόμα μαζί του και....ΠΡΟΣΟΧΗ στα λαμόγια.>>

με αναστολη κατα 99%

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

τους πιασανε τελικα ετσι για να κλεισει και το θεμα :)
παναγοπουλος σπειρα με απατεωνιες αυτοκινητων

• Like 2
Δημοσ.

Μην δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει το όχημα

ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ Μην επηρεάζεστε από την καλή τιμή. Μη στείλετε προκαταβολή σε αγγελίες που δουλεύουν με εμαιλ η αγγελίες εξωτερικού.

Μη στείλετε προκαταβολή στον

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΟΥΛΤΑΤ...

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ..ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛ... ΗΛΙΑΣ

ΤΣΙΑΛΤ... ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙΒΑΛΙΩΤ... ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙ...

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΡΒΕΛ...

ΤΟΠΟΛΙΔΗ... ΣΠΥΡ... ΤΟΥ ΣΤΕΦ...

ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Η ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ

http://www.car.gr/information/simboulos/

• Like 1
Δημοσ.

τωρα αν μας επιστρεψει και τα χρηματα ακομη καλητερα :D
γιατι μας ειπαν απο την ασφαλεια σε περιτπωση που δεν τα επιστρεψει θα γινεται δικαστηριο για τον καθε ενα ξεχωριστα

Δημοσ.

Λεφτά μη περιμένεις πίσω. Τους απατεώνες τους συμφέρει να πηγαίνουν δικαστήρια γιατί η νομοθεσία είναι της πλάκας και οι πλειοψηφία των δικαστών τα ζώα μου αργά. Οι δικηγόροι απο την άλλη θα στα αποκρύψουν αυτά για να στα "φάνε". Μοναδικός μαλάκας στο τέλος της υπόθεσης θα είσαι εσύ.

Δυστηχώς έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, ο απατεώνας επιβιώνει και ο δίκαιος καστρέφεται. Αυτοί που κάνουν τις απάτες τα γνωρίζουν αυτά.

Η μόνη ρεαλιστική λύση για να πάρεις τα κλεμμένα πίσω, είναι να του κάνεις τη ζωή "δύσκολη" με διάφορους τρόπους που δε χρειάζεται να αναλύσουμε.

Να θυμάσαι πως τέτοια άτομα είναι θρασύδυλα και σχεδόν αποκλείεται να κινηθεί νομικά εναντίον σου για οικονομικούς λόγους κτλ οπότε θα προτιμήσει να "παραιτηθεί". Και να το κάνει όμως άντε να βρει  το δίκιο του.

και μεις σκασμενοι ειμαστε απο εχθες με τον αδερφο μου αλλα ελπιζω να ειναι βλακας οπως ακουστικε στο τηλεφωνο παρα απατεωνας

γιατι οταν του ζητησα να μας πει καποια στοιχεια θιχτηκε και ειπε με προσβαλεις πες τον λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα πισω και τετοια πραγματα !! τωρα η μας κοροιδευει η ειναι χαζος :D

Καθαρες κουβέντες απατεώνα. Άλλη φορά να είσαι περισσότερο πονηρεμένος και υποψιασμένος.  Με τα λεφτά ούτε οι τρελοί του γιατρού δεν είναι βλάκες αν παρατηρήσεις..

Καλή τύχη και ενημέρωνε μας για το θέμα. :-)

Δημοσ.

ναι δικιο εχεις ειχα βρει και εγω ολα του τα στοιχεια  απλα ειναι Αθηνα και ειμαι μακρυα αλλιως θα ηταν διαφορετικα
αν και μου ειπαν απο την ασφαλεια τα μικροποσα ισως τα επιστεψουν για να αποφυγουν τα δικαστηρια αλλα ποιος ξερει

βεβαια οσο αφορα την αγγελια  πιο στημενη δεν παιζει να υπηρχε μιας και θα το επαιρνα χαλασμενο το αμαξι :D

και με πιεζε να στειλω καποιον δικο μου να το παρει εκει που το εχει παρκαρισμενο :P

τεσπα οτι γινει ενημερωνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...