FromDusk_TillDawn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τελευταια απο το αγχος με πιανει το στομαχι και κλεινει ο λαιμος μου σε σημειο που να μην εχω σαλιο (να νομιζω?) και να θελω να κανω εμμετο. Εχω σκεφτει να παρω ηρεμιστικα φυτικα με βαλεριανα μηπως χαλαρωση η κατασταση. Το εχει παθει κανεις?
Tenshi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τελευταια απο το αγχος με πιανει το στομαχι και κλεινει ο λαιμος μου σε σημειο που να μην εχω σαλιο (να νομιζω?) και να θελω να κανω εμμετο. Εχω σκεφτει να παρω ηρεμιστικα φυτικα με βαλεριανα μηπως χαλαρωση η κατασταση. Το εχει παθει κανεις? +εφίδρωση + ίλιγγος + λιποθυμικές τάσεις/black outs/απώλεια αισθήσεων +αρυθμίες Όταν ξεκινάνε τα ψυχοσωματικά,είναι μια πολύ καλή στιγμή να ξεκινήσεις να γράφεις κόσμο και καταστάσεις στα κάκαλά σου. Μην το σκέφτεσαι...just do it. 1
parlapipas25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τελευταια απο το αγχος με πιανει το στομαχι και κλεινει ο λαιμος μου σε σημειο που να μην εχω σαλιο (να νομιζω?) και να θελω να κανω εμμετο. Εχω σκεφτει να παρω ηρεμιστικα φυτικα με βαλεριανα μηπως χαλαρωση η κατασταση. Το εχει παθει κανεις? Για ποιο λογο σε πιάνει άγχος; Προσεξε μην στο γυρίσει σε κρίση πανικού. Βρες χρόνο για τον εαυτο σου και ξεκινά να ασχολείσαι με κάτι που σ αρέσει. Επίσης λίγο γυμναστικη καλο θα κανει. Για εμενα μην πάρεις τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα