haris_216 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 θα το κοιτάξω. αλλά μάλλον για αύριο το βλέπω
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 θα τη κανεις και τηλεκατευθυνομενη? πχ για να επιτιθεται σε φοιτητες? 1
zoranb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 θα τη κανεις και τηλεκατευθυνομενη? πχ για να επιτιθεται σε φοιτητες? To "τηλεκατευθυνόμενη" το αντελήφθην, το " να επιτίθεται φοιτητές" αυτό δεν το αντελήφθην!
haris_216 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καθυστέρησα λίγο για την photo που υποσχέθηκα. Λοιπόν αυτό που πρότεινα είναι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία. Τώρα δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο αφού το γιασεμί που είχα εκεί τα "έπαιξε". Όταν όμως ήταν πράσινο και είχε καλύψει όλο το baboo ήταν ένας όμορφος (και κυρίως κινούμενος) "τοίχος". Το baboo θα μπορούσε να ανοίξει και περισσότερο και να έχει μεγαλύτερο πλάτος αλλά εμένα αυτό ήταν οκ για εκεί που το ήθελα 3
zoranb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ωραία αλλά εμένα είναι διπλάσιο σε μέγεθος, μην πω τριπλάσιο, είναι σχεδόν 2 μέτρα πλάτος και άλλα τόσα ύψος!
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εξαιρετική πατέντα του Χάρη ε, level χασισέμπορας. Τι ανθεκτικά/αειθαλή φυτά θα μπορούσαν να σκαρφαλώσουν εκεί πάνω;
haris_216 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ωραία αλλά εμένα είναι διπλάσιο σε μέγεθος, μην πω τριπλάσιο, είναι σχεδόν 2 μέτρα πλάτος και άλλα τόσα ύψος! Μα δεν είπα ότι θα κάνεις ένα "τοίχο" αλλά δύο μικρότερους (ένα σε κάθε ζαρντινιέρα). Τώρα βέβαια είναι λίγο δύσκολο και θα χρειαστεί να ξεμπλέξεις τις δύο ζαρντινιέρες και προφανώς να κόψεις αρκετά κλαδιά. Για κάποιο διάστημα θα δείχνει "φτωχή" η εικόνα. Αλλά μόλις ξαναφουντώσει θα έχεις δύο πράσινα τοιχάκια ευέλικτα και εύκολα στην μετακίνηση όταν και αν χρειαστεί Εξαιρετική πατέντα του Χάρη ε, level χασισέμπορας. Τι ανθεκτικά/αειθαλή φυτά θα μπορούσαν να σκαρφαλώσουν εκεί πάνω; Εγώ σε αυτό είχα ένα γιασεμί και στο άλλο που έχω κάνει μια διπλοδένια. Θα μπουρούσε σίγουρα και άλλα φυτά αλλά προσωπικά δεν θα έβαζα κάτι που γίνεται πολύ παχύ και βαρύ με τον χρόνο (πχ κισσό) γιατί θα ανέβαινε ψηλά το κέντρο βάρους και με αεράκι ίσως είχαμε ανατροπές. (μου έτυχε ακόμα και με αυτά τα φυτά στην μία ζαρντινιέρα που την βαράει ο βοριάς όταν ήταν γεμάτο το baboo και άρα είχε μεγάλη αντίσταση στον αέρα. το πρόβλημα λύνεται με ένα μικρό δεσιματάκι στο πίσω κάγκελο) 1
zoranb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μα δεν είπα ότι θα κάνεις ένα "τοίχο" αλλά δύο μικρότερους (ένα σε κάθε ζαρντινιέρα). Τώρα βέβαια είναι λίγο δύσκολο και θα χρειαστεί να ξεμπλέξεις τις δύο ζαρντινιέρες και προφανώς να κόψεις αρκετά κλαδιά. Για κάποιο διάστημα θα δείχνει "φτωχή" η εικόνα. Αλλά μόλις ξαναφουντώσει θα έχεις δύο πράσινα τοιχάκια ευέλικτα και εύκολα στην μετακίνηση όταν και αν χρειαστεί Ναι κατάλαβα τι εννοείς και thanx, μόνο που ξέρεις τι φοβάμαι... πως τα δύο αυτά ξεχωριστά τοιχάκια, ποτέ δεν θα είναι ξεχωριστά, στην πορεία θα μπλεχτούν τα κλαδιά και θα πρέπει συνεχώς να τα ξεχωρίζω/κλαδεύω κλπ. και το σημαντικότερο, ακόμα και να μην μπλέκονται μεταξύ τους και πάλι δεν θα με καλύπτει γιατί θα δημιουργείται κενό ανάμεσά τους κάτι που δεν θέλω, γιατί έτσι κι αλλιώς θέλω να δημιουργείται μια ενιαία επιφάνεια κάλυψης, χωρίς κενά κλπ! Όμως ωραία και ευέλικτη η πρόταση... και φθηνή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα