Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο ενα 6μηνο σχεδον ειχα παρει τη samsung UE32F6100...ειναι φοβερη τηλεοραση αλλα δεν ειναι smart. Εχει να προτινει κανεις καποιο module που μπαινει στην HDMI θυρα και παιρνει απο εκει δεδομενα? υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Δημοσ.

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΒΟΧ  KAI ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ! + YOU TUBE ΚΛΠ ! Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ! ΕΧΩ ΜΙΑ SAMSUNG 39ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΜΑΡΤ ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΒΟΧ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΠΑΙΖΩ ... ΒΛΕΠΩ ΒΙΝΤΕΟ ...ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ!! 

Δημοσ.

Ναι από όσο ξέρω και έχω ψάξει(όχι πολύ) όλα οδηγούσαν σε Android Tv box. Όλες οι άλλες λύσεις είναι ακριβές όπως να πάρεις μια Smart ready TV ή xbox ή apple tv, google chromecast κλπ. Ψάξε αν έχεις την δυνατότητα από ebay μπας και βρεις πιο φθηνά. Αυτά μπορώ να σου πω εγώ, αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας παραθέσει τις συμβουλές του. Πάντως ένα android tv  σου δίνει πρόσβαση στο google play το οποίο με την σειρά του έχει 1000 εφαρμογές που άλλα δεν έχουν. Δες κι Link.png Site:

και όλα τα related.

Υ.Γ. να φανταστείς ότι έχω smart tv αλλά σκέφτομαι σοβαρά την αγορά android tv box τελευταία μόνο και μόνο για τις εφαρμογές. Τα fb, twitter, youtube, browser, dailymotion, weather και άλλα ΔΕΝ μου επαρκούν οπότε το σκέφτομαι σοβαρά :)

Δημοσ.

Αν θες την πλατφορμα της samsung η πιο φθηνη λυση ειναι να παρεις ενα smart blueray η home cinema. Αλλιως υπαρχουν τα smart tv box που τρεχουν android.

Δημοσ.

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΒΟΧ  KAI ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ! + YOU TUBE ΚΛΠ ! Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ! ΕΧΩ ΜΙΑ SAMSUNG 39ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΜΑΡΤ ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΒΟΧ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΠΑΙΖΩ ... ΒΛΕΠΩ ΒΙΝΤΕΟ ...ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ!! 

Σχετικα με τη λυση του xbox, για να χρησιμοποιεις τον browser δεν θελει συνδρομη Xbox Live Gold??

http://support.xbox.com/el-GR/xbox-360/apps/internet-explorer-setup

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...