Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κολλήσει με κόλα τη σωλήνα του αυτόματου ποτίσματος στο σοβατεπί στο μπαλκόνι αλλά τελικά δεν είναι πρακτικό το να είναι κολλημένη γιατί όταν πρέπει να βάψω τον τοίχο... αντιλαμβάνεστε! Έχετε να προτείνετε κανένα καλύτερο τρόπο στήριξής της; Σκεφτόμουν να περάσω στο τοίχο χαμηλά, μόλις πάνω από το σοβατεπί αυτές τις βίδες που κάνουν "Γ" ώστε να στηρίζεται εκεί η σωλήνα. Με τον τρόπο αυτό με άνεση όταν θέλω να βάψω απλώς θα σηκώνω τη σωλήνα και θα βάφω... τι λέτε;

post-74587-0-71884700-1405269336_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι thanx, την είχα στο μυαλό μου αυτή τη λύση αλλά σκέφτηκα πως μήπως είναι too much, συν το ότι θα φαίνεται άσχημο!  :-)

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι μαλακές λαμαρίνες με τρύπες ανα λίγα χιλιοστά που πωλούνται με το μέτρο στα 2 εκατοστά πλάτος περίπου.

post-186856-0-53558300-1405274629_thumb.png

Δημοσ.

Η κόλλα μάλλον δεν φαίνεται

Ακριβώς  B)

Υπάρχουν κάτι μαλακές λαμαρίνες με τρύπες ανα λίγα χιλιοστά που πωλούνται με το μέτρο στα 2 εκατοστά πλάτος περίπου.

Και ποιά ακριβώς είναι η χρήση τους; Να υπενθυμίσω πως η σωλήνα του αυτόματου ποτίσματος είναι ήδη στημένη και δεν γίνεται τώρα να βγάλω τους συνδέσμους στις γωνίες για να περάσω λαμαρίνες με τρύπες, εάν έχω καταλάβει καλά τη χρήση των λαμαρινών!  :-)

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να βγάλεις τον σωλήνα, μπαίνει έτσι η λαμαρίνα η οποία θα κοπεί ανάλογα με την διάμετρο του σωλήνα. Άμα βρω καμιά φωτό θα σου δείξω πως είναι αλλά δε θυμάμαι πως λέγονται για να το ψάξω.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να βρείς κάποια φωτογραφία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ όχι μόνο πως μπαίνει και φαίνεται αλλά και που θα στηρίζεται στο σοβατεπί!  :unsure:

Δημοσ.

Ακριβώς  B)

Και ποιά ακριβώς είναι η χρήση τους; Να υπενθυμίσω πως η σωλήνα του αυτόματου ποτίσματος είναι ήδη στημένη και δεν γίνεται τώρα να βγάλω τους συνδέσμους στις γωνίες για να περάσω λαμαρίνες με τρύπες, εάν έχω καταλάβει καλά τη χρήση των λαμαρινών!  :-)

τσερκι λέγεται και ειναι πάμφθηνο και ευκολοδούλευτο

%CE%A4%CE%A3%CE%95_13%CE%9C%CE%9C1340527

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι.

Κόβεις ένα κομμάτι 5 εκατοστά ας πούμε και το φέρνεις στο σωλήνα, όπως το στρίβεις γύρω γύρω οι δυο άκρες θα συναντηθούν. Εκεί θα φέρεις τις τρύπες να ταιριάζουν μεταξύ τους γιατί από εκεί θα περάσει η βίδα η οποία θα μπει με ούπα στον τοίχο, ότι περισσέψει μετά την τρύπα το κόβεις. Ανάλογα το πως θα το δουλέψεις θα είναι και το αποτέλεσμα, όμορφο ή άσχημο. Στο τέλος βάφεις με μπογιά στο χρώμα του σωλήνα και δε πέφτει στο μάτι.  

Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω ακριβως τη διαμετρο που εχει η σωληνα σου αλλα αν ειναι περιπου οπως το σπιραλ απ το κλιματιστικο και οχι μεγαλυτερη, σου κανουν και αυτα:

λεγεται στερεωτικο καρφι (ροκα)

post-295003-0-90232700-1405292925.jpg

post-295003-0-90232700-1405292925.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το τσερκι ουτε εμενα μου αρεσει, σε τετοια περιπτωση θα εκανα πατεντα μεταξυ στερεωτικου καρφιου, ουπα 6αρι, και βιδα λεπτη και μακρια, ωστε να ειναι πιο σιγουρο απο το καρφι που εχει απο τη μανα του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...