Προς το περιεχόμενο

PS4 USA account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις απο εσας κατεβασει παιχνιδι σε digital μορφη απο το PS Store με Αμερικανικο λογαριασμο?Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα τα games στο US store ειναι πολυ πιο φθηνοτερα απο αυτα του Ευρωπαικου.

Δοκιμασα πχ μεσω Paypal να κατεβασω 1 game απο το Αμερικανικο store που εχει 50$(38€) που στο Ελληνικο store εχει 60€ αλλα δυστυχως μου εβγαλε μυνημα can't find your wallet.Μαλλον επειδη δεν μπορει να συσχετιστει το US account με την Visa debit cart η οποια ειναι Ελληνικη περασμενη στο Paypal.Απο το Ελληνικο account εχω αγορασει game κανονικα.Οποτε ο επομενος και μοναδικος τροπος ειναι να παραγγελνα 1 US Psn card 50$ και να την περνουσα στο US store.Το εχω κανει πιο παλια στο Ps3 και κατεβασα οτι ηθελα.Δυστυχως το site που παρηγγειλα την καρτα δεν ηταν τοσο αξιοπιστο,επρεπε να κανω account και αργουσε πολυ να κανει verification το Paypal,ηθελε μερες και ετσι ακυρωσα την παραγγελια.Απο αλλα 2-3 sites που ειχα παραγγειλει πιο παλια μου εστελναν τον κωδικο σε λιγα λεπτα η σε μερικες ωρες(digital delivery).Περιμενω να μου κανουν refund,ακομα και αυτο αργει.

Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης:

1)Αν τελικα βαλω κωδικο καρτας θα τον δεχτει?Αν οχι η καρτα θα μου ειναι αχρηστη.

2)Αν δεχτει τον κωδικο της US καρτας και κατεβασω καποιο game μετα θα εχω καποιο προβλημα αν για το συγκεκριμενο game κατεβασω εξτρα contect?(maps,dlc etc).Εχω ακουσει οτι μπορει να μην αναγνωριζει τα εξτρα γιατι ειμαστε Ευρωπη.

3)Πρεπει να εχω κανει το US account primary?

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε τίποτα, απλά αν θέλεις κάποιο dlc από παιχνίδι που αγόρασες από το US store, θα πρέπει και το dlc να το αγοράσεις από εκεί. Όχι δεν χρειάζεται το US account να είναι primary, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την κονσόλα σαν primary.Ειλικρινά αυτό με την διαφορά τιμών στα δύο store δεν μπορώ να την χωνέψω. Watch dogs Eu store 70€, US store 60$ δηλαδή 43€ περίπου!Και εγώ ξεκίνησα να αγοράζω μόνο από us store, μετά θα παραπονιούνται γιατί το Ευρωπαϊκό δεν κάνει τις πωλήσεις του Αμερικανικού...

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε τίποτα, απλά αν θέλεις κάποιο dlc από παιχνίδι που αγόρασες από το US store, θα πρέπει και το dlc να το αγοράσεις από εκεί. Όχι δεν χρειάζεται το US account να είναι primary, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την κονσόλα σαν primary.Ειλικρινά αυτό με την διαφορά τιμών στα δύο store δεν μπορώ να την χωνέψω. Watch dogs Eu store 70€, US store 60$ δηλαδή 43€ περίπου!Και εγώ ξεκίνησα να αγοράζω μόνο από us store, μετά θα παραπονιούνται γιατί το Ευρωπαϊκό δεν κάνει τις πωλήσεις του Αμερικανικού...

Οποτε θα μπορω να μοιραστω καποιο game με αλλον αρκει και ο αλλος να εχει φτιαξει US account σωστα?

Τελικα επειδη το site που ειχα αγορασει την US psn card μου εγραφε Partially refunded και μου τα επρηξε του εγραψα οτι θα κανω στο Paypal disputed or open case και καπακι εκανε Full refunded αμεσως.Δεν βρηκα ομως καποιο site εμπιστο που να στελνει τον κωδικο γρηγορα και να μην θελει registered εγγραφες κλπ.Μονο 1 αλλα ζηταει για τα 50$ 45 ευρω και οχι 38.Αν ξερεις καποιο στειλε πμ.

Τελικα το παιχνιδι που ηθελα να παρω απο US store το πηρα σε cd σε καλη τιμη απο Σκρουτζ αλλα ειναι παιδεμα το βαλε βγαλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...