Προς το περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Πρόβλημα με TV-OUT/Dual Screen


Sonam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το επείγον οφείλετε ότι αν δεν βρω κάποια λύση μέχρι την Δευτέρα το πρωϊ πρέπει να πάω να αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών.

Λοιπόν... Εχουμε και λέμε. Μια φορά και έναν καιρό ήταν μία καρτούλα που την έλεγαν TNT2 M64.... Και είπαν κάποια καλά παιδιά να τις δώσουν χρησιμότητα βάζοντας την και μία TV να δείχνει κάποια αποτελέσματα σε ένα προποτζίδικο... Η TNT2 όμως αρνούνταν πεισματικά όμως να δείξει ταυτόχρονα ΚΑΙ σε TV ΚΑΙ στο monitor.

Είχε drivers 24.xx και πήγα να βάλω τους 5x.xx αλλά δεν μπορούσαν να δουλέψουν τα settings από τις ρυθμίσεις. Μου βγάζει ένα cpl ότι λείπει. Οπότε ξαναπερνάω τους 24.ΧΧ και πάω να ανοιξω την TV. Και δεν το λαμβάνει ως 2 monitor αλλά λέει να επιλέξω συσκευή εξόδου. Και έτσι δεν μπορεί να δουλεύουν και τα δύο ταυτόχρονα. :evil: :evil:

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να μου δώσει λύση; 'Η υπάρχει περίπτωση να είναι η κάρτα έτσι και να μην το υποστηρίζει;

Ας πούμε ότι είναι η δεύτερη περίπτωση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό: Υπάρχει η περίπτωση να πάρω καινούρια κάρτα φθήνη ( http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Catalog_Id=1&Product_Id=64866&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ) και να συνδέσω 2 οθόνες (όχι ΤV-Monitor αλλά δύο κανονικές οθόνες) και να μην λειτουργούν ταυτόχρονα? Η μία θα είναι CRT 17" και η άλλη μία παλιά 14" Analog. Θα χρειαστώ και DVI->Analog adaptor ε;

 

Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά καίγομαι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...