mitsakos85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Παίδες καλησπέρα.Σαν φοιτητης δε δικαιουμαι καρτα ανεργιας. Πήγα όμως στον ΟΑΕΔ να βγαλω, δηλώνοντας πτυχιουχος, ενώ δεν είμαι ακόμα , περιμένοντας ότι θα περνουσα τα μαθήματα και θα ξεμπέρδευα. Τωρα πλέον έχω καταχωρηθεί στα μητρωα ως...πτυχιουχος ΑΕΙ. Η κάρτα έχει τριμηνη διαρκεια και μετα θελει ανανεωση όπως πιθανως γνωρίζετε.Αν δεν την ανανεώσω, ακυρώνεται. Διαγράφονται όμως και τα στοιχεια που έδωσα??? Ή πρεπει να παω και να ενημερωσω ότι έδωσα λάθος στοιχεια??
somebody:) Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εγω δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα καποια στιγμη που ηθελα και εγω να βγαλω καρτα ανεργιας ρωτησα εδω και μου απαντησαν το εξης,το οποιο το θεωρησα πολυ σημαντικο και καλυτερα να το ξερεις και εσυ μιας που ειπες οτι σπουδαζεις: "Αν είσαι φοιτήτρια όχι δεν είναι νόμιμο και δεν είναι επιτρεπτό να βγάλεις. Αν είσαι ΑΕΙ – ΤΕΙ μην το κάνεις αυτό το λάθος γιατί θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα με την πρακτική σου, που δηλώνεται στον ΟΑΕΔ.Αν είσαι σε ΙΕΚ που πρέπει να κάνεις πρακτική δε θα μπορείς να την κάνεις. Θα υπάρξει διασταύρωση και τότε.Μέχρι τώρα, το σύστημα δεν έχει συνδεθεί με τον ΟΑΕΔ ώστε να υπάρχουν άμεσες διασταυρώσεις και να μην μπορείς να βγάλεις κάρτα ανεργίας, αλλά ετοιμάζετε και θα γίνετε σε λίγο καιρό, οπότε το θεωρώ επικίνδυνο!!!" http://www.insomnia.gr/topic/486846-επιταγη-εισοδου-στην-αγορα-εργασιας-για-ανεργο/?p=53123770 αποψη μου: να πας και να τους πεις οτι εννοουσες επι πτυχιο και μπερδευτηκες και ειπες πτυχιουχος (οχι εσκεμμενα δηλαδη) και εκει θα σου πει τοτε δε δικαιουσαι και θα πεις "ααααααχ ναι συγγνωμη δε το ηξερα" και κανε την προσευχη σου να ληξει εκει και να το διαγραψουν αυτοι αλλα μην πας μετα απο κανα μηνα!! αμεσα! 2
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 λεω γω τωρα. σε βαλανε πτυχιουχο χωρις να πας πτυχιο? 2
panos2171 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μια χαρά μπορείς να βγάλεις ως φοιτητής κάρτα ανεργείας απλά αν η σχολή απαιτεί πρακτική τότε λογικά θα πρεπει να τη διακόψεις.
mitsakos85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 λεω γω τωρα. σε βαλανε πτυχιουχο χωρις να πας πτυχιο? και όμως φιλε μου... τους ρωτησα να φανταστεις αν θελουν αντιγραφο πτυχιου και μου ειπαν "αφου δεν το έχεις μαζί σου δε πειραζει, μη σε τρεχουμε!!" Μια χαρά μπορείς να βγάλεις ως φοιτητής κάρτα ανεργείας απλά αν η σχολή απαιτεί πρακτική τότε λογικά θα πρεπει να τη διακόψεις. αν το ψαξεις θα δεις οτι η ιδιοτητα φοιτητη και ανέργου δεν συμβαδιζουν.θεωρείσαι μη διαθεσιμος για εργασία όπως διαβασα τρομάρα τους!!
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 και όμως φιλε μου... τους ρωτησα να φανταστεις αν θελουν αντιγραφο πτυχιου και μου ειπαν "αφου δεν το έχεις μαζί σου δε πειραζει, μη σε τρεχουμε!!" αλιμονο...
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 λεω γω τωρα. σε βαλανε πτυχιουχο χωρις να πας πτυχιο? και εγω που ειμαι πτυχιουχος δεν μου ζητησαν αλλα δεν υπαρχει λογος αυτος που θα σε παρει για δουλεια θα ζητησει αυτοι απλλα σε βαζουν σε μια δεξαμενη αναλογα με τα προσοντα σου.
mitsakos85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 και εγω που ειμαι πτυχιουχος δεν μου ζητησαν αλλα δεν υπαρχει λογος αυτος που θα σε παρει για δουλεια θα ζητησει αυτοι απλλα σε βαζουν σε μια δεξαμενη αναλογα με τα προσοντα σου. κατάλαβα... αν όμως δεν ανανεώσεις, ξέρεις αν διαγραφονται τα στοιχεια σου ή χανεις μονο την ιδιοτητα του ανεργου επίσημα.αν δηλαδή μου ακυρωθει και πάω μετα από 6μηνο να βγαλω καινουργια τα στοιχεια θα υπαρχουν ή θα τα δώσω εκ νεου?
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 κατάλαβα... αν όμως δεν ανανεώσεις, ξέρεις αν διαγραφονται τα στοιχεια σου ή χανεις μονο την ιδιοτητα του ανεργου επίσημα.αν δηλαδή μου ακυρωθει και πάω μετα από 6μηνο να βγαλω καινουργια τα στοιχεια θα υπαρχουν ή θα τα δώσω εκ νεου? απο οτι ξερω τα στοιχεια μενουν απλα χανονται οι μηνες της ανεργειας edit Τελικά διαγράφεσαι Το δελτίο ανεργίας διαγράφεται στις εξής περιπτώσεις: Σε περίπτωση ανάληψης εργασίας είτε με τη μεσολάβηση του ΟΑΕΔ είτε με ενέργειες του ίδιου του ανέργου Σε περίπτωση μη αποδοχής προσφερόμενης και κατάλληλης των προσόντων του θέσης εργασίας Σε περίπτωση μη ανανέωσης του δελτίου ανεργίας σε διάστημα έως και 5 (πέντε) ημερών μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης ισχύος του δελτίου ανεργίας Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του ανέργου στην αγορά εργασίας (π.χ. ασθένεια, μετάβαση στο εξωτερικό, κ.ά.)
mitsakos85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 απο οτι ξερω τα στοιχεια μενουν απλα χανονται οι μηνες της ανεργειας edit Τελικά διαγράφεσαι Το δελτίο ανεργίας διαγράφεται στις εξής περιπτώσεις: Σε περίπτωση ανάληψης εργασίας είτε με τη μεσολάβηση του ΟΑΕΔ είτε με ενέργειες του ίδιου του ανέργου Σε περίπτωση μη αποδοχής προσφερόμενης και κατάλληλης των προσόντων του θέσης εργασίας Σε περίπτωση μη ανανέωσης του δελτίου ανεργίας σε διάστημα έως και 5 (πέντε) ημερών μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης ισχύος του δελτίου ανεργίας Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του ανέργου στην αγορά εργασίας (π.χ. ασθένεια, μετάβαση στο εξωτερικό, κ.ά.) ωραιος φίλε μου σ'ευχαριστώ!
redhotstef Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 επισης εκανες τεραστια μ@λακι@... Το επιδομα που παιρνουν οι ανεργοι πτυχιουχοι αφου σημπληρωσουν ενα χρονο ανεργιας.... τωρα δεν δικαιουσε τιποτα!!!! Ετσι την πατησα και γω... εκανα την εξυπναδα την δικη σου.. Και βρηκαν στο κομπιουτερ οτι ειχα κανει εγγραφη στον οαεδ ενω ημουν ακομη πτυχιουχος (και ας ορκιζομουν σε ενα μηνα), και τα λεφτα γιοκ! Την πατανε πολλοι βεβαια με αυτη την διαδικασια. Τωρα οτι δουλεια και να βρεις στον οαεδ πενταμηνα κτλ, υπαρχει πιθανοτητα να στο χτυπησουν καταμουτρα οτι τους επαιξες πουστι@. Και σε μενα το ιδιο εκαναν..
mitsakos85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 επισης εκανες τεραστια μ@λακι@... Το επιδομα που παιρνουν οι ανεργοι πτυχιουχοι αφου σημπληρωσουν ενα χρονο ανεργιας.... τωρα δεν δικαιουσε τιποτα!!!! Ετσι την πατησα και γω... εκανα την εξυπναδα την δικη σου.. Και βρηκαν στο κομπιουτερ οτι ειχα κανει εγγραφη στον οαεδ ενω ημουν ακομη πτυχιουχος (και ας ορκιζομουν σε ενα μηνα), και τα λεφτα γιοκ! Την πατανε πολλοι βεβαια με αυτη την διαδικασια. Τωρα οτι δουλεια και να βρεις στον οαεδ πενταμηνα κτλ, υπαρχει πιθανοτητα να στο χτυπησουν καταμουτρα οτι τους επαιξες πουστι@. Και σε μενα το ιδιο εκαναν.. επισης εκανες τεραστια μ@λακι@... Το επιδομα που παιρνουν οι ανεργοι πτυχιουχοι αφου σημπληρωσουν ενα χρονο ανεργιας.... τωρα δεν δικαιουσε τιποτα!!!! Ετσι την πατησα και γω... εκανα την εξυπναδα την δικη σου.. Και βρηκαν στο κομπιουτερ οτι ειχα κανει εγγραφη στον οαεδ ενω ημουν ακομη πτυχιουχος (και ας ορκιζομουν σε ενα μηνα), και τα λεφτα γιοκ! Την πατανε πολλοι βεβαια με αυτη την διαδικασια. Τωρα οτι δουλεια και να βρεις στον οαεδ πενταμηνα κτλ, υπαρχει πιθανοτητα να στο χτυπησουν καταμουτρα οτι τους επαιξες πουστι@. Και σε μενα το ιδιο εκαναν.. θα παω αν ειναι να τους πω οτι έκανα μαλακία όσο ειναι νωρις... αλλιώς ότι έγινε έγινε τελικά
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Άκυρο, αλλά: Τη μία τους βρίζετε που σας ζητάνε χαρτούρα και σας κουράζουν, ενώ την άλλη τους βρίζετε που δεν σας ζητάνε για να μην σας κουράσουν! Τι θέλετε επιτέλους; 1
mitsakos85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Άκυρο, αλλά: Τη μία τους βρίζετε που σας ζητάνε χαρτούρα και σας κουράζουν, ενώ την άλλη τους βρίζετε που δεν σας ζητάνε για να μην σας κουράσουν! Τι θέλετε επιτέλους; Όντως άκυρο. Λες κάτι έτσι για να το πεις. Όπως επίσης άκυρο και το τσουβάλιασμα που κανεις. Εσείς κανετε αυτό εσείς λετε το άλλο.... Έχασες χρονο να γραψεις τη μ@@@κια σου. (Όπως και εγώ χρονο να απαντήσω θα μου πεις...)
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όντως άκυρο. Λες κάτι έτσι για να το πεις. Όπως επίσης άκυρο και το τσουβάλιασμα που κανεις. Εσείς κανετε αυτό εσείς λετε το άλλο.... Έχασες χρονο να γραψεις τη μ@@@κια σου. (Όπως και εγώ χρονο να απαντήσω θα μου πεις...) Η πρώτη λέξη του ποστ μου έλεγε ότι ήταν άκυρο, εάν δεν το κατάλαβες και χρειάστηκε να γράψεις αυτό το ποστ, τότε δεν ξέρω τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα