mathsrule Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Άρα αφού άντεξες τόσο σοβαρά μικρόβια κλπ, στατιστικώς δεν θα πάθεις τίποτα από ένα σκύλο! Επιπλέον με τον κροκόδειλό σου δεν θα μπεις στο νερό ούτε καν εσύ! Μα δεν είπα ότι θα πάθω κάτι από τον σκύλο. Ο Μπαρμπαγιώργης όμως που είναι αλλεργικός στα σκυλιά, το πολύ-πολύ να μας αφήσει χρόνους..... Τον έχω καλά εκπαιδευμένο, ανεβαίνω πάνω του και με πάει κρουαζιέρα! 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ε σοβαρά τώρα όμως, άμα ο άλλος έρθει και σου πει πως έχει αλλεργία στο σκύλο, θα πρέπει να είσαι γίδι αν του ζητήσεις και το λόγο απο πάνω! 2
Tenshi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Και τον πατάμε και πέφτουμε! Είναι και αυτό ένα "Ελληνικό" γνώρισμα. Κάπου είχα γράψει και στο παρελθόν για το θέμα,ίσως και σε άλλο φόρα και πραγματικά βαριέμαι να αναλώνομαι κάνοντας ξανά brainstorming. Κρατάω όμως αυτά που είπες: -Σε μή οργανωμένη παραλία, -ώρες μή αιχμής, -μακριά (κατα το δυνατόν) απο άλλους λουόμενους και -φροντίζοντας για την απομάκρυνση των όποιων ακαθαρσιών (γιατι ατυχήματα γίνονται) άν έρθει ο οιοσδήποτε ζαβός απο τα xxx μέτρα προς επίπληξή μου,θα φάει ένα ωραιότατο backbreaker και θα αφήσω το κουφάρι του να το φάνε τα καβούρια. Επίσης,όπως δηλώνει ο κάθε τυχάρπαστος αλλεργία στα σκυλιά,έτσι δηλώνω και εγώ αλλεργία στους μαλάκες. 2
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μπιλντανέ , εξαρτάται . Αν ο αλλεργικός ( και καλά ή όντως αλλεργικός ) είναι στο κίτρινο αστεράκι , και ο άλλος με τον σκύλο στο κόκκινο , ο κίτρινος κάνει την διαδρομή μεεεεχρι το κόκκινο απλά για να του πει οτι "εχει αλλεργία" καταλαβαίνεις ποιος απο τους 2 είναι το γίδι . Άνθρωπος αλλεργικός σε κάποιο ζώο προκειμένου να εκδηλωθεί η αλλεργία του πρέπει αν οχι κολλητά , να είναι σε κοντινή απόσταση , πχ μιας ξαπλώστρας .
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Άρα πως μου ζητάς υποχρεωτικά το βιβλιάριο του σκύλου (που το έχω by default) ενώ γνωρίζεις πως κινδυνεύεις περισσότερο από ασθένειες που μεταδίδονται μεταξύ των ανθρώπων? Περισσοτερο ? Αστειευεσαι.Ο ανθρωπος ουτε δαγκωνει (εκτος απο τον Σουαρεζ βεβαια ) ουτε κατουραει ουτε χεζει στην παραλια
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Περισσοτερο ? Αστειευεσαι.Ο ανθρωπος ουτε δαγκωνει (εκτος απο τον Σουαρεζ βεβαια ) ουτε κατουραει ουτε χεζει στην παραλια Πήγαινε σε camping ή παραλία , με το μπητς μπαρ μακρυα και με χόρτα κλπ απο πίσω , να δεις τι γίνεται απο το κουραδομάνι . Και για το quoted έχεις δίκιο , γιατί κατουράει και χέζει ΜΕΣΑ στην θαλασσα . Και επομένως καταλήγουμε στο οτι το θέμα είναι αισθητικό με τον μανδύα της υγιεινής (άσχετα το αν το πιστεύει αυτός που το λέει ή οχι) ; Το κατουρημα και χέσιμο στην άμμο είναι το μη αποδεκτό , ενω το εντώς θάλασσας είναι το "φυσιολογικό" ; Να θυμίσω επίσης την κλασσική εικόνα παιδακιών που τα κρατάνε οι κάφροι τρόμποι γονείς τους στον αέρα ( τα γένους θηλυκού ) ή απλά όρθια ( τους αρρενες ) προκειμένου να κατουρήσουν εκει που σκάει το κύμα . Γιατί είναι παιδια . Αλλα αυτό είναι αποδεκτό , σωστά . 4
Tenshi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Περισσοτερο ? Αστειευεσαι.Ο ανθρωπος ουτε δαγκωνει (εκτος απο τον Σουαρεζ βεβαια ) ουτε κατουραει ουτε χεζει στην παραλια 4
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πήγαινε σε camping ή παραλία , με το μπητς μπαρ μακρυα και με χόρτα κλπ απο πίσω , να δεις τι γίνεται απο το κουραδομάνι . Καταλαβα.Εννοεις ''παραλια'' , εκτος στοιχειωδους πολιτισμου τριγυρω , αλλα με ενα χωραφι απο πισω που παιζει και τον ρολο της χεστρας,Ασε να μου λειπουν τετοιες παραλιες, ανεξερευνητες περιοχες και τα σχετικα Kαι παραλιες με καγκουροκαμπιστες.
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Το αστείο είναι οτι το παίζουν και διακριτικοί . Αφήνουν και το χαρτί απο επάνω να τα κρύβει διακριτικά . (όσοι έχουν μαζί τους ... οι άλλοι βουτανε στη θάλασσα για πλύσιμο )
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Περισσοτερο ? Αστειευεσαι.Ο ανθρωπος ουτε δαγκωνει (εκτος απο τον Σουαρεζ βεβαια ) ουτε κατουραει ουτε χεζει στην παραλια Όπως είδαμε σε άλλο θέμα που δεν είχε μεγάλη διάρκεια ζωής, όχι μόνο κάνει αυτά που λες αλλά άμα περάσει κανένα φίνο γκομενάκι, κάνει κι άλλα πράγματα μες στη θάλασσα
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Να προσεχετε παιδια.Οταν ειστε κοντα σε αλλους να μην βαζετε το μισο κεφαλι στο νερο και μην κανετε μπουρμπουληθρες , ποτε δεν ξερετε τι μπορει να ...καταπιειτε Εγω απλα θα παω ακομα πιο απομερα μετα απο ολα αυτα που ειπωθηκαν γιατι ειχα ψιλοχαλαρωσει τον τελευταιο καιρο...τελικα δεν ειναι να επαναπαυεσαι καθολου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Να προσεχετε παιδια.Οταν ειστε κοντα σε αλλους να μην βαζετε το μισο κεφαλι στο νερο και μην κανετε μπουρμπουληθρες , ποτε δεν ξερετε τι μπορει να ...καταπιειτε Εγω απλα θα παω ακομα πιο απομερα μετα απο ολα αυτα που ειπωθηκαν γιατι ειχα ψιλοχαλαρωσει τον τελευταιο καιρο...τελικα δεν ειναι να επαναπαυεσαι καθολου Το καλύτερο είναι απλά να μην το σκέφτεσαι και να κάνεις πως δεν τα βλέπεις (εκτός αν όντως τα βλεπεις να επιπλέουν μπροστά σου) Γενικώς όλοι κάνουμε υποχωρήσεις αρκεί να μην ξεπεραστούν κάποια όρια. Και πρακτικά όσο λιγότερο κόσμο έχει μια παραλία, τόσο μειώνονται και οι "ανεπιθύμητες" εμπειρίες.
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γνωμη μου ειναι ναι να τα παιρνουμε αλλα καθαριοτητα και πιστοποιητικα απο κτηνιατρο και εννοειται μικρο μεγαλο με φιμοτρο και να ειναι καποιος εκει κοντα και να το προσεχει. Τουλαχιστον 1 ατομο. Για ανηλικο δεν ακουω κουβεντα. περισσοτερο ηλιθιος ειναι για μενα αυτος που τον ενοχλει ενα σκλυλακι στην παραλια .. επισης ουτε ιδιοκτητης ειναι κανεις ουτε αφεντικο ουτε τιποτα απο ολα αυτα , μπαμπας ενος σκυλου ειναι ετσι απλα ! ιδιοκτητης εισαι στο αμαξι , στο σπιτι και στο σωβρακο που φορας αν δεν ειναι δανικο .. κανουν μπαμ τα ατομα που δεν εχουν ιδεα επι του θεματος αλλα μπαινουν ετσι απλα για να γραψουν την αμπελοφιλο-σοφια τους .. Εγω δε καταλαβαινω πως καποιους τους ενοχλει ο σκυλακος που καθεται ηρεμα διπλα στ αφεντικο του κι οχι τα παιδια που κατουρανε μεσα στη θαλασσα, φωναζουν τρεχουν γυρω σου , οι ρακετες, τα σκουπιδια.. Ποτε δε παω με το σκυλο μου για μπανιο σε παραλιες με κοσμο γτ τελικα κανεις μας δε θα ευχαριστηθει. Ο σκυλος μου παντως ειναι πιο καθαρις απο αρκετους που βλεπω..... Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί για να υποβαθμίσουμε την ενόχληση από έναν παράγοντα παρουσιάζουμε άλλους ενοχλητικούς παράγοντες. Επειδή δηλαδή με ενοχλούν τα παιδιά που κατουράνε και φωνάζουν και οι ρακέτες θα πρέπει να βάλω δίπλα μου και έναν σκύλαρο? Θα πρέπει δηλαδή να υποστώ να κάνω μπάνιο δίπλα με ένα ζώο, επειδή ο ιδιοκτήτης του το χαρακτηρίζει καθαρό? Επίσης στην άμμο όπου η πυκνότητα του κόσμου είναι τόσο μεγάλη θα πρέπει να υποστώ τα γαυγίσματα και την ψυχολογική καταπίεση να έχω δίπλα μου ένα ζώο? Ας το πάρει κι ας πάει σε καμιά ερημική παραλία ο ιδιοκτήτης του αν την βρίσκει έτσι. Το να καταπιέσει όμως τόσο κόσμο σε ένα μέρος με τόση μεγάλη πυκνότητα ανθρώπων μου φαίνεται το λιγότερο γαιδουριά. Δεν μας φτάνει η ενόχληση στην καθημερινότητα με τα ζώα των ευαίσθητων φιλόζωων που τα περιορίζουν σε ένα διαμέρισμα ενάντια στην φύση τους, και τα οποία ως ζώα γαυγίζουν μέσα στο διαμέρισμα οποιαδήποτε ώρα ενοχλώντας τους συνένοικους, βρωμάνε, γεμίζουν με τρίχες τον τόπο, χέζουν στους δρόμους και ενίοτε τρομάζουν και παιδιά ή δαγκώνουν κόσμο. Θα πρέπει αυτοί οι ευαίσθητοι άνθρωποι να μας φορτώσουν με την ξεχυλίζουσα ευαισθησία τους και στην παραλία. Όταν λέτε πως μπορούν να είναι ενοχλητικά, τι εννοείτε; Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε με ενόχλησε τελευταία φορά σκύλος και δε βγάζω άκρη. Τι σας κάνουν εσάς; Ναι να σου πω. Έχει σκύλο ένα διπλανό γκομενάκι στην πολυκατοικία που είναι μεσοτοιχία και γαυγίζει όλη την ώρα και μου τα χει πρήξει. Έχει τύχει να ξυπνήσω αρκετές φορές. Με έχουν δαγκώσει σκύλοι 2 φορές στον δρόμο και δεν μιλάω για αδέσποτα αλλά για σκύλους που ο ιδιοκτήτης ήταν λίγα μέτρα μακριά. Επίσης έχουν τρέξει προς εμένα ή έχουν ανέβει πάνω μου σκύλοι "για να παίξουν", που και πάλι δεν μιλάω για αδέσποτα χωρίς εγώ να έχω την διάθεση "να παίξω" και να με λερώσει. Επίσης χέζουν στους δρόμους αλλά ας το παραβλέψω θεωρώντας πως το 100% των ιδιοκτητών τα μαζεύουν και το κάνουν πάντα. Έχω δει σκύλους να τρομάζουν παιδάκια. Γνωρίζω κάποιον που του επιτέθηκε ο σκύλος του γείτονα όταν ήταν μικρός και από τότε του έχει φοβία με τα ζώα. Όσοι γνωστοί μου έχουν σκύλο το σπίτι τους βρωμάει ή έχει διάσπαρτες τρίχες. Θεωρώ εγκληματικό το να περιορίζεις έναν σκύλο σε ένα διαμέρισμα. Δεν διαφέρει και πολύ από το κλουβί για τα πουλιά με αναλογία όγκων. Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχουν ζώα που να ζουν στις τόσο πυκνοκατοικημένες πόλεις. Το θεωρώ απολίτιστο και ασύμβατο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αν ζούσα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι ή σε μονοκατοικία σε φάση αμερικάνικη ταινία θα είχα κι εγώ σκύλο, αλλά το να βάλω έναν σκύλαρο μέσα σε ένα διαμέρισμα με κόσμο να ζει στα 10 μέτρα μου φαίνεται τελείως απολίτιστο. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2014 από funbreaker
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 pournaras δεν εχεις αδικο υπαρχουν οι ηλιθιοι με τα σκυλια και ισως και να ειναι κ πλειοψηφια αυτοι τι να σου πω ... ξερεις ποιος ειναι αυτος ομως ? ειναι ο ιδιος που παιζει ρακετες με καρφια πανω απο το κεφαλι σου ειναι ο ιδιος που αμολαει τα παιδια του και τα αφηνει τα να οργιαζουν χωρις να σεβεται τους λουομενους κτλ κτλ ! θελω να πω οτι αν ειναι κοπανος ο αλλος στην συμπεριφορα θα ειναι ειτα ειχε σκυλο ειτε οχι ! ακου .. το καλοκαιρι που μας περασε πηγα με πλοιο στην σαντορινη ! επειδη ηταν σε φουλ τουριστικη σεζον , 15αυγουστος, επειδη στο πλοιο θα ηταν ολοι σαν τα μυρμηγκια , και επειδη ηθελα να εχω την ησυχια μου να μπορω να εχω τον καναπε μου να πιω ενα καφεδακι και να ξαπλωσω κ καναδυο ωριτσες , προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να κοψω A-Class 85 (85 το ατομο αν θυμαμαι καλα αντι για 45 που ειχε το καταστρωμα , 170 δηλαδη μαζι με την γυναικα αντι για 90 , για να εχω για λιγες ωρες την ησυχια μου) ελα ομως που πεφτω στην κεντα και στον πισω καναπε απο εκει που καθησα ερχοντε δυο οικογενειες με 3-4 παιδια η καθεμια απο 7 εως 10 χρονων το καθενα και γινεται το εξης απιθανο .. παιζουν , τρεχουν και γυρνανε το χωρο εκει σαν τρελλα που ουτε στην παιδικη χαρα δεν κανουν ετσι ! οι πατεραδες οι ΚΟΠΑΝΟΙ ουτε ιχνος παρατηρησης παρα χασκογελουσαν και το χαιροντουσαν .. οκ δε λεω τιποτα γιατι γενικοτερα δε μ αρεσει η μανουρα , το αφηνω λεω δε γαμιεται θα ηρεμησουν , ΑΛΛΑ , περναει μια ωρα , δυω ωρες και οχι μονο δεν εχουν ηρεμησει αλλα εχουν ξεσαλωσει τελειως ! εχει ξεκινησει το πλοιο 7 το πρωι εχει παει 10 , βλεπω οτι σε 2 ωρες θα φτασουμε κ οτι πηγαν χαμενα τα παραπανω χρηματα που εδωσα μιας κ οχι δεν ξεκουραστηκα λιγο αλλα τα νευρα μου γιναν ταναλια , οποτε σηκωνομαι παω στον ενα πατερα μπροστα στην μουρρη και του φωναζω δυνατα κ επιτακτικα ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ! αυτα οκ ειναι παιδια κ δεν καταλαβαινουν , εσυ εχεις το ιδιο μυαλο με αυτα ? δε σεβεσαι κανεναν εδω ? γιατι δεν τους εχεις κανει ουτε μια παρατηρηση 2 ωρες τωρα ? εισαι ζωο ? και με κοιτουσε σα χανος κ ζητησε συγνωμη.. κ βαλαν τα παιδια τους κατω και δε ξανακουστηκε κανεις μεχρι να φτασουμε ... δεν ειναι θεμα μαγκιας , ειναι θεμα σεβασμου ! οκ ισως θα επρεπε να παω σε καποιον υπευθυνο και να του κανουν παρατηρηση αυτοι , ηταν ομως τοσο εξοργιστικη η συμπεριφορα τους και ο μη σεβασμος τους που τους αξιζε να γινουν ρεζιλη μπροστα στις γυναικες τους .. ισως τους γινει μαθημα θα μαθουν στο μελλον να σεβονται .. αυτος ειναι ο ηλιθιος με το σκυλακι - παιδακι , το ιδιο ειναι , ο ιδιος ειναι .. Πολυ καλα εκανες και οχι επειδη το επαιξες τσαμπουκας αλλα επειδη απαιτησες το λογικο...λιγη ησυχια. Τις προαλλες ειχα παει παραλια και ειχα ενα παρομοιο περιστατικο 3-4 πιτσιρικια τρεχαν πανω απο εμας με νεροπιστολα και δωσε πλατσα πλουτσα αμμοπολεμο και λοιπα και ενω ειχα κανει παρατηρηση στη μανα τους γιατι δεν ηταν απλα ενοχλητικα αλλα μας βρεχαν κιολας ε σε καποια φαση περναει το πιτσιρικι το κοιταω καλα καλα και του λεω αν με ξαναβρεξεις θα στο κανω κομματια το νεροπιστολο,αμεσως πιανει το νεροπιστολο και το παρατησε και δεν ξανακουστηκε κιχ. Απλα και ουτε φωνες ουτε τιποτα. 1
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 καλά φανμπρέηκερ , ο ορισμός της γενίκευσης . Η γενικευση ωστοσο δεν αποτελεί σοβαρή προσπάθεια ανταλλαγής επιχειρημάτων . Στην τελική ενήλικες είμαστε . Το να φοβάσαι τους σκύλους δεν θα σε κάνει περιγελο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα