makeng84 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ο σκυλος της φωτογραφιας δε χεζει ουτε κατουραει στην αμμο? χρησιμοποιει χημικη τουαλετα στη παραλια? αν ναι τοτε καλα εκανες και ανεβασες φωτο ωστε αν τον δω να του ζητησω αυτογραφο....
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ο σκλυλος της φωτογραφιας εχει χεσει κ εχει κατουρησει πριν παει στην παραλια κ εκει δυο ωρες δεν εκανε το παραμικρο σε αντιθεση με σενα που κιτρινιζεις το νερο διπλα σου καθε φορα που μπαινεις στην θαλασσα και επειδη σε σιχαινομαι καθε φορα που σε βλεπω να μπαινεις βγαινω εξω σφαιρα , μαζι με το σκυλακι βεβαια μη το κολλησεις τιποτα ... μη το παρεις προσωπικα , γενικα μιλαω υγ ανατομικα τα σκυλακια δεν μπορουν σε καμμια περιπτωση να χεσουν η να κατουρησουν μεσα στην θαλασσα σε αντιθεση με τους ανθρωπους .. δε μου κανει καμμια εντυπωση που δε το ξερεις ...
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 τα ειπες ολα εκτος απο αυτο που σε ρωτησα .. μιλησα εγω για σκυλι που πεταει πανω σου την αμμο που χεζει και που κατουραει ? εγω σε ρωτηησα να μου πεις τον λογο ξεκαθαρα που σε ενοχλει αυτο το σκυλακι να κολυμπαει διπλα σου 1.jpg δε μπορεις να μου παντησεις , παμε παρακατω αφου σου πω πρωτα πως αν εχεις παει το σκυλο σου για τσισα και κακα πριν τον πας στην παραλια , τοτε δε προκειται να κανει ουτε σταγονα , σε αντιθεση με τους ανθρωπους που χεζουν και κατουρανε οπου βρουνε .. Ναι τα είπα όλα γιατί ο σκύλος δεν θα απογειωθεί μέσα από την θάλασσα και θα φύγει, θα βρεθεί και στην άμμο πρίν και μετά και θα κάνει αυτά που είπα ή θα τον καταπιέσεις για να μην τα κάνει. Εντός του νερού με ενοχλεί μόνο αισθητικά να λούονται άνθρωποι με ζώα αλλά δεν το αναφέρω ως επιχείρημα γιατί σέβομαι την διαφορετικότητα των αισθητικών αντιλήψεων (Ινδία φάση). Ελπίζω να σε κάλυψα τώρα. τωρα για το χομπυ που λες , ειλικρινα νομιζω ακομη οτι κανεις πλακα κ δε το ενοεις ... χομπυ ρε συ η ψυχουλα που σου προσφερει μονο συναισθηματα κ αγαπη ? παντως αφου επιμενεις , αν γνωρισεις καμμια κοπελιτσα κ σου πει οτι εχει σκυλακι , πες της 'ωραιο χομπυ εχεις'' , κ αν τη ξαναδεις γραψε μου .. γουσταρουν σα τρελλα τα παιχνιδια στην θαλασσα .. Οποιοδήποτε χομπυ σου προσφέρει χαρά κι ευχαρίστηση. Είναι μια ασχολία στην οποία αφιερώνεις χρόνο και γουστάρεις όπως και με κάθε hobby. Εκτός αν το θεωρείς κοινωνική αποστολή και το κάνεις για το καλό της ανθρωπότητας. Σε αυτή την περίπτωση πάντως καλό θα ήταν να υποψιαστείς πως η ανθρωπότητα έχει μερικά ελάχιστα πιο σημαντικά προβλήματα και να σταματήσεις να τρως ζώα. Για τα ευαίσθητα-φιλόζωα γκομενέτα έχω προνοήσει και δεν κράζω.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 να σου πω την διαφορα μας κ γιατι με τιποτα δε προκειται να επικοινωνησουμε ? αν εγω δω ενα αδεσποτο πεινασμενο στο δρομο , και εχω τον χρονο , θα σταματησω θα παω στο σουπερ μαρκετ θα του παρω μια κονσερβα που εχει μισο ευρο θα του την δωσω θα δω την χαρα του ζωγραφισμενη στα ματια του , θα δω να κουναει την ουριτσα τιου, και η ικανοποιηση που θα παρω δεν περιγραφεται με λογια ειναι ψυχικη ικανοποιηση και εσυ δε μπορεις να την καταλαβεις ... εσυ σε παρομοια περιπτωση μπορει κ να το κλοτσισεις ... αυτη ειναι η διαφορα μας , γι αυτο σε ενοχλουν τα σκυλακια εσενα και εμενα οχι ! ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες , σαν και αυτες που ειπε ο αλλος για χημικες τουαλετες , αλλα λογια να αγαπιομαστε και στην κορυφη κανελα .. ''Οποιος ταιζει ενα πεινασμενο ζωο, ταιζει την ιδια του την ψυχη!'' -Τσαρλι Τσαπλιν ~ καποτε σου ευχομαι να νιωσεις το νοημα αυτης της κουβεντας ... 2
makeng84 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ανφερομουν στην αμμουδια και οχι στη θαλασσα , εσυ βεβαια θα τον πας πιο πριν να χεσει και να κατουρησει και φυσικα γνωριζεις οτι κανοντας αυτη τη κινηση δε προκειται να του ερθει του σκυλου κατουρημα δηλαδη μιλαμε για ενα σκυλο ο οποιος δε γαυγιζει δεν τιναζει τα νερα οπως βγαινει απο τη θαλασσα πανω μου γιατι ειναι super εκπαιδευμενος δεν κατουραει στην αμμουδια γιατι εχει αδειασει πριν και δε πεζει να του ξαναρθει κατυουρημα, δε τραβαει τσαντες και αντικειμενα απο τις διπλανες ξαπλωστρες ειναι πεντακαθαρος και εμβολιασμενος και καθεται οταν βγει απο τη θαλασσα διπλα σου χωρις να τρεχει σα τρελο στους γυρω λουομενους πετωντας αμμο ε οχι ρε φιλε τετοιος σκυλος δε με ενοχλει αλλα μηπως δεν εχεις αληθινο σκυλο και εχεις εκεινα τα γιαπωνεζικα ρομποτακια?
Tenshi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Οποιοδήποτε χομπυ σου προσφέρει χαρά κι ευχαρίστηση. Είναι μια ασχολία στην οποία αφιερώνεις χρόνο και γουστάρεις όπως και με κάθε hobby. Και οι ανθρώπινες σχέσεις χόμπι, λοιπόν. Η δημιουργία οικογένειας, χόμπι. Το να είσαι ενοχλητικός, χόμπι. Catch my drift? Σε αυτή την περίπτωση πάντως καλό θα ήταν να υποψιαστείς πως η ανθρωπότητα έχει μερικά ελάχιστα πιο σημαντικά προβλήματα ... Ναι,αρχικά την αδυναμία επικοινωνίας απο κοινές βάσεις. 3
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 να σου πω την διαφορα μας κ γιατι με τιποτα δε προκειται να επικοινωνησουμε ? αν εγω δω ενα αδεσποτο πεινασμενο στο δρομο , και εχω τον χρονο , θα σταματησω θα παω στο σουπερ μαρκετ θα του παρω μια κονσερβα που εχει μισο ευρο θα του την δωσω θα δω την χαρα του ζωγραφισμενη στα ματια του , θα δω να κουναει την ουριτσα τιου, και η ικανοποιηση που θα παρω δεν περιγραφεται με λογια ειναι ψυχικη ικανοποιηση .. Α, αν έχεις τον χρόνο θα σταματήσεις για την κοινωνική σου δράση? Α, για προσωπική ικανοποίηση από την θέαση της χαράς του χορτασμένου σκύλου θα του πάρεις κονσέρβα? Όμως το να έχεις σκύλο δεν είναι για προσωπική ικανοποίηση = hobby? Ψήσου να πάρεις και καμιά κονσέρβα σε κανέναν άστεγο καμιά φορά. Το μεγάλο φιλοσοφικό ερώτημα βέβαια είναι, αν είχες μια κονσέρβα και ένα πεινασμένο σκύλο και έναν πεινασμένο άστεγο σε ποιον θα την έδινες. εσυ μπορει κ να το κλοτσισεις ... Σιγά να μην το σκοτώσω κιόλας. Το να μην θέλω να λούομαι με σκύλους απέχει από το να τους κλωτσάω. Προσωπικά με θεωρώ περισσότερο φιλόζωο από αυτούς που ταλαιπωρούν τα ζώα μέσα στα διαμερίσματα. αυτη ειναι η διαφορα μας , γι αυτο σε ενοχλουν τα σκυλακια εσενα και εμανα οχι ! ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες , σαν και αυτα που ειπε ο αλλος για χημικες τουαλετες , αλλα λογια να αγαπιομαστε και στην κορυφη κανελα .. Είπαμε δεν με ενοχλούν τα σκυλάκια αλλά οι σκυλάδες και οι σκυλούδες που ταλαιπωρούν και τα σκυλάκια και τους διπλανούς τους.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 δε ξερεις τι κανω εγω με τους αστεγους κ τον αν βοηθαω οσο μπορω τον κοσμο , εδω μιλαμε για σκυλια ! ακυρα και αχρηστα λοιπον ολα οσα εγραψες .. θα σε συμβουλευα να ριξεις μια ματια στο μηνυμα του παιδιου πιο πανω που λεει κατι για αδυναμία επικοινωνίας ..
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Και οι ανθρώπινες σχέσεις χόμπι, λοιπόν. Η δημιουργία οικογένειας, χόμπι. Το να είσαι ενοχλητικός, χόμπι. Catch my drift? Ναι,αρχικά την αδυναμία επικοινωνίας απο κοινές βάσεις. Όχι, αυτά είναι ανάγκες. Χωρίς σκύλο ζεις, χωρίς κοινωνικοποίηση έχεις πρόβλημα. δε ξερεις τι κανω εγω με τους αστεγους κ τον αν βοηθαω οσο μπορω τον κοσμο , εδω μιλαμε για σκυλια ! ακυρα και αχρηστα λοιπον τα οσα εγραψες .. θα σε συμβουλευα να ριξεις μια ματια στο μηνυμα του παιδιου πιο πανω που λεει κατι για αδυναμία επικοινωνίας .. Είναι τόσο άσχετα όσο το κλώτσιμα του σκύλου που ανέφερες απ την πλευρά σου, κυρίως όμως αποσκοπούν στο να ειρωνευτούν την υποτιθέμενη ανιδιοτελή και ανώτερη σου ενασχόληση με τα ζώα. Ως προς την αδυναμία επικοινωνίας με κοινή βάση, είναι κάτι που με ενοχλεί οποτεδήποτε αναφέρεται σε κάποιο debate. Το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις δεν αποτελεί παθογένεια για έναν διάλογο.
Tenshi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Όχι, αυτά είναι ανάγκες. Χωρίς σκύλο ζεις, χωρίς κοινωνικοποίηση έχεις πρόβλημα. Says who? H κοινωνικοποίηση για την οποία μιλάς, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάγκη/προσπάθεια του ανθρώπου να επιβιώσει. Δέν ζούμε σε σπηλιές,δέν γδέρνουμε ζώα για να μήν παγώσουμε,δέν σκάβουμε για βολβούς. Η κοινωνία,ποιο πολύ ενδιαφέρεται για το το πορτοφόλι σου και τι μπορεί να προσφέρει στον μηχανισμό, παρά το ίδιο το άτομο σάν μονάδα.Άλλα το αφήνω εδώ,γιατί πάμε σε πολύ (ΠΟΛΥ) βαθιές συζητήσεις...
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ανφερομουν στην αμμουδια και οχι στη θαλασσα , εσυ βεβαια θα τον πας πιο πριν να χεσει και να κατουρησει και φυσικα γνωριζεις οτι κανοντας αυτη τη κινηση δε προκειται να του ερθει του σκυλου κατουρημα δηλαδη μιλαμε για ενα σκυλο ο οποιος δε γαυγιζει δεν τιναζει τα νερα οπως βγαινει απο τη θαλασσα πανω μου γιατι ειναι super εκπαιδευμενος δεν κατουραει στην αμμουδια γιατι εχει αδειασει πριν και δε πεζει να του ξαναρθει κατυουρημα, δε τραβαει τσαντες και αντικειμενα απο τις διπλανες ξαπλωστρες ειναι πεντακαθαρος και εμβολιασμενος και καθεται οταν βγει απο τη θαλασσα διπλα σου χωρις να τρεχει σα τρελο στους γυρω λουομενους πετωντας αμμο ε οχι ρε φιλε τετοιος σκυλος δε με ενοχλει αλλα μηπως δεν εχεις αληθινο σκυλο και εχεις εκεινα τα γιαπωνεζικα ρομποτακια? Γέλασα με αυτό Πάντως το να έρθεις σε αντιπαράθεση στην παραλία με κάποιον που τον ενοχλεί ο σκύλος σου είναι κάτι που θα σου χαλάσει τη μέρα ακόμα και αν έχεις το νόμο με το μέρος σου, οπότε πας λίγο παραπέρα και σίγουρα θα βρεθούν πιο πολλοί που θα θέλουν να το χαϊδέψουν και να παίξουν μαζί του από αυτόν που τον ενοχλεί! (αν και είπα και νωρίτερα ότι είναι σεβαστή η ενόχληση, δε μπορεί όλοι να συμπαθούν τα σκυλιά!)
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ναι τα είπα όλα γιατί ο σκύλος δεν θα απογειωθεί μέσα από την θάλασσα και θα φύγει, θα βρεθεί και στην άμμο πρίν και μετά και θα κάνει αυτά που είπα ή θα τον καταπιέσεις για να μην τα κάνει. Εντός του νερού με ενοχλεί μόνο αισθητικά να λούονται άνθρωποι με ζώα αλλά δεν το αναφέρω ως επιχείρημα γιατί σέβομαι την διαφορετικότητα των αισθητικών αντιλήψεων (Ινδία φάση). Ελπίζω να σε κάλυψα τώρα. Παντως εγω απ'οτι καταλαβα ο νομος λεει οτι αν οι λουομενοι ενοχλουνται το σκυλι πρεπει να βγει απο την θαλασσα.Πως να του ηρθε αραγε του νομοθετη να το σκεφτει ? Να ειχε στο μυαλο του αραγε καποιο φιλοσοφικο ζητημα περι αισθητικης ? H περι ηθικης ? Η απαντηση παει τον maus maus που βαζει συνεχεια το συμπαθητικο σκυλακι μπροστα
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Says who? H κοινωνικοποίηση για την οποία μιλάς, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάγκη/προσπάθεια του ανθρώπου να επιβιώσει. Δέν ζούμε σε σπηλιές,δέν γδέρνουμε ζώα για να μήν παγώσουμε,δέν σκάβουμε για βολβούς. Η κοινωνία,ποιο πολύ ενδιαφέρεται για το το πορτοφόλι σου και τι μπορεί να προσφέρει στον μηχανισμό, παρά το ίδιο το άτομο σάν μονάδα.Άλλα το αφήνω εδώ,γιατί πάμε σε πολύ (ΠΟΛΥ) βαθιές συζητήσεις... Επιμένω πως η κοινωνικοποίηση αποτελεί ανάγκη και σχετίζεται με την επιβίωση ειδικά στον καπιταλιστικό κόσμο που ζούμε αλλά οκ ας μην το τερματίσουμε. Παντως εγω απ'οτι καταλαβα ο νομος λεει οτι αν οι λουομενοι ενοχλουνται το σκυλι πρεπει να βγει απο την θαλασσα.Πως να του ηρθε αραγε του νομοθετη να το σκεφτει ? Να ειχε στο μυαλο του αραγε καποιο φιλοσοφικο ζητημα περι αισθητικης ? Κακώς ο νομοθέτης αφήνει τέτοια παραθυράκια που δεν έχουν νόημα μιας και η ενόχληση είναι υποκειμενική. Είτε θα έπρεπε να επιτρέπεται είτε όχι.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αφησε προφανως ενα περιθωριο για χωρις λουομενους καταστασεις.Δεν ειναι κακο.Κακο ειναι οτι αφηνει στον maus περιθωριο για επιχειρηματα που εχουν σκοπο να συγκινησουν το κοινο , ωστε λαου λαου να ερθει στην παραλια με κοσμο Δηλαδη αν εχει καποιος ενα μαστιφ θα το εχει στην θαλασσα με λουρι ? θα το παιρνει αγκαλιτσα ? Και πως θα το κουμανταρει αυτο το τερας στην αμμουδια που παιζουν πιτσιρικια ? 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 το αν ειναι συμπαθητικο η οχι ενα σκυλακι εξαρταται μονο απ το μπαμπα του! το δικο μου επειδη το εχω απο τον πρωτο μηνα που γεννηθηκε ειναι παντα διπλα μου στο βημα μου ! οπου παω ! ουτε αμμο πεταει ουτε σε πετσετες αλλων πηγαινει ουτε κατουραει οπου βρει και ω , ναι δεν ειναι κινεζικο ρομποτακι ! με ακουει και με καταλαβαινει σαν ανθωπος , τα σκυλια ειναι πανεξυπνα , φτανει να σχοληθεις μαζι τους και να τα μαθεις .. ο νομος λες , μπλου-οτιναναι-ατακ πως σε λενε ε ?? χμμμμ ... αν οι λουομενοι ενοχλουνται το σκυλι πρεπει να βγει απο την θαλασσα το σκεφτηκε μετα λεω εγω , πρωτα σκεφτηκε οτι το σκυλι επιτρεπεται να μπει στην θαλασα (αυτο πως του ηρθε αραγε , ακους εκει το σκυλι στην θαλασσα ??!!???) ε ? η μηπως οχι μπλου-οτιναναι-ατακ πως σε λενε ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα