Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Όταν λέτε πως μπορούν να είναι ενοχλητικά, τι εννοείτε; Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε με ενόχλησε τελευταία φορά σκύλος και δε βγάζω άκρη. Τι σας κάνουν εσάς; Σκυλιά μικρότερα από griffon, με ενοχλούν και μόνο που υπάρχουν. Έρχεται πάνω σου χωρίς να τον έχεις καλέσει και, φυσικά, χωρίς να είσαι το αφεντικό του. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα μικρά παιδιά Κάνουν φασαρία συνεχώς και πάνω από λογικά όρια (π.χ., γάβγισμα στο 110% του χρόνου παραμονής στην παραλία). Το ίδιο ισχύει με τα μικρά παιδιά (κλάμα + φωνές = 110% του χρόνου παραμονής στην παραλία) Πετάνε άμμο πάνω σου ενώ περνάνε τρέχοντας. Το ίδιο ισχύει με τα μικρά παιδιά. Πατάνε τα πράγματά σου ενώ περνάνε τρέχοντας. Το ίδιο ισχύει με τα μικρά παιδιά. Κάνουν ακαθαρσίες (συγκεκριμένα, χέσιμο) χωρίς να φροντίζουν έστω να το θάψουν (ή τουλάχιστον να το κάνει το αφεντικό του). Το ίδιο με τις πάνες... μόνο που εκεί εάν τις θάψουν θα είναι ακόμα πιο τραγικοί.
~mxls~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 @billdanos αυτο δεν το έχω ζήσει (δεν έχω σκύλο). Αλλα και πάλι με ποιο δικαίωμα σε απομακρύνουν απ'την παραλία; Αν δεν υπάρχει νόμος να σε υποχρεώνει, δεν βλέπω τον λόγο να σηκωθεις. Γιατι αν το πάμε έτσι, να πάρω τηλ. αστυνομία και να ζητώ να φύγει ο διπλανος που έχει γεμίσει το μέρος γόπες, την οικογένεια με τα μικρα που κατουράνε, τους ρακετάδες που σκάει το μπαλάκι πάνω μου κτλ. Εμένα προσωπικα δεν μου έχει τύχει "ενοχλητικος" σκύλος σε παραλία. Για ανθρώπους πάλι δεν μπορώ να πω το ίδιο.
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πιστευω έχετε καταλάβει ( ή ακόμα το έχετε υπο επεξεργασία στην φαιά ουσία και τις εγκεφαλικές συζυγίες ) οτι στην πραγματικότητα αυτά που σας ενοχλούν στα ζώα είναι συμπεριφορές των ιδιοκτητών τους . 1
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πιστευω έχετε καταλάβει ( ή ακόμα το έχετε υπο επεξεργασία στην φαιά ουσία και τις εγκεφαλικές συζυγίες ) οτι στην πραγματικότητα αυτά που σας ενοχλούν στα ζώα είναι συμπεριφορές των ιδιοκτητών τους . Κόψε κάτι μεγάλε γιατί θα βρεις... Το ξέρουμε ότι τα σκυλιά, τα υπόλοιπα ζωντανά και τα παιδιά είναι "καθρέπτες" των συμπεριφορών των υπευθύνων των. 1
Sellers Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Oπλίστηκα κι εγω με την γραφικότητα μου και ήρθα να γράψω σε αυτο το θρεντ: προτιμώ χίλιες φορές να με χέσει ενας σκυλος στην πλάτη ενω ενα αλλο μου τρώωει αργά αργά το πόδι σαν την σκηνη απο το sin city, απο το να έχω ένα ανεξέλεγκτο τσίτσιδο παιδί να τριγυρνάει ουρλιάζωντας γύρω απο το κεφάλι μου και η μανα να λέει στην συνυφάδα ''κοιταξε το, δεν ειναι χαριτωμένο''. 15
chill Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μαλλον εγώ θα μαι ο ενοχλητικός αν δω σκυλί στην παραλία γιατί θα πάω να το αρπάζω να αρχίσω το παιχνίδι μαζι του Όσες φορές εχω τύχει κατοικίδιο στην παραλία δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ...δεν ειναι και συχνό φαινόμενο βέβαια just saying Αντιθέτως με τα παιδιά αλλεργία....καθε μα καθε φορα μου σπάνε τα @@ 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Η αλήθεια όμως είναι πως 7 χρόνια τώρα, άντε να έχει εμφανιστεί ενοχλημένος από το σκύλο 2-3 φορές.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τα σκυλάκια όπως αναφέρει το τοπικ είναι μάλλον ευπρόσδεκτα. Οι "αρκούδες" δεν θα το έλεγα... 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εμένα δε με νοιάζει αν έχει τσιμπούρια αρκεί να μη γαβγίζει και μου χαλάει την ηρεμία. Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά. 15
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μια φορα ειχα παρει τη μικρη κ 7 το πρωι ηδη εκανε το μπανιο της. Περναγε η ωρα αρχισε να μαζευεται κοσμος.. Λεω ας μη φυγουμε, να δουμε πως θα παει. Τελικα φτασαμε να χουμε παντου γυρω μας κοσμο η ληδα να μπαινοβγαινει(παντα με λουρι κοντα μου) κ οι διπλανες παρεες-οικογενειες να την παιζουν. Ηταν του γκουντ για την Ελλαδιτσα μας!!! Σε χωρες του εξωτερικου υπαρχουν παραλιες που ειναι ειδικες για σκυλους, ωραια φαση. Βεβαια οι καραβλαχοι εδω θα την ειχανε την παραλια γεματη σκατουλες αμαζευτες. Και μια φωτο απο τοτε Χαιρομαι παντως που βλεπω οτι οι περισσοτεροι καταλαβαινουν πως το προβλημα δεν ειναι στο σκυλο αλλα στον ιδιοκτητη. Sent from my iPad using Insomnia 7
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 οποιος ενοχλείται απο σκυλιά,παιδιά,ρακέτες,ταπεράκια,μουσάτους, ξυρισμένους, γιαλυσμένους, γυμνασμένους. εχω μια καλή καβάτζα παραλία να του προτείνω, στη Γάυδο. btw ο σκύλος δεν κατουράει μέσα στη θάλασσα.
Pintsie Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω πάει 2 φορές για μπάνιο με το σκύλο. Την πρώτη φορά σε κάτι βράχια, όταν ήταν μωρό και δεν ήξερε να κολυμπήσει οπότε δεν μπήκε στη θάλασσα. Την δεύτερη φορά, πήγαμε σε μια παραλία στην Κερατέα ένα απόγευμα για να μην έχει ήλιο, και πήγαμε ξανά σε κάτι βράχια για να μην μας πει κανένας τίποτα, και ο σκύλος μπήκε να με "σώσει" γιατί νόμιζε ότι πνιγόμουν. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που κολύμπησε. Δεν του αρέσει το νερό καθόλου. Κάθε φορά που έμπαινα εγώ μέσα, εκείνος έκλαιγε και ήθελε να με "σώσει". Οπότε δεν έχω σκοπό να τον ξαναπάρω γιατί μόνο άγχος του προκάλεσε η όλη διαδικασία. Παρόλα αυτά, μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω σκυλιά σε παραλίες. Αρκεί να υπάρχουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για το σκύλο και τους γύρω, όπως λουρί (το θεωρώ απαράδεκτο να κυκλοφορεί οποιοσδήποτε σκύλος οπουδήποτε χωρίς λουρί), να έχει προμηθευτεί με ομπρέλα -εάν δεν έχει η παραλία-, υπερβολικό δροσερό νερό για το σκύλο, κάτι για να κάθεται και να μην καούν τα πατουσάκια του, σακουλάκια για κακά και διάφορα άλλα. Είναι κάποια σκυλιά που λατρεύουν το νερό. Είναι κάποια άλλα που ίσως επειδή δεν έχω μάθει ή και λόγω κακοποίησης -όπως στον δικό μου- σιχαίνονται το νερό. 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εμένα δε με νοιάζει αν έχει τσιμπούρια αρκεί να μη γαβγίζει και μου χαλάει την ηρεμία. Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά. φιλε εγραψες !!! 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 αφειλω να ζητησω δημοσια συγνωμη για την αντιπαραθεση και το οφ τοπικ των μηνυματων μου ομως πριν παρασηρθω σε αυτη την συζητηση εκανα αναφορα στο πρωτο υβριστικο μηνυμα εναντιον μου και περιμενα γυρω στην μια ωρα μεχρι να απαντησω .. οπως και να εχει ειμαι λαθος και το αναγνωριζω .. Βασικά ... δεν σε ρωτήσαμε, γιατί τόσο ζόρι για εξηγήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα