Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο τα μικρόσωμα σε κουτί, και από τα μεγάλα μόνο συνοδοί τυφλών κτλ. Και αυτά με φίμωτρο και βιβλιάριο.

Το βιβλιαριο μας μαρανε.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες. Από την άλλη, θα έπρεπε να είναι κάπως στην κρίση κάποιας πιο αρμόδιας αρχής για το αν ο σκύλος όντως ενοχλεί ή ο κάθε μασχαλόμπαρμπας έχει κόμπλεξ. 

Αν διαβασα καλα το φλεγον θεμα ειναι η θαλασσα και οχι η ακτη.Καλυτερα να μην επιτρεπεται ωστε να αποτελει μονιμως και ενα επιπλεον αντικινητρο να μην τα φερνουν καθολου (βλεπε πιο πανω) .Εξαλλου στην θαλασσα αμολυτα θα τα εχουν οι ιδιοκτητες τους , στανταρ.Και τωρα σοβαρα ? Πιστευει κανεις οτι ο Χ μαγκακος νεοελληνας θα δειξει η θα εχει καν μαζι του το βιβλιαριο υγειας , ειδικα οταν θα παει να πεταξει την μαγκιορικη κορμαρα του στην παραλια ?
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο τα μικρόσωμα σε κουτί, και από τα μεγάλα μόνο συνοδοί τυφλών κτλ. Και αυτά με φίμωτρο και βιβλιάριο.

Μια χαρά κυκλοφορούν πλεον ειδικά στον ηλεκτρικό. Χωρίς κουτί και φίμωτρα (αρκεί προφανώς ο σκύλος να κάθεται ήρεμος).

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες. Από την άλλη, θα έπρεπε να είναι κάπως στην κρίση κάποιας πιο αρμόδιας αρχής για το αν ο σκύλος όντως ενοχλεί 

κατι σαν pet detective δηλαδη?  και γιατι να μην τα απαγορευσουν ολα να τελειωνουν?

και για ενα πραμα να εισαι σιγουρος.. ετσι και απαγορευτουν ο σουηδος σιγουρα δεν θα ερθει με τον σκυλο..  ο ελληνας ομως..

Δημοσ.

Δεν το πάω ως lesser evil, αντιθέτως, το σκατό του παππού/νηπίου και το τσιγάρο/πάνα στην άμμο λερώνουν.

Ο σκύλος πώς λερώνει μέσα στο νερό; Μαδάει ξερωγώ, τι;

αν υποθέσουμε ότι δεν παίζει τσιμπούρι, μόνο αν έχει ρίξει καμία χέζα εκτός σε κανα δεντράκι και μπει με τη σούφρα του απλυτη μέσα στο νερό. 

βεβαια το ίδιο ισχύει και για τα δίποδα ζώα. 

Οπότε αν δω μια παραλία όπως στην πλαζ της βούλας που έχει χίλια άτομα έξω, μαθηματικά αν το πάρεις. κάποιοι θα κατουρήσουν μέσα, κάποιοι είναι τέζα απλυτοι κτλ. οπότε είναι ξεφτιλίκι να σε χαλάει ο σκύλος. 

Αν όμως πάω σε μια παραλία νησιού γραφική και ερημική, όπου είναι επιλογή μου, γιατί ξέρω ότι εκεί δεν θα βρω δίποδα ζωα με τσιγάρα μπεμπιλίνα σκατά και ταπεράκια.

οπως θα με χαλάσει να δω το γέρο που κατουράει τετανο, παίζει να με χαλάσει που θα δω και το σκύλο να κολυμπάει.

Δημοσ.

και γιατι να μην τα απαγορευσουν ολα να τελειωνουν?

Ρε αδερφέ, αν μια μέρα η έτσι σε κεράτωνε και ήξερες ότι ήταν μελαχρινός, θα έψαχνες ή θα έδερνες όποιον είχε μαύρα μαλλιά "να τελειώνεις";

Socratis_g, αυτό είναι πολύ πιο κοντά στο σκεπτικό μου.

Θεωρητικά λοιπόν, θα μπορούσαν να χωριστούν παραλίες (ή τμήματα αυτών) σε αυτές που επιτρέπονται σκύλοι και σε αυτές που δεν.

Συνεχίζω να μη σιχαίνομαι να κολυμπήσω ανάμεσα σε 20 σκυλιά, όχι ένα και δύο, αλλά μέχρι να πάρω την εξουσία, και η μέση λύση μου κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε αδερφέ, αν μια μέρα η έτσι σε κεράτωνε και ήξερες ότι ήταν μελαχρινός, θα έψαχνες ή θα έδερνες όποιον είχε μαύρα μαλλιά "να τελειώνεις";

.

ατυχες παραδειγμα.. θα εδερνα την "ετσι"!

αποψη μου ειναι οτι δεν θα επρεπε να γινει τιποτα..  θα επρεπε να ειχαμε μυαλο απο μονοι μας να μην πηγαινουμε με τα ζωα στην παραλια.. να μην τα αφηνουμε να χεζουν ελευθερα στο γκαζον του δημου, να μην εχουμε το 70 κιλων ροντβαιλερ χωρις λουρι και φιμωτρο..

η μικρη μου αδελφη εχει μεγαλη φοβια με τα σκυλια..  ουσιαστικα την διωχνουμε απο τη παραλια για να πλατσουριζει ο σκυλος?

πανε σε ενα απομερο μερος, ριξε τον στο λιμανι, στην μπανιερα αλλα μιλαμε για γαιδουρια οταν πας σε παραλια με κοσμο και το βαζεις μεσα στην μεση.. γιατι αυτο θα γινει στο τελος.

• Like 1
Δημοσ.

αποψη μου ειναι οτι δεν θα επρεπε να γινει τιποτα..  θα επρεπε να ειχαμε μυαλο απο μονοι μας να μην πηγαινουμε με τα ζωα στην παραλια..

Τα ψάρια να τα αφήσουμε ή τα διώχνουμε και αυτά;

η μικρη μου αδελφη εχει μεγαλη φοβια με τα σκυλια..  ουσιαστικα την διωχνουμε απο τη παραλια για να πλατσουριζει ο σκυλος?

Και αν η αδερφή σου είχε φοβία με τους φαλακρούς, τι θα κάναμε; Θα τους απαγορεύαμε;

• Like 6
Δημοσ.

Τα ψάρια να τα αφήσουμε ή τα διώχνουμε και αυτά;

Και αν η αδερφή σου είχε φοβία με τους φαλακρούς, τι θα κάναμε; Θα τους απαγορεύαμε;

1) το "Lanara" μου δεν νομιζω να εχει προβλημα

2) εχω στο πορτ παγκαζ τις περουκες απο τις αποκριες οποτε δεν εχω θεμα!

Δημοσ.

Θεωρητικά λοιπόν, θα μπορούσαν να χωριστούν παραλίες (ή τμήματα αυτών) σε αυτές που επιτρέπονται σκύλοι και σε αυτές που δεν.

Μακαρι.Θα ηθελα να βλεπω πολλους απο αυτους τους ''φιλοζωους'' στριμωγμενους , να δινουν κατω απο τον καυτο ηλιο αγωνα για να αποφευχθουν οι σκυλοκαβγαδες.Λογικα θα επιτρεπονται και αλλα ζωα,οποτε μερικες γατες θα ηταν το κερασακι. :-)

Δημοσ.

Μακαρι.Θα ηθελα να βλεπω πολλους απο αυτους τους ''φιλοζωους'' στριμωγμενους , να δινουν κατω απο τον καυτο ηλιο αγωνα για να αποφευχθουν οι σκυλοκαβγαδες.Λογικα θα επιτρεπονται και αλλα ζωα,οποτε μερικες γατες θα ηταν το κερασακι. :-)

Και χωρίς σκύλους, θέλω να δω ποιος θα προσπαθήσει να βάλει γάτα στη θάλασσα και θα φύγει και με τα δύο μάτια.

• Like 2
Δημοσ.

Αλλους τους ενοχλουν τα σκυλια αλλους οχι , ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες ..

η δικια μου αποψη ειναι δε γινεται  να σε ενοχλει αυτο το σκυλακι , εφοσον δε γαυγιζει και δε σε πειραζει !

ειναι χωρις λουρι γιατι δεν ειχε καθολου κοσμο εκει κοντα μου , αν ειχε εστω και μια παρεα θα το ειχα με λουρακι κοντα μου ..  επισης εχω φροντισει να εχει κανει τα τσισα και τα κακα του ωστε να ειμαι σιγουρος 100% οτι δε θα κανει τιποτα στην παραλια ..

10497181_794011167318496_907266674611046

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ένα γαϊδούρι που το βλέπω και λιώνει στη ντάλα γιατί να μην το δροσίσουμε πολύ φιλικό καθαρότατο δεν ενοχλεί και σε πάει και βόλτα !!

• Like 4
Δημοσ.
Lucifer, on 17 Jul 2014 - 12:27 AM, said:

Socratis_g, αυτό είναι πολύ πιο κοντά στο σκεπτικό μου.

Δεν έχει νόημα. Γιατί στις παραλίες που δεν θα επιτρέπονται σκυλιά, πάλι θα υπάρχουν τα ζώα οι ανθρωποι που βρωμίζουν χειρότερα. Οπότε θα ήταν άδικο για τα σκυλιά.

Οπως είναι τώρα είναι μια χαρά το σύστημα. Η πας για μπάνιο στην πλαζ της βούλας που είναι τίγκα κωλοβακτηρίδιο και μόκο, μη σε ενοχλούν τα σκυλιά. ή πας στη βόρεια ευβοια σε ερημική, όπου παίζει και να μη σε ενοχλήσει ο σκύλος γιατί δεν θα τον δεις δίπλα σου. αλλά πιθανόν σε μεγάλη απόσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...