Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 pournaras δεν εχεις αδικο υπαρχουν οι ηλιθιοι με τα σκυλια και ισως και να ειναι κ πλειοψηφια αυτοι τι να σου πω ...ξερεις ποιος ειναι αυτος ομως ? ειναι ο ιδιος που παιζει ρακετες με καρφια πανω απο το κεφαλι σου ειναι ο ιδιος που αμολαει τα παιδια του και τα αφηνει τα να οργιαζουν χωρις να σεβεται τους λουομενους κτλ κτλ ! θελω να πω οτι αν ειναι κοπανος ο αλλος στην συμπεριφορα θα ειναι ειτα ειχε σκυλο ειτε οχι !ακου .. το καλοκαιρι που μας περασε πηγα με πλοιο στην σαντορινη ! επειδη ηταν σε φουλ τουριστικη σεζον , 15αυγουστος, επειδη στο πλοιο θα ηταν ολοι σαν τα μυρμηγκια , και επειδη ηθελα να εχω την ησυχια μου να μπορω να εχω τον καναπε μου να πιω ενα καφεδακι και να ξαπλωσω κ καναδυο ωριτσες , προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να κοψω A-Class 85 (85 το ατομο αν θυμαμαι καλα αντι για 45 που ειχε το καταστρωμα , 170 δηλαδη μαζι με την γυναικα αντι για 90 , για να εχω για λιγες ωρες την ησυχια μου) ελα ομως που πεφτω στην κεντα και στον πισω καναπε απο εκει που καθησα ερχοντε δυο οικογενειες με 3-4 παιδια η καθεμια απο 7 εως 10 χρονων το καθενα και γινεται το εξης απιθανο .. παιζουν , τρεχουν και γυρνανε το χωρο εκει σαν τρελλα που ουτε στην παιδικη χαρα δεν κανουν ετσι !οι πατεραδες οι ΚΟΠΑΝΟΙ ουτε ιχνος παρατηρησης παρα χασκογελουσαν και το χαιροντουσαν ..οκ δε λεω τιποτα γιατι γενικοτερα δε μ αρεσει η μανουρα , το αφηνω λεω δε γαμιεται θα ηρεμησουν , ΑΛΛΑ , περναει μια ωρα , δυω ωρες και οχι μονο δεν εχουν ηρεμησει αλλα εχουν ξεσαλωσει τελειως ! εχει ξεκινησει το πλοιο 7 το πρωι εχει παει 10 , βλεπω οτι σε 2 ωρες θα φτασουμε κ οτι πηγαν χαμενα τα παραπανω χρηματα που εδωσα μιας κ οχι δεν ξεκουραστηκα λιγο αλλα τα νευρα μου γιναν ταναλια , οποτε σηκωνομαι παω στον ενα πατερα μπροστα στην μουρρη και του φωναζω δυνατα κ επιτακτικαΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ! αυτα οκ ειναι παιδια κ δεν καταλαβαινουν , εσυ εχεις το ιδιο μυαλο με αυτα ? δε σεβεσαι κανεναν εδω ? γιατι δεν τους εχεις κανει ουτε μια παρατηρηση 2 ωρες τωρα ? εισαι ζωο ? και με κοιτουσε σα χανος κ ζητησε συγνωμη..κ βαλαν τα παιδια τους κατω και δε ξανακουστηκε κανεις μεχρι να φτασουμε ...δεν ειναι θεμα μαγκιας , ειναι θεμα σεβασμου ! οκ ισως θα επρεπε να παω σε καποιον υπευθυνο και να του κανουν παρατηρηση αυτοι , ηταν ομως τοσο εξοργιστικη η συμπεριφορα τους και ο μη σεβασμος τους που τους αξιζε να γινουν ρεζιλη μπροστα στις γυναικες τους .. ισως τους γινει μαθημα θα μαθουν στο μελλον να σεβονται .. αυτος ειναι ο ηλιθιος με το σκυλακι - παιδακι , το ιδιο ειναι , ο ιδιος ειναι .. 5
saflom Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 pournaras δεν εχεις αδικο υπαρχουν οι ηλιθιοι με τα σκυλια και ισως και να ειναι κ πλειοψηφια αυτοι τι να σου πω ... ξερεις ποιος ειναι αυτος ομως ? ειναι ο ιδιος που παιζει ρακετες με καρφια πανω απο το κεφαλι σου ειναι ο ιδιος που αμολαει τα παιδια του και τα αφηνει τα να οργιαζουν χωρις να σεβεται τους λουομενους κτλ κτλ ! θελω να πω οτι αν ειναι κοπανος ο αλλος στην συμπεριφορα θα ειναι ειτα ειχε σκυλο ειτε οχι ! ακου .. το καλοκαιρι που μας περασε πηγα με πλοιο στην σαντορινη ! επειδη ηταν σε φουλ τουριστικη σεζον , 15αυγουστος, επειδη στο πλοιο θα ηταν ολοι σαν τα μυρμηγκια , και επειδη ηθελα να εχω την ησυχια μου να μπορω να εχω τον καναπε μου να πιω ενα καφεδακι και να ξαπλωσω κ καναδυο ωριτσες , προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να κοψω A-Class 85 (85 το ατομο αν θυμαμαι καλα αντι για 45 που ειχε το καταστρωμα , 170 δηλαδη μαζι με την γυναικα αντι για 90 , για να εχω για λιγες ωρες την ησυχια μου) ελα ομως που πεφτω στην κεντα και στον πισω καναπε απο εκει που καθησα ερχοντε δυο οικογενειες με 3-4 παιδια η καθεμια απο 7 εως 10 χρονων το καθενα και γινεται το εξης απιθανο .. παιζουν , τρεχουν και γυρνανε το χωρο εκει σαν τρελλα που ουτε στην παιδικη χαρα δεν κανουν ετσι ! οι πατεραδες οι ΚΟΠΑΝΟΙ ουτε ιχνος παρατηρησης παρα χασκογελουσαν και το χαιροντουσαν .. οκ δε λεω τιποτα γιατι γενικοτερα δε μ αρεσει η μανουρα , το αφηνω λεω δε γαμιεται θα ηρεμησουν , ΑΛΛΑ , περναει μια ωρα , δυω ωρες και οχι μονο δεν εχουν ηρεμησει αλλα εχουν ξεσαλωσει τελειως ! εχει ξεκινησει το πλοιο 7 το πρωι εχει παει 10 , βλεπω οτι σε 2 ωρες θα φτασουμε κ οτι πηγαν χαμενα τα παραπανω χρηματα που εδωσα μιας κ οχι δεν ξεκουραστηκα λιγο αλλα τα νευρα μου γιναν ταναλια , οποτε σηκωνομαι παω στον ενα πατερα μπροστα στην μουρρη και του φωναζω δυνατα κ επιτακτικα ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ! αυτα οκ ειναι παιδια κ δεν καταλαβαινουν , εσυ εχεις το ιδιο μυαλο με αυτα ? δε σεβεσαι κανεναν εδω ? γιατι δεν τους εχεις κανει ουτε μια παρατηρηση 2 ωρες τωρα ? εισαι ζωο ? και με κοιτουσε σα χανος κ ζητησε συγνωμη.. κ βαλαν τα παιδια τους κατω και δε ξανακουστηκε κανεις μεχρι να φτασουμε ... δεν ειναι θεμα μαγκιας , ειναι θεμα σεβασμου ! οκ ισως θα επρεπε να παω σε καποιον υπευθυνο και να του κανουν παρατηρηση αυτοι , ηταν ομως τοσο εξοργιστικη η συμπεριφορα τους και ο μη σεβασμος τους που τους αξιζε να γινουν ρεζιλη μπροστα στις γυναικες τους .. ισως τους γινει μαθημα θα μαθουν στο μελλον να σεβονται .. αυτος ειναι ο ηλιθιος με το σκυλακι - παιδακι , το ιδιο ειναι , ο ιδιος ειναι .. fap fap
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 bluesattackαληθεια λεω δε μαλωνω την αποφευγω οσο τιποτα την μανουρα , αυτο που εκανα εγω μετα απο 3 ωρες αλλος θα το εκανε στα πρωτα 5 λεπτα !saflomεισαι απο την απο 'κει μερια ε ? εισαι απο την μερια της φαπας και χαλαστικες ε ? τι να σε κανω φιλος σορρυ ..
black_rabBiT Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Φίλε επειδή μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό στη γειτονιά μου. Άμα έχουν παιδιά, απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. Παίζουν όλα μαζί και όντως τα χαίρονται!
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Προσωπικά δεν θα με πείραζε καθόλου να είναι ένα ζώο στην παραλία. Αν κάναμε και φιλίες, ακόμα καλύτερα. Φτάνει να είναι εκπαιδευμένο και όχι ανεξέλεκτο. Τότε όπως ένα κακομαθημένο παιδάκι μπορεί να γίνει εξαιρετικά ενοχλητικό δίπλα σου, άλλο τόσο και ένα σκυλί. Δεν έχει τύχει να πάρω σκυλί στην παραλία. Αφενός γιατί σκέφτομαι ότι δεν θα είμαι σε ηρεμία, αλλά θα έχω το νου μου συνέχεια μην συμβεί κάτι, αφετέρου δεν ξέρω αν όντως τα σκυλίά, μιας και μιλάμε γι' αυτά , ευχαριστιούνται ή υποφέρουν κάτω από τον ήλιο τόσες ώρες αφού δεν ιδρώνουν. Mau μάλλον δεν είσαι ακόμα πατέρας ε? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 saflom εισαι απο την απο 'κει μερια ε ? εισαι απο την μερια της φαπας και χαλαστικες ε ? τι να σε κανω φιλος σορρυ .. lol ρε, του άρεσε τόσο που τον παίζει (aka fap fap) 1
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Mau μάλλον δεν είσαι ακόμα πατέρας ε? θα γινω συντομα ομως , τα λατρευω ! lol ρε, του άρεσε τόσο που τον παίζει (aka fap fap) αχααχαχαχαχ δε ξερω μηπως τον παιζει γενικοτερα ρε συ ..
Donalhioy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δηλαδη εκει στην αθηνα στις 4-5 το απογευμα στα μπιτσομπαρα με μουσικη και μπυρες υπαρχουν οικογενειες με παιδακια που φωναζουν??? ρε σαν την χαλκιδικη δεν εχει!
BritGreek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγώ δεν παίρνω ποτέ τα δικά μου σκυλιά στην παραλία. Σε πολλές παραλίες της Αττικής έχει παντού ταμπέλες ότι απαγορεύονται τα ζώα στην παραλία. Επειδή κάνω κάθε μέρα μπάνιο μετά τη δουλειά, καθημερινά βλέπω χοντρούς καβγάδες στην παραλία. Λατρεύω τα ζώα, αλλά ναι συμφωνώ οτι εκεί που παίζει το παιδί μου με τα κουβαδάκια του, απλά δεν γίνεται να σκάει ο άλλος με σκύλο χωρίς λουρί που κάνει την ανάγκη του στην άμμο. Σκάει ο άλλος με δύο ντόπερμαν στην πςραλία, παίζει ρακέτα και αυτά βόσκουν.<br><br> Sent from my GT-I9070 using Insomnia 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγώ δεν παίρνω ποτέ τα δικά μου σκυλιά στην παραλία. Σε πολλές παραλίες της Αττικής έχει παντού ταμπέλες ότι απαγορεύονται τα ζώα στην παραλία. Επειδή κάνω κάθε μέρα μπάνιο μετά τη δουλειά, καθημερινά βλέπω χοντρούς καβγάδες στην παραλία. Λατρεύω τα ζώα, αλλά ναι συμφωνώ οτι εκεί που παίζει το παιδί μου με τα κουβαδάκια του, απλά δεν γίνεται να σκάει ο άλλος με σκύλο χωρίς λουρί που κάνει την ανάγκη του στην άμμο. Σκάει ο άλλος με δύο ντόπερμαν στην πςραλία, παίζει ρακέτα και αυτά βόσκουν.<br><br> Sent from my GT-I9070 using Insomnia Οι οποίες ταμπέλες που λες, δεν ισχύουν πλεον πρακτικά (όπως και αυτές στα πάρκα κλπ). Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Βρήκα ένα πρόσφατο άρθρο που τα έχει όλα μαζεμένα: 1. Ο σκύλος θα πρέπει να είναι δεμένος σε κοντινή απόσταση από τον ιδιοκτήτη του και όχι ελεύθερος, να ενοχλεί τους υπόλοιπους λουόμενους. 2. Πρέπει να είναι εμβολιασμένος, να φέρει ηλεκτρονική σήμανση και το βιβλιάριο του ζώου να είναι στην διάθεση των Ελεγκτικών Αρχών, σε περίπτωση που ζητηθεί. 3. Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να απομακρύνει άμεσα τα περιττώματα του σκύλου, σε περίπτωση που αυτός αφοδεύσει στην παραλία. 4. Βάσει το νόμου 4039/12, επιτρέπεται η παρουσία των κατοικιδίων στην παραλία, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις. Η σχετική εγκύκλιος του Λιμενικού που το απαγορεύει δεν υπερτερεί του νόμου. 5. Βάσει της ισχύουσας μέχρι τώρα νομοθεσίας, επιτρέπεται επίσης το κολύμπι των ζώων σε απομακρυσμένες περιοχές. Στην περίπτωση, όμως, που κάποιος λουόμενος διαμαρτυρηθεί, το σκυλί θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη θάλασσα, όχι από την παραλία. 6. Οι σκύλοι, μετά την επαφή τους με το νερό, συνηθίζουν να το τινάζουν από πάνω τους. Ο κάθε ιδιοκτήτης, λοιπόν, θα πρέπει να μεριμνά ώστε αυτή η συνήθεια του σκύλου να μην ενοχλεί τους άλλους λουόμενους. 7. Οι ιδιοκτήτες των σκύλων που επιθυμούν να έχουν τα σκυλιά τους στην παραλία, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε τα ζώα τους να είναι κοινωνικοποιημένα και εκπαιδευμένα, για να μην δημιουργούν προβλήματα στους γύρω τους. 8. Κάτι πολύ σημαντικό, επίσης, είναι ότι πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψιν πως στους περισσότερους σκύλους αρέσει μεν το νερό και το παιχνίδι στη θάλασσα, αλλά δεν αντέχουν τη ζέστη, όπως εμείς. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο με τις ώρες που επισκέπτονται τις παραλίες, όσο και με την εξασφάλιση σκιάς και παροχής φρέσκου νερού. 9. Για τα ίδια τα σκυλιά, πρέπει να αποφεύγονται οι μεσημεριανές ώρες και να προτιμώνται οι πολύ πρωινές ή οι απογευματινές. 10. Καλό θα είναι να γνωρίζουμε όλοι ότι οι σκύλοι δεν μπορούν, λόγω σκελετικής κατασκευής, να αφοδεύσουν ή να ουρήσουν στην θάλασσα, αντίθετα με τους ανθρώπους. Πηγή: www.lifo.gr 2
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ^^ Χρήσιμο, αλλά και πολύ υποκειμενικό! Σε πολλά σημεία δεν είναι ξεκάθαρο
gdriver Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 είναι τόσο θολός ο νόμος σαν να σου λένε ,"μην πάρεις σκύλο στην παραλία και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο." τα μισά πάντως από αυτά που αναφέρει ο νόμος μπορούν να αποδωθούν και για τα παιδάκια. Δηλαδη εκει στην αθηνα στις 4-5 το απογευμα στα μπιτσομπαρα με μουσικη και μπυρες υπαρχουν οικογενειες με παιδακια που φωναζουν??? ρε σαν την χαλκιδικη δεν εχει! εδώ μιλάμε για όλες τις παραλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ^^ Χρήσιμο, αλλά και πολύ υποκειμενικό! Σε πολλά σημεία δεν είναι ξεκάθαρο Το ίδιο μη ξεκάθαρος είναι και ο νόμος. Η ουσία είναι πάντως πως μπορείς να έχεις δίπλα σου το σκύλο σε οποιαδήποτε παραλία θες. Στο νερό μπαίνει αρκεί να μην παραπονεθεί κανείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα