zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Για μένα μπορεί να λυθεί το θέμα χωρίς τσακωμούς στις παραλίες, νόμους κλπ...απλά πηγαίνεις σε ώρες μη αιχμής, σε παραλίες αρκετά ήσυχες και λίγο παραπέρα από τους υπόλοιπους...και είναι όλοι ευχαριστημένοι 1
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ (αν και ήδη το προβλέπει ο νόμος). Αλλά αντίστοιχα και ο κάθε πολίτης ανεξαρτήτου ηλικίας να έχει και αυτός μαζί του το βιβλιάριο υγείας. Για να κοιτας τα εμβολια που εχει κανει ? .Πως δεν εθεσες και θεμα προσωπικων δεδομενων του σκυλου ?
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μην το γελάς . Στην Ελλάδα ακούγεται αστείο . Στο εξωτερικό που είχα πάει σε μια Κλινική , σε ζώα με δερματολογικά κλπ προβλήματα προκειμένου να κρατηθεί αρχείο για την εξέλιξη της αγωγής κλπ βγάζαμε φωτο τις αλλοιώσεις αφου προηγουμένως ζητούσαμε την άδεια του ιδιοκτήτη . 1
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μην το γελάς . Στην Ελλάδα ακούγεται αστείο . Στο εξωτερικό που είχα πάει σε μια Κλινική , σε ζώα με δερματολογικά κλπ προβλήματα προκειμένου να κρατηθεί αρχείο για την εξέλιξη της αγωγής κλπ βγάζαμε φωτο τις αλλοιώσεις αφου προηγουμένως ζητούσαμε την άδεια του ιδιοκτήτη . Είμαστε καλαμπουρτζήδες στην Ελλάδα, όλα αστεία μας φαίνονται και όλοι οι άλλοι χαζοί που τα κάνουν!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Για μένα μπορεί να λυθεί το θέμα χωρίς τσακωμούς στις παραλίες, νόμους κλπ...απλά πηγαίνεις σε ώρες μη αιχμής, σε παραλίες αρκετά ήσυχες και λίγο παραπέρα από τους υπόλοιπους...και είναι όλοι ευχαριστημένοι Μα προφανώς ισχύουν τα αυτονόητα πάντα! Αν δεις μια παραλία που γίνεται χαμός από κόσμο (κάτι που προσωπικά δεν το αντέχω ούτως ή άλλως), δεν θα πας να χωθείς ανάμεσα με το σκύλο. Αν όμως επιλέξεις μια μη οργανωμένη παραλία και αράξεις με το σκύλο και σου έρθει ο άλλος απο 300 μέτρα για να σου κάνει παρατήρηση, ε τον φυτεύεις στην άμμο και μετά φεύγεις! Για να κοιτας τα εμβολια που εχει κανει ? .Πως δεν εθεσες και θεμα προσωπικων δεδομενων του σκυλου ? Γιατί? Που ξέρω εγώ τι μεταδοτικό έχει ο άλλος που κάνει μπάνιο και κατουράει δίπλα μου??? 3
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Είμαστε καλαμπουρτζήδες στην Ελλάδα, όλα αστεία μας φαίνονται και όλοι οι άλλοι χαζοί που τα κάνουν! Για αυτο μας πηδάνε κιολας Γιατί? Που ξέρω εγώ τι μεταδοτικό έχει ο άλλος που κάνει μπάνιο και κατουράει δίπλα μου??? Και όμως το ρώτησα σε εναν τυπά που ήρθε φορτωμένος για φασαρία στις 19:00 το απόγευμα σε μπητς μπαρ επειδή είχα το Maltese επανω στην ξαπλώστρα . Σηκώθηκε και έφυγε χωρις να πει λεξη . 1
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γιατί? Που ξέρω εγώ τι μεταδοτικό έχει ο άλλος που κάνει μπάνιο και κατουράει δίπλα μου??? Οποτε η μονη λυση ειναι να ειναι περιφραγμενες οι παραλιες και στην πορτα οι επιδοξοι λουομενοι να περνανε απο υγειονομικο ελεγχο
mathsrule Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Φέρε τον σκύλο σου δίπλα μου στην παραλία, και εγώ θα φέρω τον Σήφη τον κροκόδειλό μου, τον Νόντα τον πύθωνά μου, την Ονουφρία την τίγρη μου, και φυσικά τον Πούμπα το αγριογούρουνό μου. Μην ανησυχείς, θα έχω και το βιβλιάριο υγείας τους. Σύμφωνοι; 1
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Και όμως το ρώτησα σε εναν τυπά που ήρθε φορτωμένος για φασαρία στις 19:00 το απόγευμα σε μπητς μπαρ επειδή είχα το Maltese επανω στην ξαπλώστρα . Σηκώθηκε και έφυγε χωρις να πει λεξη . Παντως τσιμπουρια δυσκολα να ειχε
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Παντως τσιμπουρια δυσκολα να ειχε Εννοείται , για λόγους υγείας του ζώου προτίστως . Αντιπαρασιτική αμπούλα και περιλαίμιο κάθε μήνα . 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Φέρε τον σκύλο σου δίπλα μου στην παραλία, και εγώ θα φέρω τον Σήφη τον κροκόδειλό μου, τον Νόντα τον πύθονά μου, την Ονουφρία την τίγρη μου, και φυσικά τον Πούμπα το αγριογούρουνό μου. Μην ανησυχείς, θα έχω και το βιβλιάριο υγείας τους. Σύμφωνοι; Σύμφωνοι αλλά και γω θα καλέσω τον Νώντα που τρυπιέται και έχει και ηπατήτιδα και του αρέσει να κατουράει στο νερό, για να κάτσει και να κολυμπήσει δίπλα σου!
mathsrule Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Σύμφωνοι αλλά και γω θα καλέσω τον Νώντα που τρυπιέται και έχει και ηπατήτιδα και του αρέσει να κατουράει στο νερό, για να κάτσει και να κολυμπήσει δίπλα σου! Αφού τόσα χρόνια κολυμπάω σε νερά όπου κατουράει ο κάθε Νώντας και δεν έχω πάθει τίποτα, φερ' τον, θα περάσουμε καλά. Αν και δεν νομίζω να μπει στο νερό όπου θα κολυμπάει ο πύθωνας και ο κροκόδειλός μου.
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Tελικα καλα κανω που πηγαινω απομερα ,πολυ απομερα
Tenshi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Τον νόντα τον πύθωνα λίγο πολύ όλοι τον φέρνουμε μαζί μας... 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Οποτε η μονη λυση ειναι να ειναι περιφραγμενες οι παραλιες και στην πορτα οι επιδοξοι λουομενοι να περνανε απο υγειονομικο ελεγχο Άρα πως μου ζητάς υποχρεωτικά το βιβλιάριο του σκύλου (που το έχω by default) ενώ γνωρίζεις πως κινδυνεύεις περισσότερο από ασθένειες που μεταδίδονται μεταξύ των ανθρώπων? Το γυρνάτε στα θέματα υγείας κλπ για να μην παραδεχτείτε απλά πως δεν γουστάρετε τους σκύλους. Αλλά δεν σας βολεύει αυτό γιατί και γω θα πω πως δεν γουστάρω τη φασαρία, τις ρακέτες, τα παιδάκια και άντε να βγάλουμε άκρη. Όπως και γω κάθομαι στην παραλία και δεν ασχολούμαι με το τι θεωρώ κατάλληλο για την αισθητική μου, ετσι και εσείς οφείλετε να ανεχτείτε το σκύλο μου (αρκεί προφανώς να μην ενοχλεί). Αφού τόσα χρόνια κολυμπάω σε νερά όπου κατουράει ο κάθε Νώντας και δεν έχω πάθει τίποτα, φερ' τον, θα περάσουμε καλά. Αν και δεν νομίζω να μπει στο νερό όπου θα κολυμπάει ο πύθωνας και ο κροκόδειλός μου. Άρα αφού άντεξες τόσο σοβαρά μικρόβια κλπ, στατιστικώς δεν θα πάθεις τίποτα από ένα σκύλο! Επιπλέον με τον κροκόδειλό σου δεν θα μπεις στο νερό ούτε καν εσύ! Tελικα καλα κανω που πηγαινω απομερα ,πολυ απομερα Εγώ να δεις! Τον νόντα τον πύθωνα λίγο πολύ όλοι τον φέρνουμε μαζί μας... Και τον πατάμε και πέφτουμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα