A_panM Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Λοιπον παιδιά μου έγιναν επιστροφή κάποια χρήματα από μια αγορά που έκανα στο ebay αλλά δεν μπορώ να τα τραβήξω έχουν μπλοκάρει με λίγα λόγια... http://postimg.org/image/fwpypvh6l/ Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον συμφορουμίτη κάτι παρόμοιο.Τί μπορώ να κάνω τώρα?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Για να ειναι στο balance δεν ειναι απο επιστροφή αγοράς αλλα απο κατι αλλο ή επεστράφησαν με λαθος τρόπο Δεν μπορω να τα τραβηξω...
KiriosD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πόσες μέρες έχει που στα έκαναν επιστροφή, πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες/μέρες μέχρι το λογιστικό υπόλοιπο να γίνει διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό. Είδα την εικόνα... Αυτό είναι το υπόλοιπο σου στο PayPal, θεώρησε την τράπεζα-μεσολαβητή.Είναι σαν να έχεις μία τράπεζα ανάμεσα στη δική σου τράπεζα και τον πωλητή/αγοραστή. Αυτά τα λεφτά που έχει αυτή η τράπεζα του PayPal λοιπόν πρέπει να τα ζητήσεις να τα βάλει στο δικό σου λογαριασμό της φυσικής σου τράπεζας. Από Desktop My account-> withdraw -> επιλέγεις το ποσό που θέλεις να μεταφερθεί από το PayPal πίσω στο λογαριασμό σου. Από την εφαρμογή: Wallet-> withdraw-> USD balance-> το ποσό =/= Ισχύουν σαν αγοραστική ισχύ εφόσον θελήσεις να αγοράσεις κάτι μέσω του PayPal αλλά αν τα θες ζεστά-μετρητά στα χέρια σου θα πρέπει να γίνει η παραπάνω διαδικασία. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από KiriosD 1
A_panM Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω αποτελέσματα
KiriosD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Στη συνέχεια, μετά το πέρας αυτής της διαδικασίας, θα ισχύει η διεγραμμένη μου πρόταση με την αναμονή λογιστικού υπολοίπου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα