Stergios74 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, talibanakos είπε Τι σας ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε; Χωρις να ξερω πως λειτουργεί, μπορω να σκεφτώ διάφορους ΛΟΓΙΚΟΥΣ τροπους για να καταλάβουν πιο χαρτονόμισμα αντιστοιχεί σε ποια καταθεση. Ακομα και αν πηγαίνουν σε μια θυρίδα ολα τα χαρτονομίσματα,ανετα μπορεις να βρεις ποιο είναι ποιανού,βάσει της ποσότητας που κρατήθηκε απο την καθε καταθεση,απλα μετρώντας την θέση των χαρτονομισματων Πιθανότατα θα υπάρχει και αισθητήρας που καταγράφει τον αριθμο του κάθε χαρτονομίσματος,και τον αντιστοιχεί με την κατάθεση. Λογικά τα πλαστά τα κρατάει χωριστά άρα είναι ακόμη πιο εύκολος ο εντοπισμός 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, kostasbm είπε τα χρήματα ελέγχονται κανονικά από τους ταμίες που μετράνε τα χρήματα με τα από ανεφοδιασμο ήξερα όμως ότι η κατάθεση στα ατμ γινόταν με φάκελο όποτε ήξερε το πλαστό τίνος ήταν....βέβαια αν είχε ο ταμίας κανένα πλαστό φάει μπορούσε να στο ρίξει στα δικά σου αλλά όταν άρχισαν μερικοί και κρατούσαν φωτοτυπίες γιατί γινόταν συχνά από ένα κατάστημα τον έπιασαν. τώρα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω το μηχάνημα ελέγχει απευθείας τη κατάθεση(ήτοι τα βάζουμε χυμα) πως όμως θα ξέρει αφου πέφτουν σε μια κασέτα τίνος είναι το πλαστό(αν εχουν κανεί 5 άτομα με πλαστα καταθέσεις)??? λίγο δύσκολο μου φαίνεται...... Έχεις μπερδευτεί λίγο, μόνο στα ΑΤΜ που έχουν καταθετήριο με φάκελο ελέγχονται από υπάλληλο (ανοίγει το φάκελο, μετράει τα χρήματα που έχει μέσα, και ελέγχει αν είναι πλαστά). Στα ATM που έχουν online καταθετήριο η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από το ίδιο το ATM, και εφόσον βρει κάποιο χαρτονόμισμα που - ενδέχεται να - είναι πλαστό το βάζει όχι στην κασέτα με τα ελεγμένα, αλλά σε άλλο σημείο (παρακρατούμενα) ώστε να το ελέγξει ο υπάλληλος κάποια στιγμή. Εφόσον εντοπίσει 5 - πιθανώς - πλαστά χαρτονομίσματα από 5 διαφορετικά άτομα, τότε ο υπάλληλος θα ξέρει ποιος πελάτης κατέθεσε ποιο από τη σειρά στην οποία βρίσκονται τα χαρτονομίσματα στο δοχείο των παρακρατούμενων. Λογικό είναι να σου φαίνεται δύσκολο εφόσον δεν έχεις ιδέα για το πως δουλεύουν τα ΑΤΜ. 3 ώρες πριν, kostasbm είπε τα χρήματα ελέγχονται κανονικά από τους ταμίες που μετράνε τα χρήματα με τα από ανεφοδιασμο ήξερα όμως ότι η κατάθεση στα ατμ γινόταν με φάκελο όποτε ήξερε το πλαστό τίνος ήταν....βέβαια αν είχε ο ταμίας κανένα πλαστό φάει μπορούσε να στο ρίξει στα δικά σου αλλά όταν άρχισαν μερικοί και κρατούσαν φωτοτυπίες γιατί γινόταν συχνά από ένα κατάστημα τον έπιασαν. τώρα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω το μηχάνημα ελέγχει απευθείας τη κατάθεση(ήτοι τα βάζουμε χυμα) πως όμως θα ξέρει αφου πέφτουν σε μια κασέτα τίνος είναι το πλαστό(αν εχουν κανεί 5 άτομα με πλαστα καταθέσεις)??? λίγο δύσκολο μου φαίνεται...... Έχεις μπερδευτεί λίγο, μόνο στα ΑΤΜ που έχουν καταθετήριο με φάκελο ελέγχονται από υπάλληλο (ανοίγει το φάκελο, μετράει τα χρήματα που έχει μέσα, και ελέγχει αν είναι πλαστά). Στα ATM που έχουν online καταθετήριο η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από το ίδιο το ATM, και εφόσον βρει κάποιο χαρτονόμισμα που - ενδέχεται να - είναι πλαστό το βάζει όχι στην κασέτα με τα ελεγμένα, αλλά σε άλλο σημείο (παρακρατούμενα) ώστε να το ελέγξει ο υπάλληλος κάποια στιγμή. Εφόσον εντοπίσει 5 - πιθανώς - πλαστά χαρτονομίσματα από 5 διαφορετικά άτομα, τότε ο υπάλληλος θα ξέρει ποιος πελάτης κατέθεσε ποιο από τη σειρά στην οποία βρίσκονται τα χαρτονομίσματα στο δοχείο των παρακρατούμενων. Λογικό είναι να σου φαίνεται δύσκολο εφόσον δεν έχεις ιδέα για το πως δουλεύουν τα ΑΤΜ. 1 1
talibanakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stergios74 είπε Λογικά τα πλαστά τα κρατάει χωριστά άρα είναι ακόμη πιο εύκολος ο εντοπισμός Εννοείται αυτο,οπότε έχουμε απλα να ξεχωρίσουμε λιγα χαρτονομίσματα καθε φορα. Και δε χρειάζεται να ξερεις τι δομή του ΑΤΜ για να το καταλάβεις αυτό. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από talibanakos
kostasbm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Έχεις μπερδευτεί λίγο, μόνο στα ΑΤΜ που έχουν καταθετήριο με φάκελο ελέγχονται από υπάλληλο (ανοίγει το φάκελο, μετράει τα χρήματα που έχει μέσα, και ελέγχει αν είναι πλαστά). Στα ATM που έχουν online καταθετήριο η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από το ίδιο το ATM, και εφόσον βρει κάποιο χαρτονόμισμα που - ενδέχεται να - είναι πλαστό το βάζει όχι στην κασέτα με τα ελεγμένα, αλλά σε άλλο σημείο (παρακρατούμενα) ώστε να το ελέγξει ο υπάλληλος κάποια στιγμή. Εφόσον εντοπίσει 5 - πιθανώς - πλαστά χαρτονομίσματα από 5 διαφορετικά άτομα, τότε ο υπάλληλος θα ξέρει ποιος πελάτης κατέθεσε ποιο από τη σειρά στην οποία βρίσκονται τα χαρτονομίσματα στο δοχείο των παρακρατούμενων. Λογικό είναι να σου φαίνεται δύσκολο εφόσον δεν έχεις ιδέα για το πως δουλεύουν τα ΑΤΜ. Έχεις μπερδευτεί λίγο, μόνο στα ΑΤΜ που έχουν καταθετήριο με φάκελο ελέγχονται από υπάλληλο (ανοίγει το φάκελο, μετράει τα χρήματα που έχει μέσα, και ελέγχει αν είναι πλαστά). Στα ATM που έχουν online καταθετήριο η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από το ίδιο το ATM, και εφόσον βρει κάποιο χαρτονόμισμα που - ενδέχεται να - είναι πλαστό το βάζει όχι στην κασέτα με τα ελεγμένα, αλλά σε άλλο σημείο (παρακρατούμενα) ώστε να το ελέγξει ο υπάλληλος κάποια στιγμή. Εφόσον εντοπίσει 5 - πιθανώς - πλαστά χαρτονομίσματα από 5 διαφορετικά άτομα, τότε ο υπάλληλος θα ξέρει ποιος πελάτης κατέθεσε ποιο από τη σειρά στην οποία βρίσκονται τα χαρτονομίσματα στο δοχείο των παρακρατούμενων. Λογικό είναι να σου φαίνεται δύσκολο εφόσον δεν έχεις ιδέα για το πως δουλεύουν τα ΑΤΜ. γιαυτο είπα ατμ και τα αλλά μηχανήματα μέσα στις τράπεζες...γιατί από ατμ ξέρω πολύ καλά γιατί τα δούλευα κάποια χρόνια για τα νέα που κανείς κατάθεση με τραπεζογραμμάτια χωρίς φάκελο δε ξέρω αλλά ο τρόπος που αποθηκεύεται είναι ίδιος ήτοι χύμα σε μια κασέτα....αν καταγράφει το νούμερο του χαρτονομισματος πρέπει να είναι πολύ προχωρημένο και δύσκολο....θα ρωτήσω την άλλη εβδομάδα και θα το διευκρινίσω
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, kostasbm είπε γιαυτο είπα ατμ και τα αλλά μηχανήματα μέσα στις τράπεζες...γιατί από ατμ ξέρω πολύ καλά γιατί τα δούλευα κάποια χρόνια για τα νέα που κανείς κατάθεση με τραπεζογραμμάτια χωρίς φάκελο δε ξέρω αλλά ο τρόπος που αποθηκεύεται είναι ίδιος ήτοι χύμα σε μια κασέτα....αν καταγράφει το νούμερο του χαρτονομισματος πρέπει να είναι πολύ προχωρημένο και δύσκολο....θα ρωτήσω την άλλη εβδομάδα και θα το διευκρινίσω Μάλλον δεν έδωσες και πολύ προσοχή σε ότι έγραψα, στο post μου (αυτό που το έκανες παράθεση) εξήγησα αναλυτικά πως δουλεύουν τα ATM με online καταθετήριο.
Lefterismir00 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Θελω να κανω και εγω μια ερωτηση μπορω να κανω καταθεση και να βαλω ενα μονο ταληρο;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα σήμερα κατάθεση σε ΑΤΜ της εθνικής 4 εικοσαευρα τα οποία τα έβγαλα σήμερα από 3 διαφορετικά ΑΤΜ της εθνικής. Και έγραφε ότι το ένα είναι ύποπτο. Βλέπω στο ebanking μου ότι έχει πιστωθει κανονικά. Τι θα γίνει; θα με πάρουν τηλέφωνο αύριο για να με ρωτήσουν που το βρήκα; Το πήρα από δικό τους μηχάνημα και μου κάνει εντύπωση που όταν είναι να μας δώσουν δεν τα ελέγχουν. Όταν είναι όμως να τους δώσουμε τα βγάζουν και καλά πλαστά. Είδα αυτό κι έχω πάθει σοκ https://www.insider.gr/hristika/trapezika/31441/pos-ena-plasto-hartonomisma-mporei-na-sas-valei-se-mpelades?amp Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από μπιπ μπιπ
asdfnikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Έκανα σήμερα κατάθεση σε ΑΤΜ της εθνικής 4 εικοσαευρα τα οποία τα έβγαλα σήμερα από 3 διαφορετικά ΑΤΜ της εθνικής. Και έγραφε ότι το ένα είναι ύποπτο. Βλέπω στο ebanking μου ότι έχει πιστωθει κανονικά. Τι θα γίνει; θα με πάρουν τηλέφωνο αύριο για να με ρωτήσουν που το βρήκα; Το πήρα από δικό τους μηχάνημα και μου κάνει εντύπωση που όταν είναι να μας δώσουν δεν τα ελέγχουν. Όταν είναι όμως να τους δώσουμε τα βγάζουν και καλά πλαστά. Είδα αυτό κι έχω πάθει σοκ https://www.insider.gr/hristika/trapezika/31441/pos-ena-plasto-hartonomisma-mporei-na-sas-valei-se-mpelades?amp Έχει διαφορά το ύποπτο με το πλαστό . Το ύποπτο μπορεί να μην το διάβασε σωστά το μηχάνημα η γιατί ήταν λίγο τσαλακωμένο η είχε κάποιο ελάττωμα . Τα "ύποπτα" τα πιστώνει κανονικά στον λογαριασμό. Τα πλαστά θα στα παρακρατήσει και δεν στα πιστώνει. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Σίγουρα; δε θυμάμαι, μπορεί να έλεγε και πλαστό. Αλλά δεν μου το κράτησε. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσω την κατάθεση και πάτησα ναι. Ένα έμφραγμα το έπαθα όταν διάβασα το άρθρο. Σου έχει συμβεί ποτέ;
asdfnikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Σίγουρα; δε θυμάμαι, μπορεί να έλεγε και πλαστό. Αλλά δεν μου το κράτησε. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσω την κατάθεση και πάτησα ναι. Ένα έμφραγμα το έπαθα όταν διάβασα το άρθρο. Σου έχει συμβεί ποτέ; Ναι μου έχει συμβεί. Μην αγχώνεσαι όλα καλά. μία στης 1.000 να έχεις θέμα πιστεύω.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Εντάξει τα λεφτά υπάρχουν ακόμη και κάνεις δε με πήρε τηλέφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα