Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Σε λίγες μέρες θα βγούν οι δομές, οι παιδικοι ιδιωτικοί και δημοτικοί που θα είναι στο ΕΣΠΑ. Οταν κάνεις την αίτηση, θα διαλέξεις όποιον θέλεις, όποιον σε βολεύει, είτε είναι ιδιωτικός είτε δημοτικός με σειρά προτίμησης σου ( συνολικά 4 σταθμούς ). Στους δημοτικούς συνήθως έχει και φαγητό. Οι αιτήσεις για τους δημοτικους γίνονται μέσα στον παιδικό και μάλλον έχει τελειώσει η προθεσμία. Είναι θέμα του κάθε Δήμου η χρέωση, τα δικαιολογητικά αλλά και οι ημερομηνίες των αιτήσεων, εκτός ΕΣΠΑ. Πάρε ενα τηλ στο Δήμο σου, αν δεν το χεις με το ίντερνετ. Πάντως να ξέρεις, στους δημοτικούς πρώτα θα γεμίσουν οι θέσεις μέσω ΕΣΠΑ και μετά απο τις αιτήσεις που κάνανε εκτος ΕΣΠΑ οι δημότες. Φυσικά μπορείς να κάνεις και τις δυο αιτήσεις και ότι γίνει. Αλλη μια απορια....Εκει που λεει εισοδημα μετραει το οικογενειακο Η μονο της Γυναικας μου ;
magdalhnh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το οικογενειακό εισόδημα. Μέσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι και το εκκαθαριστικό του 2014 ( απο την φετινή δήλωση δηλαδή )
Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Του, 2013 η 2014; Στο site γράφει 13 Του, 2013 η 2014; Στο site γράφει 13 http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2014/02072014_prosklisi_paidikoi.pdf δες εδω σελιδα 34
magdalhnh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Του, 2013 η 2014; Στο site γράφει 13 http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2014/02072014_prosklisi_paidikoi.pdf δες εδω σελιδα 34 Βρε άνθρωπε μου, γιατί δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μου δυσκολεύεις την ζωή; Στην σελίδα 34 το λέει ξεκάθαρα και σου κάνω επικόλληση όπως ακριβώς είναι στο PDF Το συνολικό ( οικογενειακό) εισόδημα που θα λαμβάνεται υπόψη για την ένταξη της ωφελούμενης στην παρούσα , θα προκύπτει από την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου ( εκκαθαριστικό σημείωμα ) του Υπουργείου Οικονομικών του οικονομικού έτους 2014 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2013 -31/12/2013 ) Εσύ δηλαδή φέτος ( 2014 ) στην δήλωση σου, ποια εισοδήματα δήλωσες; Σου απαντώ εγώ... του 2013! Γι αυτό αναφέρεται στο οικονομικό έτος 2014 και εισοδήματα του 2013.
magdalhnh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Και δίκιο έχω και το πρωί ταξιδεύω μακριά απο την πόλη σε παραλίες μαγικές, γι αυτό διάβασε ξανα και ξανα ότι σου έγραψα , διότι δεν θα μπορώ να σου απαντήσω, αν έχεις άλλη απορία.
Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 <p>Και δίκιο έχω και το πρωί ταξιδεύω μακριά απο την πόλη σε παραλίες μαγικές, γι αυτό διάβασε ξανα και ξανα ότι σου έγραψα , διότι δεν θα μπορώ να σου απαντήσω, αν έχεις άλλη απορία.</p> Να περάσεις καλά. Σε ευχαριστώ για όλα. 1
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ρε παίδες υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι παίζει με τους βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς γενικότερα, αλλά και ειδικότερα; Πρέπει να είσαι δημότης του συγκεκριμένου δήμου στον οποίο θες να γράψεις το παιδί σου; Αν ναι, ισχύει ότι πρέπει να έχεις κλείσει ~2 χρόνια ως κάτοικος του δήμου για να θεωρείσαι δημότης; Γιατί αυτό μου είπε μία αρμόδια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Αν ναι, στη δική μου περίπτωση που μετακομίζω τέλος Μαΐου και πάω Αργυρούπολη από Άγιο Δημήτριο, τι πρέπει να κάνω, να απευθυνθώ στους βρεφονηπιακούς του Αγίου Δημητρίου επειδή εκεί μένω τόσα χρόνια, και κάθε μέρα να κάνω αυτή τη διαδρομή (που δεν παίζει, δεν βολεύει);
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρε παίδες υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι παίζει με τους βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς γενικότερα, αλλά και ειδικότερα; Πρέπει να είσαι δημότης του συγκεκριμένου δήμου στον οποίο θες να γράψεις το παιδί σου; Αν ναι, ισχύει ότι πρέπει να έχεις κλείσει ~2 χρόνια ως κάτοικος του δήμου για να θεωρείσαι δημότης; Γιατί αυτό μου είπε μία αρμόδια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Αν ναι, στη δική μου περίπτωση που μετακομίζω τέλος Μαΐου και πάω Αργυρούπολη από Άγιο Δημήτριο, τι πρέπει να κάνω, να απευθυνθώ στους βρεφονηπιακούς του Αγίου Δημητρίου επειδή εκεί μένω τόσα χρόνια, και κάθε μέρα να κάνω αυτή τη διαδρομή (που δεν παίζει, δεν βολεύει); Καλο ειναι ,γιατι ελλαδα ειμαστε, να απευθυνθεις στο νηπιαγωγειο που θελεις και να ρωτησεις τι δικαιολογητικα χρειαζονται.Παντως αποδεικτικο διευθυνσης κατοικιας ζητανε και οχι καποιο χαρτι απο δημο.Εγω στο πρωτο παιδι δεν πηγα κανενα χαρτι για να αποδειξω οτι ειμαι δημοτης, οπως και τωρα στο δευτερο δεν υπαρχει καποια τετοια απαιτηση, παρα μονο αποδεικτικο διευθυνσης κατοικιας.
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, phanispal είπε Μήπως κάθε δήμος ζητάει διαφορετικά πράγματα; Ο ενας δημος ηταν ηλιουπολης κ ο αλλος ειναι ιεραπετρας. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από chsam
gmts Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ρωτήστε την magdalhnh που έχει ψηθεί στο συγκεκριμένο θέμα απο το 2014
k_w_t Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 2:28 ΜΜ, phanispal είπε Ρε παίδες υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι παίζει με τους βρεφονηπιακούς/παιδικούς σταθμούς γενικότερα, αλλά και ειδικότερα; Πρέπει να είσαι δημότης του συγκεκριμένου δήμου στον οποίο θες να γράψεις το παιδί σου; Αν ναι, ισχύει ότι πρέπει να έχεις κλείσει ~2 χρόνια ως κάτοικος του δήμου για να θεωρείσαι δημότης; Γιατί αυτό μου είπε μία αρμόδια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Αν ναι, στη δική μου περίπτωση που μετακομίζω τέλος Μαΐου και πάω Αργυρούπολη από Άγιο Δημήτριο, τι πρέπει να κάνω, να απευθυνθώ στους βρεφονηπιακούς του Αγίου Δημητρίου επειδή εκεί μένω τόσα χρόνια, και κάθε μέρα να κάνω αυτή τη διαδρομή (που δεν παίζει, δεν βολεύει); Παντως εχω το παραδοξο... Μενω Αθηνα ειμαι δημοτης Καλλιθεας. Στις δομες μου ειχε βγαλει πρωτο παιδικο σταθμο στην Νεα Σμυρνη... Οκ.... Μια χαρα λεω... Καλλιθεα το εστειλα γιατι πηγαινε και απο πριν εκει.
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, k_w_t είπε Στις δομες μου ειχε βγαλει Σ' έχασα εδώ. Τι εννοείς;
k_w_t Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, phanispal είπε Σ' έχασα εδώ. Τι εννοείς; Oταν δηλωνεις για ΕΣΠΑ 3 σταθμους σου βγαζει προτεινόμενους.. Εμενα μου εβγαλε πρωτο τον εναν απο Νεα Σμυρνη... Ειναι λιγο ιστορια για να την αναλυσουμε εδω αλλα ολοι μου ελεγαν τα χειροτερα για τον συγκεκριμένο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα