Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Έφαγα πρόστιμο από τον γαμωΟΑΣΘ (ο καριόλης εκρυβε το καρτελάκι μέσα από την μπλούζα του και μετά το έβγαλε). Το χαρτί πάνω έχει ένα νούμερο του πάσου μου. Οχι ταυτότητας. Παίζει να μπορώ να την γλιτώσω και να μην το πληρώσω; Επίσης τι έχετε κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις εσείς. Έχω ακούσει να αρχίσεις να τρέχεις είναι λύση, ή να το παίξεις ιστορία περί δικαιωμάτων κτλ.
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 πιο απλό, αγοράζεις ενα κωλοεισιτήριο, 40 λεπτά εχει το φοιτητικό στη θεσσαλονικη... Και εσυ εισαι καλυμένος και οι εργαζόμενοι δε μένουν απληρωτοι εξαιτίας των λαθρεπιβατών - μιας και ειναι ιδιωτική επιχείρηση και αν εχει πληρώνει αν δεν εχει κανε επισχεση (οπως εγινε την περασμένη εβδομαδα)... 7
GreyHorse Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Επίσης τι έχετε κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις εσείς. Έχω ακούσει να αρχίσεις να τρέχεις είναι λύση, ή να το παίξεις ιστορία περί δικαιωμάτων κτλ. Μια απορία, αφού δεν χωνεύεις τόσο τον ΟΑΣΘ και βρίζεις αυτόν και τους υπαλλήλους του, γιατί χρησιμοποιείς τα οχήματά του; 2
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Sorry κιολας, δεν ειχες 0.40 λεπτα για να ριξεις για ticket ή το ειχες και απλα δεν το χτυπησες ?
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Είχα εισιτήριο αλλά το ξέχασα γιατί συνήθως έχω μηνιαία κάρτα οπότε δεν το σκέφτομαι ποτέ. Ε αυτόν τον μήνα δεν έβγαλα. Επίσης απλά απαντήστε στην ερώτηση, χωρίς να αρχίσετε το κήρηγμα και τα άλλα άσχετα. Δεν ζήτησα μαθήματα συμπεριφοράς. 1
Porg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το θέμα δεν είναι ότι δεν χτύπησε εισιτήριο το παιδί αλλά ο καριόλης ο ελεγκτής που έκρυβε το ταμπελάκι πριν τον έλεγχο. Δεν θα αναφέρω μια σειρά ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παραβίασε, θα πω μόνο πως το σωστό είναι να προειδοποιούνται οι επιβάτες 2-3 στάσεις πριν ώστε και να είναι προετοιμασμένοι αλλά και να αποχωρήσουν όσοι δεν επιθυμούν να υποστούν αυτή τη βάρβαρη και βάναυση διαδικασία 7
bnvdarklord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δεν καταλαβα γιατι ο ελεγκτής ειναι καριολης αλλα μια φιλη μου ειχε φαει καποια προστιμα (απο ΟΑΣΑ βεβαια) δεν τα πληρωσε και της ηρθαν φουσκωμένα κατι χρονια αργότερα.
arianos16 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστηχώς. Πάνε πλήρωσε το πρόστιμο τώρα που είναι 24ευρω γιατί πιο μετά θα δεις κάτι ποσά και θα είσαι κάπως έτσι
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει. Το είχα στο χέρι και με το που μπήκα επειδή δεν άναβε το κλιματιστικό με 35C έξω έτρεξα με τη μια στο παράθυρο, το ξέχασα και την έφαγα. Κι εμένα είχε γράψει τον αριθμό του πάσο. Αν δεν έδωσες κινητό μπορείς να το ρισκάρεις αλλά μετά από χρόνια αν θέλουν να το ψάξουν θα σου ρθει πενταπλάσιο πρόστιμο. Αφού έκανες την μ.......κια πάνε και πλήρωσε το να τελειώνεις.
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Από ότι διάβασα αλλού στέλνουν ειδοποιήσεις στο πανεπιστήμιο σου και από εκεί σε σένα. Οπότε να το γλυτώσω δυσκολάκι. Από κει και πέρα. Έχετε δει περιπτώσεις που να γλυτώνουν έλεγχο; Είτε με τρέξιμο, είτε ψευδή στοιχεία κτλ. Διάβασα ότι δεν έχει το δικαίωμα να με κρατήσει στο αστικό. Επίσης έχω δικαίωμα να μην του δώσω κανένα στοιχείο και εννοείται όχι κινητό. Τι παίζει με αυτά;
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 <p>Από ότι διάβασα αλλού στέλνουν ειδοποιήσεις στο πανεπιστήμιο σου και από εκεί σε σένα. Οπότε να το γλυτώσω δυσκολάκι.</p> <p> </p> <p>Από κει και πέρα. Έχετε δει περιπτώσεις που να γλυτώνουν έλεγχο; Είτε με τρέξιμο, είτε ψευδή στοιχεία κτλ. Διάβασα ότι δεν έχει το δικαίωμα να με κρατήσει στο αστικό. Επίσης έχω δικαίωμα να μην του δώσω κανένα στοιχείο και εννοείται όχι κινητό. Τι παίζει με αυτά;</p> να στο πω πολυ απλα , παιζει οτι θα πληρωσεις και αλλη φορα μαγκιες με τα λεφτα τα δικα σου οχι με των υπολοιπων που πληρωνουν εφορια για ολους εσας τους τσαμπατζηδες. Sent from my ipad4 using Insomnia 1
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Από ότι διάβασα αλλού στέλνουν ειδοποιήσεις στο πανεπιστήμιο σου και από εκεί σε σένα. Οπότε να το γλυτώσω δυσκολάκι. Από κει και πέρα. Έχετε δει περιπτώσεις που να γλυτώνουν έλεγχο; Είτε με τρέξιμο, είτε ψευδή στοιχεία κτλ. Διάβασα ότι δεν έχει το δικαίωμα να με κρατήσει στο αστικό. Επίσης έχω δικαίωμα να μην του δώσω κανένα στοιχείο και εννοείται όχι κινητό. Τι παίζει με αυτά; Έχει το δικαίωμα να καλέσει αστυνομία. Με τη βία νομίζω πως δε μπορεί να σε κρατήσει αλλά τι νόημα έχει? Αν σε πιάσει από τον αγγόνα και σου πει κάτσε θα πρέπει να τον απωθήσεις κάπως βίαια οπότε μετά εσύ θα ασκήσεις βία πάνω του. Να κάνεις τέτοιο σκηνικό και να γίνεις ρεζίλι για 0.5€ νομίζω πως δεν αξίζει. Άσε που μπορεί να σου την πέσουν και επιβάτες.
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μωρέ έχω πληρώσει και στο παρελθόν και τώρα και αυτό. Απλά ακούω οτι πολλοί τα γλιτώνουν και θέλ ωνα μάθω πως για να το κάνω και εγώ.
ultralisk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς και προς Θεού μην κοιτάξεις πίσω του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις