Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι και αφού έγραψες όλο αυτό το κατεβατό σύγκρινε τον αριθμό των ανθρώπων που νοσηλεύονται κάθε χρόνο σε δημόσιο νοσοκομείο με τον αριθμό αυτών που νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές και μετά σύγκρινε τα ποσοστά αυτών που προσβλήθηκαν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και στα δημόσια και στα ιδιωτικά και θα δεις ότι τα ποσοστά είναι παρόμοια. Λινκ που να αποδεικνύει ότι στις ιδιωτικές κλινικές το ποσοστό των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων είναι κατά πολύ μικρότερο σε σχέση με τις δημόσιες έχεις ή τζάμπα γράφουμε και οι δυο; Γιατί εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω διαβάσει κάποια σχετική έρευνα που να υμνεί την καθαριότητα και υγιεινή των ιδιωτικών τόσο που να μειώνει κατά πολύ το ποσοστό. Δεν θελει και πολυ μυαλο και ψαξιμο για να καταλαβει κανεις οτι στα δημοσια νοσοκομεια υπαρχει σαφως μεγαλυτερη "βρωμια" απο οτι στα ιδωτικα.Γιατι αφενως στα δημοσια παιρνουν καθημερινα καθε λογης ανθρωποι και αφετερου στα ιδιωτικα πιο "συγκεκριμενοι". Κοινη λογικη ειναι αυτο,δεν χρειαζεται να ψαξουμε link και ερευνες για να το αποδειξουμε ή να το καταλαβουμε.. Ολο αυτο ομως δεν αλλαζει το τελικο αποτελεσμα στον συλλογισμο μου και στην "φοβια μου" που ειπα πριν
GreyHorse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν θελει και πολυ μυαλο και ψαξιμο για να καταλαβει κανεις οτι στα δημοσια νοσοκομεια υπαρχει σαφως μεγαλυτερη "βρωμια" απο οτι στα ιδωτικα.Γιατι αφενως στα δημοσια παιρνουν καθημερινα καθε λογης ανθρωποι και αφετερου στα ιδιωτικα πιο "συγκεκριμενοι". Κοινη λογικη ειναι αυτο,δεν χρειαζεται να ψαξουμε link και ερευνες για να το αποδειξουμε ή να το καταλαβουμε.. Ολο αυτο ομως δεν αλλαζει το τελικο αποτελεσμα στον συλλογισμο μου και στην "φοβια μου" που ειπα πριν Όχι, όταν μιλάς για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις εξαιτίας της (μη) καθαριότητας θα φέρεις και νούμερα να αποδείξεις τα λεγόμενά σου. Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει καμιά έρευνα να μιλά για τα ποσοστά των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων στα ιδιωτικά σε σχέση με τα δημόσια αλλά όλοι αναφέρονται στο μεγάλο ποσοστό των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων γενικώς στα δημόσια. Δεν θέλει πολύ μυαλό και ψάξιμο για να καταλάβει κανείς ότι δεν τους συμφέρει να φανεί η σύγκριση. Και όσον αφορά το "συγκεκριμένοι" φίλος με μαλακίες και τζόγους εποχής χρηματιστηρίου δανειζόμενος αβέρτα τότε από κάρτες και τράπεζες με δικαστήρια τραπεζών για χρωστούμενα ύψους 250.000 ευρώ με τους τόκους, σε ιδιωτικό νοσηλεύτηκε για το νεφρό του χάρη σε μια ψευτοασφάλεια που έχει κάνει γιατί σνόμπαρε τα δημόσια. Ωραίο "συγκεκριμένο" είδος ανθρώπου είχε το ιδιωτικό, που για να βγει για καφέ μέσα στην τράκα είναι.
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Όχι, όταν μιλάς για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις εξαιτίας της (μη) καθαριότητας θα φέρεις και νούμερα να αποδείξεις τα λεγόμενά σου. Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει καμιά έρευνα να μιλά για τα ποσοστά των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων στα ιδιωτικά σε σχέση με τα δημόσια αλλά όλοι αναφέρονται στο μεγάλο ποσοστό των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων γενικώς στα δημόσια. Δεν θέλει πολύ μυαλό και ψάξιμο για να καταλάβει κανείς ότι δεν τους συμφέρει να φανεί η σύγκριση. Και όσον αφορά το "συγκεκριμένοι" φίλος με μαλακίες και τζόγους εποχής χρηματιστηρίου δανειζόμενος αβέρτα τότε από κάρτες και τράπεζες με δικαστήρια τραπεζών για χρωστούμενα ύψους 250.000 ευρώ με τους τόκους, σε ιδιωτικό νοσηλεύτηκε για το νεφρό του χάρη σε μια ψευτοασφάλεια που έχει κάνει γιατί σνόμπαρε τα δημόσια. Ωραίο "συγκεκριμένο" είδος ανθρώπου είχε το ιδιωτικό, που για να βγει για καφέ μέσα στην τράκα είναι. Το συγκεκριμενου,δεν το εννοουσα ουτε για τους λεφταδες ουτε κατι τετοιο.. Και ναι,επειδη ειχε ασφαλεια ιδιωτικη συγκαταλεγεται στο "συγκεκριμενο".Αν δεν ειχε,μαντεψε που θα πηγαινε... Οπως κανει ο καθε πακιστανος -νομιμος ή μη- ,τσιγγανος,εγω εσυ ο καθενας μας..Απλα στα δημοσια δεν υπαρχει τοσο ο ελεγχος οσο στα ιδιωτικα.. Και στο κατω κατω,δεν με ενδιαφερουν τα νουμερα των συγκρισεων,που οπως ειπες,δεν συμφερει κανεναν να φανουν ως συγκριτικα.Εμενα με ενδιαφερει το αποτελεσμα και μονο αυτο..Γιατι στο δημοσιο ας πουμε,αν παω εγω,και λογω ελειψης δωματιου με βαλουν σε ενα δωματιο το οποιο θα εχει "παροντα" καποιον τσιγγανο και μαζι με εκεινον εχουν ερθει να τον επισκεφτουν ξαδελφια,αδελφια κτλ τα οποια ειναι >6 και καποιος απο αυτους κραταει μπουκαλακι αναψυκτικου και κανει την αναγκη του εκει μεσα (εχει τυχει να ειμαι σε τετοιο σκηνικο μπροστα σε επισκεψη ενος φιλου μετα απο τροχαιο),να τα χεσω τα νουμερα και τις ερευνες!
GreyHorse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το συγκεκριμενου,δεν το εννοουσα ουτε για τους λεφταδες ουτε κατι τετοιο.. Και ναι,επειδη ειχε ασφαλεια ιδιωτικη συγκαταλεγεται στο "συγκεκριμενο".Αν δεν ειχε,μαντεψε που θα πηγαινε... Οπως κανει ο καθε πακιστανος -νομιμος ή μη- ,τσιγγανος,εγω εσυ ο καθενας μας..Απλα στα δημοσια δεν υπαρχει τοσο ο ελεγχος οσο στα ιδιωτικα.. Και στο κατω κατω,δεν με ενδιαφερουν τα νουμερα των συγκρισεων,που οπως ειπες,δεν συμφερει κανεναν να φανουν ως συγκριτικα.Εμενα με ενδιαφερει το αποτελεσμα και μονο αυτο..Γιατι στο δημοσιο ας πουμε,αν παω εγω,και λογω ελειψης δωματιου με βαλουν σε ενα δωματιο το οποιο θα εχει "παροντα" καποιον τσιγγανο και μαζι με εκεινον εχουν ερθει να τον επισκεφτουν ξαδελφια,αδελφια κτλ τα οποια ειναι >6 και καποιος απο αυτους κραταει μπουκαλακι αναψυκτικου και κανει την αναγκη του εκει μεσα (εχει τυχει να ειμαι σε τετοιο σκηνικο μπροστα σε επισκεψη ενος φιλου μετα απο τροχαιο),να τα χεσω τα νουμερα και τις ερευνες! Ο λόγος που ο "συγκεκριμένος" είχε ιδιωτική ασφάλεια είναι επειδή δεν έχει δημόσια, δεν βάζει ένσημα. Κι έχει και τσιγγάνικη καταγωγή κάποια ρίζα. Και στο δημόσιο δεν θα σε βάλουν λόγω έλλειψης δωματίου σε δωμάτιο με τσιγγάνο, θα σε βάλουν όπου έχουν κλίνη. Συνήθως πάνω από 4 άτομα στο δωμάτιο. Κανά δυο καλύτερα δωμάτια τα κρατά ο διευθυντής της κλινικής για τους ασθενείς του από το ιδιωτικό του ιατρείο που θα νοσηλευτούν εξαιτίας του στο δημόσιο νοσοκομείο. Και αυτό που λες για τους >6 απλά δεν ισχύει, δεν επιτρέπεται πάνω από 2 επισκέπτες ανά ασθενή. Αν δεις παραπάνω παράπονα κατευθείαν και πλακώνει η ασφάλεια αν δεν συμμορφωθούν μετά με τις οδηγίες του νοσηλευτικού προσωπικού. Το ίδιο ισχύει και στα ιδιωτικά, αν τους αφήσεις μπορεί να πλακώσουν 10 επισκέπτες ανά ασθενή.
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το συγκεκριμενου,δεν το εννοουσα ουτε για τους λεφταδες ουτε κατι τετοιο.. Και ναι,επειδη ειχε ασφαλεια ιδιωτικη συγκαταλεγεται στο "συγκεκριμενο".Αν δεν ειχε,μαντεψε που θα πηγαινε... Οπως κανει ο καθε πακιστανος -νομιμος ή μη- ,τσιγγανος,εγω εσυ ο καθενας μας..Απλα στα δημοσια δεν υπαρχει τοσο ο ελεγχος οσο στα ιδιωτικα.. Και στο κατω κατω,δεν με ενδιαφερουν τα νουμερα των συγκρισεων,που οπως ειπες,δεν συμφερει κανεναν να φανουν ως συγκριτικα.Εμενα με ενδιαφερει το αποτελεσμα και μονο αυτο..Γιατι στο δημοσιο ας πουμε,αν παω εγω,και λογω ελειψης δωματιου με βαλουν σε ενα δωματιο το οποιο θα εχει "παροντα" καποιον τσιγγανο και μαζι με εκεινον εχουν ερθει να τον επισκεφτουν ξαδελφια,αδελφια κτλ τα οποια ειναι >6 και καποιος απο αυτους κραταει μπουκαλακι αναψυκτικου και κανει την αναγκη του εκει μεσα (εχει τυχει να ειμαι σε τετοιο σκηνικο μπροστα σε επισκεψη ενος φιλου μετα απο τροχαιο),να τα χεσω τα νουμερα και τις ερευνες! Ο λόγος που ο "συγκεκριμένος" είχε ιδιωτική ασφάλεια είναι επειδή δεν έχει δημόσια, δεν βάζει ένσημα. Κι έχει και τσιγγάνικη καταγωγή κάποια ρίζα.Και στο δημόσιο δεν θα σε βάλουν λόγω έλλειψης δωματίου σε δωμάτιο με τσιγγάνο, θα σε βάλουν όπου έχουν κλίνη. Συνήθως πάνω από 4 άτομα στο δωμάτιο. Κανά δυο καλύτερα δωμάτια τα κρατά ο διευθυντής της κλινικής για τους ασθενείς του από το ιδιωτικό του ιατρείο που θα νοσηλευτούν εξαιτίας του στο δημόσιο νοσοκομείο. Και αυτό που λες για τους >6 απλά δεν ισχύει, δεν επιτρέπεται πάνω από 2 επισκέπτες ανά ασθενή. Αν δεις παραπάνω παράπονα κατευθείαν και πλακώνει η ασφάλεια αν δεν συμμορφωθούν μετά με τις οδηγίες του νοσηλευτικού προσωπικού. Το ίδιο ισχύει και στα ιδιωτικά, αν τους αφήσεις μπορεί να πλακώσουν 10 επισκέπτες ανά ασθενή. Ακριβώς αυτο. Ειναι οτι να ναι οσο αφορά τους επισκέπτες. Και ναι ηταν πανω απο 6 ατομα, ημουν παρον και μάλιστα για τουλάχιστον μιση ωρα.. Απλα ειναι πολυ καλύτερα τα πράγματα στα ιδιωτικά..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα στο να είσαι ασφαλισμένος σε δύο ιδιωτικές εταιρίες?
shatzi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα στο να είσαι ασφαλισμένος σε δύο ιδιωτικές εταιρίες? Σαν ασφάλισης σε ενημερώνω πως όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που στην δική μου εταιρία που εργάζομαι σε περίπτωση που έχεις και δεύτερη ασφάλεια, και σου καλύψει μεγαλύτερο ποσό από την απαλλαγή που έχεις, τότε η εταιρεία μου σου δίνει στο χέρι το 20% του παραπάνω ποσού που έβαλε η άλλη εταιρεία που έχεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα