Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκρουτζ επομενη τιμη 125ε. Media 49ε για αλλες 2 ωρες στις βραδινες προσφορες. Δεν την ξερω την μηχανη αλλα μου φαινεται καλη 20bar ακροφυσιο και ιταλικες καψουλες

Και δωρο 90 καψουλες. Τσαμπα πραμα!

• Like 2
Δημοσ.

Aπατεωνιά οι κάψουλες..σα να παίρνεις τσάμπα τηλέφωνο με συμβόλαιο ένα πράγμα..

Άμα είναι να σου βγαίνει ένα ευρώ ο καφές,πάρ'τον από το μαγαζί στη γωνία.

• Like 1
Δημοσ.

καλύτερα χτυπήστε κάτι τέτοιο  (συχνά βγαίνει προσφορά στα 37€) και κάποιες φορές βγάζει και μια στα 20bar (αμφιλεγόμενη πίεση για εσπρέσσο) με κάτι παραπάνω. Η πρόταση είναι ενδεικτική, υπάρχουν πολλές προτάσεις για μηχανές χωρίς κάψουλες.

Ούτε κάψουλες ούτε δεσμεύσεις.

Πας στο καφεκοπτείο της γειτονιά σου και παίρνεις ότι εσπρέσο καφέ θέλεις φρεσκοκομμένο με 13-16€/κιλό (0,10-0,15€/μερίδα) και δεν παρακαλάς κανέναν ούτε περιμένεις προσφορές στις "κάψουλες" για να στοκάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας καλος καφες παντως φρεσκοκομμενος εχει απο 22-26€ το κιλο..

Που εχει 13-16 ;;;;;; να παω να παρω ενα σακι!!!

Δημοσ.

Πάντως για κάποιον που δεν ασχολείται και πολύ είναι πιο εύκολο να βγάλει αξιοπρεπή καφέ με κάψουλα παρά με χύμα

• Like 2
Δημοσ.

Sorry για το offtopic αλλά αν μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μπορέσω να φτιάχνω νεσκαφε ζεστό όπως στις καφετέριες η στον Γρήγορη έτσι όπως τον κανουν με πλούσιο αφρο θα ήμουν υπόχρεος.

Αυτό είναι το ειδος καφέ που πίνουμε περισσότερο στο σπίτι και έτσι όπως τον φτιάχνουμε με νερό απο βραστηρα δεν είναι και πολύ καλός. Με καμια μηχανή που έχει ακροφύσιο ατμού ίσως;

Δημοσ.

Πάντως για κάποιον που δεν ασχολείται και πολύ είναι πιο εύκολο να βγάλει αξιοπρεπή καφέ με κάψουλα παρά με χύμα

οντως...

Δυστυχως αν μπεις στο τρυπακι του φτιαχτου καφε μπορει να ξοδεψεις κ περισσοτερα , ψαχνοντας και πειραματιζομενος.

Ομως ο καφες ετσι εχει αλλη χαρη.

Με την καψουλα εισαι υποχρεωμενος να εισαι "κλεισμενος" σε συγκεκριμενη γευση. Ολα εχουν τα κατα και τα υπερ τους

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει δεν είναι και τόσο δύσκολο, λίγο μεράκι να έχεις για να μάθεις την μηχανή τον πρώτο καιρό και σε 5 λεπτά κάνεις μια χαρά καφέ που κατα την άποψη μου είναι ανώτερος απο καφέ κάψουλας αν αγοράζεις καλή ποιότητα καφέ

Δημοσ.

Sorry για το offtopic αλλά αν μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μπορέσω να φτιάχνω νεσκαφε ζεστό όπως στις καφετέριες η στον Γρήγορη έτσι όπως τον κανουν με πλούσιο αφρο θα ήμουν υπόχρεος.

Αυτό είναι το ειδος καφέ που πίνουμε περισσότερο στο σπίτι και έτσι όπως τον φτιάχνουμε με νερό απο βραστηρα δεν είναι και πολύ καλός. Με καμια μηχανή που έχει ακροφύσιο ατμού ίσως;

Θέλεις ακροφύσιο,η τεχνική είναι παρόμοια με αυτή του γάλακτος για τον καπουτσίνο.

Μπορείς επίσης,να χτυπήσεις με το μίξερ του φραπέ τον καφέ σου ,και να προσθέτεις το νερό σιγά σιγά..θα πετύχεις περίπου το ίδιο αποτέλεσμα,με πιο κρεμώδη υφή.

0.37ε η καψουλα εχει.....

Εγώ πάντως ζεστό νερό που περνάει από πλαστικό πρώτα,δεν πίνω..είναι καφρίλα.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=17400&pubid=7392726

• Like 1
Δημοσ.

Ενας καλος καφες παντως φρεσκοκομμενος εχει απο 22-26€ το κιλο..

Που εχει 13-16 ;;;;;; να παω να παρω ενα σακι!!!

στην κομοτηνή τόσο έχει, όχι μια ποικιλία αλλά 4 (τρεις με 13€ και 1 με 16€/κιλό και ο decaf 16€/κιλό, εμένα μου άρεσε ένα ονόματι intenso με 13€/κιλό), στο πιο ακριβό μαγαζί ("Link.png Site: Κεκερης " στην πλατεία).

Ψάξου καλύτερα.. (ρώτα μερικά ακόμα καφεκοπτεία, κατέβα κέντρο. Κάτι θα βρεις ακόμα και "στας Αθήνας") 

Δημοσ.

Εγώ πάντως ζεστό νερό που περνάει από πλαστικό πρώτα,δεν πίνω..είναι καφρίλα.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=17400&pubid=7392726

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και το περνάς και σαν "καφρίλα" με μια άκυρη δημοσίευση απο έναν άκυρο σε ένα άκυρο  site με παντελώς άκυρες και μη αναγνώσιμες πηγές.... Μπορείς να ζήσεις και σε σπηλιές αν θες αλλά μην μας παραθέσεις άρθρο πέρι βλαβερότητας της στέγης

Δημοσ.

εχω την συγκεκριμενη εδω και 5 χρονια,εχω παρει 3  (χωριο+εξοχικο)και η γευση που διαλεξα απο τις 5 που διαθετει η εταιρεια ειναι απο τις καλυτερες,συγκρινομενη με τις επαγγελματικες των καταστηματων.Ειναι αγνωστη στο κοινο ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη.Οσο για τις καψουλες εχουν 9,20  οι 30 οταν παρεις 5 κουτια ,αλλιως 10,20...

Δημοσ.

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και το περνάς και σαν "καφρίλα" με μια άκυρη δημοσίευση απο έναν άκυρο σε ένα άκυρο  site με παντελώς άκυρες και μη αναγνώσιμες πηγές.... Μπορείς να ζήσεις και σε σπηλιές αν θες αλλά μην μας παραθέσεις άρθρο πέρι βλαβερότητας της στέγης

Eίναι τόσο γνωστό το ζήτημα με τα ζεστά υγρά και τα τρόφιμα μέσα σε πλαστικά,που σίγουρα βρίσκεις πάμπολλες δημοσιεύσεις σε άκυρα σάιτ.

Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι δεν ήταν του επιπέδου εγκυρότητάς που εσύ εγκρίνεις,το σάιτ;

Ή είσαι της άποψης πως είναι αστικός μύθος επιπέδου αεροψεκασμών,η απελευθέρωση μορίων BP-A στο περιεχόμενό τους;

http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...