Προς το περιεχόμενο

times?


nikoskourtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ισχύει ο γενικός κανόνας: Αν την χρειάζεσαι πάρτην

Οι τιμές γενικά πέφτουν όταν βγαίνει ένα νέο προϊόν. Δεν σημαίνει αυτόματα ότι το παλιό είναι για πέταμα. Μπορείς να βρεις κάτι πιο παλιό που να κάνει τη δουλειά για την οποία το θες και να το βρεις σε καλή τιμή. (έχω ακόμα επεξεργαστή AMD K6-2@500 αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά)

Δεν συμφέρει να ποντάρεις σε πιθανές πτώσεις τιμών, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο (βλέπε μνήμες πριν περίπου 2-3 χρόνια που σε ένα μήνα διπλασιάστηκαν οι τιμές τουσ)

 

Αυτά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πλαισιο εχει 59 ευρω με ΦΠΑ (50 χωρις) την SAPPHIRE ATI RADEON 9200 με 1 ετος εγγυηση (πριν απο 2 μερες εριξε την τιμη)

και παραδοξα την SAPPHIRE ATI RADEON 9200SE 73 ευρω(δεν αλλαξε την τιμη)

 

το e-shop εχει 50 ευρω με ΦΠΑ την ATI OEM RADEON 9200SE με 2 χρονια εγγυηση

kai την GIGABYTE RADEON 9200 60 ευρω με ΦΠΑ με 2 χρονια εγγυηση

εγω τι συμπερασμα να βγαλω?

θελω μια φτηνη καρτα να βλεπω DIV-X sthn TV.

τι να αγορασω?

το πλαισιο γιατι εβαλε πιο φθηνα την 9200 απο την 9200SE? μηπως θα ριξει και την SE αλλα δεν εβαλε στο site την τιμη ή εχει κανει λαθος στην τιμη της 9200?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι διαφορές που βλέπεις παίζουν λόγω των διαφορετικών προμηθευτών που έχουν τα καταστήματα. Δεν είναι απαραίτητο όλοι οι προμηθευτές να έχουν τις ίδιες τιμές για τα ίδια προϊόντα, λογικό δεν είναι?

Η διαφορά τιμής που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικά specs της κάθε κάρτας καθώς και διαφορετικά αξεσουάρ που προσφέρει (είσοδοι, έξοδοι κλπ). Αν ψάξεις λίγο θα βρεις τις ακριβείς διαφορές μεταξύ 9200 και 9200SE.

Για TV-out καλά κάνεις και κοιτάς προς ATi μεριά. Θεωρείται το καλύτερο που έχει μέχρι στιγμής η αγορά. Επίσης έχει καλό DVD playback αφού έχει ξεχωριστό κύκλωμα iDCT για την αποκωδικοποίηση MPEG2.

Όσο για το DivX περισσότερο ρόλο παίζει ο επεξεργαστής σου που αν είναι ισχυρός δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή καθώς και στην κωδικοποίηση σύμφωνα με DivX. Μέχρι στιγμής η μόνη υποστήριξη DivX για κάρτα γραφικών μέσω software είναι από τον DivX Player 2.1 που είναι optimized για κάρτες Radeon, αν και επαναλαμβάνω ότι η αποκωδικοποίηση γίνεται από τον επεξεργαστή και όχι από την κάρτα.

Η κάρτα έχει βέβαια σημασία στην ποιότητα της εικόνας που παίρνεις τελικά, γεγονός το οποίο όμως ισχύει για όλες τις εφαρμογές σε ένα PC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...