Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τόσο καιρό πίστευα ότι η σύμβαση είναι αυτό που μετράει... γιατί εκεί έπεσαν οι υπογραφές κλπ...Η απροθυμία τους να μου τις δώσουν πάντως ήταν απίστευτη... τότε ήταν που θεώρησα ότι κάτι ξέρουν αυτοί ότι έχουν κάνει κάποια μακακία και γι αυτό δεν θέλουν να τις δω... Εντωμεταξύ αυτές οι συμβάσεις που και καλά ήταν αθήνα και καλά ήθελαν 3 και κατόπιν 15 εργάσιμες για να έρθουν και που και καλά δεν μπορούν να μου τις ΄δωσουν παρα μόνο στον πατέρα μου που είχε υπογράψει (ώπα για μισό λεπτό αν είμαι συνδικαιούχος δεν θα έπρεπε να μου τα δώσουν κατευθεύειαν και όχι να μου λένε ότι δεν έχω δικαιώμα να τα δω, μάλλον είμαι μόνο συνδικαιούχος στις υποχρεώσεις και όχι και στα δικαιώματα)  τις βρήκαν τη επόμενη μέρα μετά από τη φασαρία που έγινε και τα ονόματα των 2 υπαλλήλων ήταν όλως τυχαίως τα ονόματα των 2 υπαλλήλων με τους οποίους εγώ είχα έρθει σε αντιπαράθεση την προηγούμενη μέρα , ενώ είχα περάσει πάνω από 4 χρόνια και μιλάμε για μεγάλο κατάστημα με πολλούς υπαλλήλους... Πολύ μεγάλη σύμπτωση μου φάνηκε πάντως εμένα που δεν γνώριζα καν με ποιους είχε συναλλαγεί τότε ο πατέρας μου.

Δημοσ.

Εγώ τόσο καιρό πίστευα ότι η σύμβαση είναι αυτό που μετράει... γιατί εκεί έπεσαν οι υπογραφές κλπ...Η απροθυμία τους να μου τις δώσουν πάντως ήταν απίστευτη... τότε ήταν που θεώρησα ότι κάτι ξέρουν αυτοί ότι έχουν κάνει κάποια μακακία και γι αυτό δεν θέλουν να τις δω... Εντωμεταξύ αυτές οι συμβάσεις που και καλά ήταν αθήνα και καλά ήθελαν 3 και κατόπιν 15 εργάσιμες για να έρθουν και που και καλά δεν μπορούν να μου τις ΄δωσουν παρα μόνο στον πατέρα μου που είχε υπογράψει (ώπα για μισό λεπτό αν είμαι συνδικαιούχος δεν θα έπρεπε να μου τα δώσουν κατευθεύειαν και όχι να μου λένε ότι δεν έχω δικαιώμα να τα δω, μάλλον είμαι μόνο συνδικαιούχος στις υποχρεώσεις και όχι και στα δικαιώματα)  τις βρήκαν τη επόμενη μέρα μετά από τη φασαρία που έγινε και τα ονόματα των 2 υπαλλήλων ήταν όλως τυχαίως τα ονόματα των 2 υπαλλήλων με τους οποίους εγώ είχα έρθει σε αντιπαράθεση την προηγούμενη μέρα , ενώ είχα περάσει πάνω από 4 χρόνια και μιλάμε για μεγάλο κατάστημα με πολλούς υπαλλήλους... Πολύ μεγάλη σύμπτωση μου φάνηκε πάντως εμένα που δεν γνώριζα καν με ποιους είχε συναλλαγεί τότε ο πατέρας μου.

Εεεε ξέρεις πόσα άτομα περνάνε κάθε μέρα; Απλά θα τους ζάλισες, γι'αυτό.

Δημοσ.

Ήθελαν να μιλήσουν και με εμένα και με την αδερφή μου, απλά λέω επέμεναν γιατί η μητέρα μου τους έλεγε ότι είναι ανήλικη και εκείνοι δεν πτοούνταν από αυτό. Εγώ καθώς ήμουν Αθήνα δεν με έβρισκαν στο τηλέφωνο...είχαν μόνο το σταθερό του σπιτιού...

Μα εγώ αρχικά πήγα εκεί με κάθε καλή διάθεση να δω τι γίνεται, εκείνοι ήταν που είχαν την άποψη "Κοίτα μικρέ πλέρω και μη σε νοιάζει" Λες και υπήρχε περίπτωση λογικός νοήμων άνθρωπος να πληρώσει μια οφειλή απλά και μόνο επειδή του λένε οτι υπάρχει. Σαν κάτι απατεώνες που πάνε σε γιαγιούλες και τους ξαφρίζουν την σύνταξη λέγοντάς τους ότι το παιδί σας έχει μπλέξει και μου χρωστάει δώστε τα μου εσείς.

Δημοσ.

Αν είχε δικηγόρο και όρεξη να κυνηγήσει την αδερφή της και την υπάλληλο μια χάρα άκρη θα βρισκόταν. Η πλαστογραφία είναι κακούργημα. Έχω παρόμοια υπόθεση με πλαστοϋπογραφή για αγορά αυτοκινήτου, που με το που ξεκίνησε να ασχολείται δικηγόρος ούτε η τράπεζα με ξαναενόχλησε, ούτε εισπρακτικές, τίποτα. Το θέμα απλά ξεχάστηκε.

Μαζί με την τράπεζα θα έπρεπε να κυνηγήσει και την αδερφή της. Γι'αυτό δεν κινήθηκε νομικά, μεσολάβησαν οι γονείς να τα βρουν οι μαλωμένες αδερφές (22 και 19 αυτή που έκανε την πώληση). Πάντως, γιατί είχα πάει μαζί της στην τράπεζα να ρωτήσουμε τι παίζει και για ποιον λόγο είχε στον λογαριασμό της 1.500.000 δραχμές, μόλις κατάλαβε ο διευθυντής τι μαλακία είχε κάνει η υπάλληλός του, δίνει στην πρώην μου ένα χαρτί να υπογράψει λέγοντάς της "τυπικό είναι, επειδή μιλάμε μαζί". Το αρπάζω εγώ με την μία και διαβάζω "εντολή πώλησης μετοχών".

Μιλάμε για πολύ λαμόγια. Αλλά τυχεροί ήταν που δεν κινήθηκε νομικά η πρώην μου.

Και υπογραφή δεν υπήρξε, τηλεφωνικά δόθηκε η εντολή. Μάλιστα όταν πήγαμε στο κατάστημα η υπάλληλος, το βλήμα, θυμόταν την περίπτωση, γιατί είχε πέσει παρακαλητό από την αδερφή της του στυλ "δεν θυμάμαι το πιν, αλλά έχω μεγάλη ανάγκη τα λεφτά, αγόρασα τις μετοχές και κλείδωσε η μετοχή την πρώτη μέρα και διπλασίασα το κεφάλαιό μου και πρέπει να πουλήσω, σας παρακαλώ δώστε εντολή πώλησης" και πείστηκε η ηλίθια και πούλησε.

Δημοσ.

@Silverage  Για την ξαδέλφη μου πιο πριν δεν είπα ότι δεν είναι καλή στη δουλειά της και άξια κλπ. Έφτασε εκεί που έφτασε επειδή βαράει κάθε μέρα 12ώρα στη τράπεζα και επειδή τρέχει για τα πάντα, το μόνο που της καταλόγισα είναι ότι έχει υπερβάλλοντα ζήλο για τις τράπεζες από τις οποίες οκ βγάζει το ψωμί της αλλά όλοι ξέρουμε ότι μόνο άγιες δεν είναι ...έχουν οι τράπεζες πολλά ράμματα στη γούνα τους.

Δημοσ.

Καλά, δεν εννοούσα τίποτα κακό απλά αυτά είναι συνιθισμένα. Για τα 12ωρα, όλοι οι διευθυντές τα ίδια κάνουν πάντως.

Δημοσ.

Η ξαδέλφη μου τα 12ωρα τα έκανε από όταν ήταν ασκούμενη...χαχαχα όχι τώρα που έγινε υπό-διευθύντρια....

Τέλος πάντων, ας μην ξεφεύγουμε και ας μην το κουράζουμε το θέμα.

Ας μείνει ανοχτό το τόπικ και αν το δει κανένας δικηγόρος (στο insomnia μάλλον απίθανο :D ) ή κανένας τραπεζικός υπάλληλος που  να μην φοράει οπαδικά γυαλιά (υπέρ τραπεζών) και ξέρει κάτι παραπάνω ας απαντήσει στο ερώτημα μου το αρχικό

Τι μπορεί να μου κάνει η τράπεζα αν δε πληρώσω (εγώ και η 16χρονη πλέον αδερφή μου) ; Μπορεί να μου πάρει το σπίτι ; (δεν νομίζω)  Το αυτοκίνητο ; (αν αποκτήσω κάποτε) Να με βάλει φυλακή ; (μαζί με τον Τσοχατζόπουλο)  Να με βάλει στον Τειρεσία ; Να με βάλει black - list μόνο για την συγκεκριμένη τράπεζα....όλα τα παραπάνω ή μήπως τίποτα απολύτως....

Δημοσ.

Κοίτα για τόσο μικρό ποσό δεν συμφέρει να σε κυνηγήσουν, αλλά όταν θα μεγαλώσει απο τόκους θα τους συμφέρει.

Δημοσ.

Η ξαδέλφη μου τα 12ωρα τα έκανε από όταν ήταν ασκούμενη...χαχαχα όχι τώρα που έγινε υπό-διευθύντρια....

Τέλος πάντων, ας μην ξεφεύγουμε και ας μην το κουράζουμε το θέμα.

Ας μείνει ανοχτό το τόπικ και αν το δει κανένας δικηγόρος (στο insomnia μάλλον απίθανο :D ) ή κανένας τραπεζικός υπάλληλος που  να μην φοράει οπαδικά γυαλιά (υπέρ τραπεζών) και ξέρει κάτι παραπάνω ας απαντήσει στο ερώτημα μου το αρχικό

Τι μπορεί να μου κάνει η τράπεζα αν δε πληρώσω (εγώ και η 16χρονη πλέον αδερφή μου) ; Μπορεί να μου πάρει το σπίτι ; (δεν νομίζω)  Το αυτοκίνητο ; (αν αποκτήσω κάποτε) Να με βάλει φυλακή ; (μαζί με τον Τσοχατζόπουλο)  Να με βάλει στον Τειρεσία ; Να με βάλει black - list μόνο για την συγκεκριμένη τράπεζα....όλα τα παραπάνω ή μήπως τίποτα απολύτως....

Αυτήν την στιγμή ίσως να μην σου κάνουν τίποτα. Μην ξανανοίγεις θέμα μετά από 15-20 χρονάκια όμως που θα έχουν φτάσει οι τόκοι στα ύψη κλαίγοντας για κατάσχεση περιουσίας.

Δημοσ.

-Αν ησουν ανηλικος οταν ο πατερας σου ανοιξε τον λογαριασμο και σε εβαλε συνδικαιουχο  δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το δεν ηξερα/ δεν υπεγραψα . Ο κηδεμονας σου (στη προκειμενη περιπτωση ο πατερας σου) ειχε υπογραψει και καλυπτε και εσας.

-Δεν τιθεται θεμα δικαιου και αδικου στη συγκεκριμένη περιπτωση γιατι στην ουσια μιλαμε για επιχειρηματα που μπορουν να σταθουν σε δικαστηριο.

-Τα 1000 ευρω σου δεν κατεστρεψαν την ρευστοτητα της τραπεζας ΑΛΛΑ στην ιδια θεση με σενα θα εχουν σιγουρα καμια 500+ ακομα ιδιες περιπτωσεις (πολλες πιθανον με μεγαλυτερα ποσα).

-Επισης η τραπεζα αν αποφασισει να το φτασει το θεμα στα ακρα κατα πρωτον θα αρχισει τους τοκους της υπεραναλυψης  που αποσο ξερω ειναι παρομοιοι με της πιστωτικης απο ενα χρονικο σημειο και μετα. Κατα δευτερον να κινήσει το θεμα δικαστικά της βγαινει σχετικα φτηνα (τα εξοδα δικαστηριου) μιας και εχει υπεραρκετους δικηγορους οι οποιοι λογικα χειριζονται ολες αυτες τις παρομοιες 500++ υποθεσεις. Αντιθετως εσυ θα πρεπει να πληρωσεις δικηγορο. 

Δεν εχω καμια σχεση με τις τραπεζες αλλα σου εφιστω την προσοχη οτι αν τα επιχειρηματα σου ειναι του τυπου αδικια και ειστε κακες τραπεζες και αργησαν να μου δειξουν τα χαρτια καλυτερα να πας να τα πληρωσεις γιατι ζουμε σε αγριες εποχες και η υπεραστιστικη σου γραμμη ειναι στην καλυτερη ανυπαρκτη. Το χρεος σου θα τοκιστει .

Τελος εχε υποψη σου οτι γινονται τα τελευταια χρονια αλλαγες και θα γινουν και αλλες οποτε το οτι δεν μπαινεις προς το παρον τειρεσια ή κατι τετοιο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να αλλαξει σε ενα 3μηνο .

Πχ. Εχε υποψη σου οτι μιλανε για δημιουργια bad bаnk που θα συγκεντρωσει τα κοκκινα δανεια των τραπεζων . Φαντασου μια μερα περνανε νομο οτι αν εχεις κοκκινο δανειο και εχει μεταφερθει εκει γιατι δεν δεχτηκες να κανεις χ,ψ διακανονισμο να μεταφερεται το ταδε ψ προστιμο στην ΔΟΥ σου. Ακουγεται τραβηγμενο τωρα αλλα το αποκλειεις?

α και ps : τα 1000 ειναι 2 μισθοι του ετους 2014 . Δεν θα το ελεγα τοσο μικρο ποσο

ps2: ρωτα δικηγορο οπως και διποτε

Δημοσ.

Για το λόγο αυτό θα κοιτάξω να το κανονίσω  τώρα το θέμα και να μάθω σίγουρα εάν μπορούν να μου κάνουν κάτι πχ κατάσχεση περιούσιας τώρα ή στο μέλλον κλπ. Απλά δε θέλω να πληρώσω και να μάθω εν τέλει ότι θα μπορούσα να το είχα αποφύγει γιατι δεν θα μπορούσαν να μου κάνουν κάτι....

Ήμουν Ενήλικος (18 ετών κα 6 μηνών) και δεν υπέγραψα κάτι....

Δημοσ.

Δηλαδή τι, εγώ παίζει να το γλιτώσω το 500άρικο επειδή κακώς δόθηκε χωρίς την έγκρισή μου αλλά η αδερφή μου δε το γλυτώνει γιατί δεν είχε λόγο τότε ;

Αλλά και πάλι πόσο λογικό είναι να θέλουν να μιλήσουν σε 15χρονο...

Δημοσ.

Τέλος πάντων θα απευθυνθώ υποχρεωτικά σε δικηγόρο αφού δε γίνεται αλλιώς, αν μου πει πρέπει να πληρώσεις γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα οκ θα το καταπιώ το φαρμάκι αλλιώς αν μου πει ότι δεν μπορούν να μου κάνουν τπτ είτε γιατί δεν είμαστε συνδικαιούχοι είτε επειδή μπήκαμε συνδικαιούχοι χωρίς την γνώση και την θέλησή μας (αυτό ενδεχομένως ισχύει μόνο για εμένα ) τότε θα πάρουν τα μισά ή τπτ.... 

Πάντως δε νομίζω ότι πρέπει να τους φοβόμαστε τόσο πολύ, γενικά έχω ακούσει ότι σε θέμα χρεών το κράτος πρέπει να φοβάσαι και να μην μπλέξεις , τους υπόλοιπους όχι και τόσο (εξαιρω τοκογλύφους που σπάνε δάχτυλα κλπ ) 

Εδώ γίνονται δικαστήρια και διαγράφουν το 75 % και βάλε των χρεών ανθρώπων που χρωστάνε 100.000...  άρα οι δικαστές είναι με το μέρος μας....μουάχαχα

Γιατί χιλιάρικο ; 500 υποτίθεται σε κάθε παιδί... αν έκαναν παρατυπία στην περίπτωσή μου για ποιο λόγο να μεταφερθεί το ποσό στην αδερφή μου...

Άσε που αν έχουν κάνει παρατυπία και έχουν δεχτει πχ να υπογράψει ο πατέρας μου αντί για εμένα ενώ δεν έπρεπε, καλό θα ήταν να το βουλώσουν και να μην ζητήσουν τπτ γιατί εκεί αν το πάω δικαστικά δε νομίζω να τους παίρνει και πολύ.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...