ΜαφίαΝίκος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Θα ήθελα να μου προτείνεται αναπτήρες απο εκείνες που είχαν παλία οι παππούδες μας! Επίσης αυτή εδώ η συγκεκριμένη λέει τίποτα http://www.skroutz.gr/s/2837452/Zippo-Mermaid-G783.html Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
loic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Απο που εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι οι Zippo ειναι της παλιας σχολης ή... των "παππουδων"? Ειχα για αρκετα χρονια Zippo, οταν ημουν 20 - 25. Αν εχεις ορεξη ανα λιγες μερες να ασχολεισαι με ζιππελαια, πετρες, φυτιλια (οχι τοσο συχνα αυτά) κλπ... καλες αγορες. Εγω βαριεμαι πλεον και προτιμω τους BIC! EDIT: Το μονο θετικο που εχουν οι Zippo ειναι οτι αναβουν ακομα και οταν εχει πολυ αερα, κατα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.
redhotstef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το μονο θετικο που εχουν οι Zippo ειναι οτι αναβουν ακομα και οταν εχει πολυ αερα, κατα τα αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Το βασικοτερο αρνητικο ειναι οτι βρωμαει υγραεριο/βεντζινα οταν τον χρησιμοποιεις. 2
evoracing Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Zippo old school? what? Μμμμ δεν είναι "παλιάς σχολής", υπάρχουν ακόμα απλά δεν παίρνουν πολλοί, γιατί όπως και ο loic, βαριούνται την όλη διαδικασία. Η αλήθεια είναι πως αν κάνεις καθημερινή χρίση και κάθε 1 ώρα σε 3 μέρες θες ζιπελαιο. Τώρα τα άλλα δεν είναι και πολύ "σπάταλα", γύρο στον μήνα μπορεί η πέτρα αλλά δεν είναι και ακριβές ή δυσεύρετες. Ακόμα και στα bic μπορείς να βρεις αν το λύσεις. Το βασικοτερο αρνητικο ειναι οτι βρωμαει υγραεριο/βεντζινα οταν τον χρησιμοποιεις. Γιατί σε κάποιους αρέσει Πάντως δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο ο zippo. Άσε που θέλει και προσοχή μην στο κλέψουν ή στο καβατζόσουν τίποτα φίλοι ενώ ένας bic και να στον πάρουν 1€ κάνει (στην χειρότερη) πας και παίρνεις άλλο...
The_Colonel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αυτό θες φίλε μου σε κατάλαβα ακριβώς. τέλος! https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1ASRM_enGR582GR582&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=constantine+zippo&spell=1
loic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Οντως, το τσιγαρο παιρνει μυρωδια απο το ζιππελαιο οταν το αναβεις, οποτε καλο ειναι τις 2 πρωτες τζουρες, να μην τις κατεβαζεις. Ενα αλλο θετικο που μπορω να σκεφτω ειναι το γεγονος οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις τον Zippo σε μια διακοπη ρευματος (αν δεν εχεις κερια ή φακο). Μπορει να μεινει αναμμενος για πολυ ωρα. Αν πας να το κανεις αυτο με αναπτηρα, το πιθανοτερο ειναι να διαλυθει και να πεταχτουν τα ελατηρια και ολο το "μπροστινο συστημα", ή να καψεις το χερι σου. Εγω τον προσεχα πολυ παντως. Μια φορα το διμηνο, τον ελυνα ολο και τον καθαριζα με οινοπνευμα. Ειδικα εκει που βγαινει το φυτιλι, μαυριζει και θελει καθαρισμα. Επισης για να ρυθμισεις την φλογα ωστε να μην ειναι "φλογοβολο", πρεπει με ενα μικρο ψαλιδακι, να κοβεις - ρυθμιζεις το μηκος του φυτιλιου, ωστε να μην ειναι πολυ μεγαλο. Γενικα υπαρχουν διαφορα tips. Αν θυμηθω τιποτε αλλο, θα το ποσταρω... 2
ΜαφίαΝίκος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ρε παιδια! προς ολους που μου απαντησαν(εκτος απο τον loic ! ΔΕΝ λεω πως οι zippo ειναι παλια σχολη! Απλως σας ρωταω αν σας αρεσει αυτη η συγκεκριμενη! και να μου προτεινεται ειπα! Επισης,ποιες προτιματε απο αυτες τις τρεις?
loic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ριξε μια ματια στο www.zippogreece.gr αντι να ψαχνεις απο skroutz... Προσωπικα, δεν μ'αρεσει κανενας απο τους 3. Αλλα αυτα ειναι γουστα... Ψαχνω να βρω τον πρωτο που ειχα αγορασει εγω, ηταν με καραβι, αλλα οχι "τυπωμενο - flat". Ειχε αναγλυφη επιφανεια, ηταν μπεζ και ειχε σκετο καραβι με κυματα (και φαρο ισως, δεν ειμαι σιγουρος), ηταν φανταστικος, αλλα δεν εκανε το κλασσικο "κλακ" οταν τον ανοιγεις. Μετα αγορασα αυτον... (βαλε "zippo 211" στο skroutz και θα στον βγαλει) Εχει ωραια αισθηση στο χερι, αλλα αμα σου πεσει, επειδη ουσιαστικα ειναι επενδυση ολο το εξωτερικο, μπορει να φυγει κανα κομματακι εκει που ενωνεται το κατω μερος με το πανω/καπακι. Μου ειχε φυγει λιγο, μετα απο πεσιμο, αλλα δεν φαινοταν. Αυτους τους δυο ειχα, οσο καιρο ειχα Zippo...
redhotstef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ΔΕΝ λεω πως οι zippo ειναι παλια σχολη! Απλως σας ρωταω αν σας αρεσει αυτη η συγκεκριμενη! και να μου προτεινεται ειπα! Οκ.. Θα ήθελα να μου προτείνεται αναπτήρες απο εκείνες που είχαν παλία οι παππούδες μας! ZN σχολη φαση, ε; Ολες την ιδια δουλεια κανουν. Δεν ειναι δα και ηλεκτρονικες συσκευες να εχουν διαφορετικα τεχνικα χαρακτηριστικα. Επισης, μας ρωτας αν εχεις καλα γουστα για να καταλαβω..? Ε οχι τοτε, η συγκεκριμενη ειναι για παιδακια.. (τρολ)
loic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τον βρηκα ρε φίλε! (Aς ειναι καλα το google images!) Αυτον ειχα. Δε νομιζω να υπαρχει πιο τελειο σχεδιο (για τα δικα μου γουστα). Αλλα το μονο αρνητικο οπως ειπα και πριν, ειναι οτι δεν εκανε τον κλασσικο ηχο που κανουν οι zippo οταν ανοιγουν. 1
mikelamar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, οι Zippo ειναι αναπτήρες old school. Οι πρώτοι κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ το 1932 και μεχρι την εποχή του β´ Παγκόσμιου ηταν αυτο που λέμε της μόδας. Οι περισσότεροι αμερικάνοι στρατιώτες είχαν zippo και αν πηγαινες κατα εκ ειναι τα μέρη (Βιετνάμ) θα έβρισκες, μεχρι κ πριν μερικά χρόνια, κράνη, πυξίδες, μαχαίρια, όπλα, μπότες καθώς και αναπτήρες zippo που φυσικα ανήκαν σε νεκρούς στρατιώτες και μπορούσες να τα αγοράσεις καθώς όλα πωλούνταν ως αναμνηστικά. Sent from my iPhone using Insomnia 1
ΜαφίαΝίκος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Οκ.. ZN σχολη φαση, ε; Ολες την ιδια δουλεια κανουν. Δεν ειναι δα και ηλεκτρονικες συσκευες να εχουν διαφορετικα τεχνικα χαρακτηριστικα. Επισης, μας ρωτας αν εχεις καλα γουστα για να καταλαβω..? Ε οχι τοτε, η συγκεκριμενη ειναι για παιδακια.. (τρολ) Πω ρε φιλε δεν μπορω να συνενοηθω μαζι σου! Αν λενε τιποτα ρωταω,ελεος
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εν τέλει Τους αναπτήρες γενικά τους κλέβουμε ή τους πουλάνε κάπου ; Sent from my iPhone using Insomnia
ΜαφίαΝίκος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εν τέλει Τους αναπτήρες γενικά τους κλέβουμε ή τους πουλάνε κάπου ; Sent from my iPhone using Insomnia Μην στελνετε μαλακιες παρακαλω! Αξιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα