devblaze Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Υπάρχει κάποιος κανόνας/νόμος ότι δεν μπορώ κυκλοφορώ(ανέβω) με το λεωφορείο χωρίς μπλούζα. (Με μαγιό από την θάλασσα); Γύρισα από την θάλασσα με το μαγιό μου μόνο και ο οδηγός μου ηπε να κατέβω η να βάλω μπλούσα.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μηπως ειχες τιποτα πατσοκοιλια κ δεν ηθελε να ξερασει ? Μηπως εισαι κομματια κ εχει αυτος τα πατσοκοιλια και ζηλεψε ?? Ναι υπαρχει διαταξη που λεει πρεπει να ειμαστε ευπρεπος ντυμενοι κτλ , καλα στην ειπε .. και προφανος ισχυει μονο στην πολη , στα νησια δε μιλαει κανεις .. 3
GreyHorse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μάλλον θα έχει να κάνει με τους κανόνες ένδυσης στην πόλη και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δεν είναι ΚΤΕΛ.
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 υπαρχει... και στον οασθ και στον οασα. Στον τελευταίο πέτυχα πρόσφατα μεγάλη αφίσα σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις επιβατών / οδηγού και το ανέφερε ξεκαθαρα.
devblaze Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μπορεις να μου βρεις αυτήν την διάταξη; Εγώ βρήκα αύτο αλλά δεν μπόρεσα να βρω κατι που να το απαγορέυη. http://oasth.gr/#el/diatakseis-ypoxrewsewn-epibatikou-koinou/+ *(Και επίσης δεν είμαι χοντρός η τίποτα τέτοιο που ανέφερε ο Mau-Maus)
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μου συνέβαινε και πταν γυρνουσα με ΚΤΕΛ απο το Ποσειδι Ειναι για λόγους υγιεινης Sent from my iPhone using Insomnia
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 *(Και επίσης δεν είμαι χοντρός η τίποτα τέτοιο που ανέφερε ο Mau-Maus) πλακα κανω φιλος δεν εχω τιποτα ουτε με τους χοντρους ουτε με τους αδυνατους , ελεος ..
dollyyy19 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 για λογους υγιεινης.....φαντασου να εχει βγαλει ξυγκια και οτι αλλο μπορει να εχει ο αλλος απο την ζεστη,και να κατσει ο επομενος,γυμνος και αυτος 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Υπάρχει κάποιος κανόνας/νόμος ότι δεν μπορώ κυκλοφορώ(ανέβω) με το λεωφορείο χωρίς μπλούζα. (Με μαγιό από την θάλασσα); Γύρισα από την θάλασσα με το μαγιό μου μόνο και ο οδηγός μου ηπε να κατέβω η να βάλω μπλούσα. Για ποιο λόγο να μη βάλεις μια μπλούζα? 1
pavlinara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Σκέψου να μπαίναμε κι εμεις τόπλες στα λεωφορεία. 6
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Σκέψου να μπαίναμε κι εμεις τόπλες στα λεωφορεία. Ε, θα σας έλεγε ο οδηγός βάλτε μπλούζα ή κατεβείτε! Θα ενοχλούνταν και οι επιβάτες νομίζω και θα κάνανε παράπονα...
deesnider Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Σκέψου να μπαίναμε κι εμεις τόπλες στα λεωφορεία. Ποιος σού είπε ότι δεν το σκεφτόμαστε; 3
krami Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Σκέψου να μπαίναμε κι εμεις τόπλες στα λεωφορεία. εκει μαλλον που προκυπτει διαχωρισμος ειναι τα see through μπλουζακια
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 http://www.oasa.gr/pdf/el/xyk_gr_rev_19.pdf τελευταία σελίδα μετα το ασεμνα ειχε "να ΄φερουν ευπρεπη ενδυμασία", είτε αυτο ειναι παλιο ειτε το άλλο ειναι παλιο γιατι δε το εχει
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 http://www.oasa.gr/pdf/el/xyk_gr_rev_19.pdf Κρίμα που δεν είναι υποχρεωτική και η χρήση αποσμητικού στα ΜΜΜ. Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα