Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πως πολλοί προσπαθούν να κάνουν κάτι με τα περιττά τους κιλά και βρισκόμουν κι εγώ σε αυτή τη θέση αλλά έχω χάσει αρκετά κιλά χωρίς πολύ κόπο μπορώ να βοηθήσω. όποιος θέλει ας ρωτήσει.

Δημοσ.

<p>Επειδή βλέπω πως πολλοί προσπαθούν να κάνουν κάτι με τα περιττά τους κιλά και βρισκόμουν κι εγώ σε αυτή τη θέση αλλά έχω χάσει αρκετά κιλά χωρίς πολύ κόπο μπορώ να βοηθήσω. όποιος θέλει ας ρωτήσει.</p>

Δεν πιστεύω να βρεις κάποιον εθελοντή εδώ πέρα, αν και στις ημέρες μας υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο και το να χάσεις κιλά είναι ευκολο, να πάρεις όγκο είναι δύσκολο

exydos

• Moderators
Δημοσ.

θα με ενδιεφερε να μαθω πως εχασες κιλα χωρις κοπο!

αν και θα ταν καλο να βαλεις και μια φωτογραφια να δουμε πως ησουν και πως εγινες να εχουμε και ενα μετρο συγκρισεις

Δημοσ.

Εχω χασει 60 κιλα χωρις κοπο, δεν ειναι κατι το ακατορθωτο παντα ομως με την καθοδηγηση ειδικων. Το ποιο δυσκολο ειναι να διατηρηθουν .

• Moderators
Δημοσ.

Εχω χασει 60 κιλα χωρις κοπο, δεν ειναι κατι το ακατορθωτο παντα ομως με την καθοδηγηση ειδικων. Το ποιο δυσκολο ειναι να διατηρηθουν .

ειναι πολυ πιο ευκολο να πεσεις απο τα 160 στα 100 απο οτι να πεσεις απο τα 75 στα 73! ;)

δεν λεω οτι ειναι αδυνατο αυτο που εκανες και μπραβο σου, και ουτε θελω να μειωσω τη σημασια του κατορθωματος σου

απλα στο χωρις κοπο που ειπε ο αλλος παει γιατι ειμαι πραγματικα περιεργος να δω πως τα εχασε

• Like 3
Δημοσ.

ειναι πολυ πιο ευκολο να πεσεις απο τα 160 στα 100 απο οτι να πεσεις απο τα 75 στα 73! ;)

δεν λεω οτι ειναι αδυνατο αυτο που εκανες και μπραβο σου, και ουτε θελω να μειωσω τη σημασια του κατορθωματος σου

απλα στο χωρις κοπο που ειπε ο αλλος παει γιατι ειμαι πραγματικα περιεργος να δω πως τα εχασε

Πιο εύκολο δεν θα έλεγα αλλά πιο γρήγορο. Ο 160άρης χάνει 2 κιλά το τετραήμερο ανετότατα, ενώ ο 75άρης θα κάνει μήνα και βάλε να χάσει το δίκιλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...