Coursal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Για να γελασουμε και λιγο.. Τόσο ακριβές που δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να βάλω τα κλάματα πάει τελείωσε φίλε δεν την θέλω την ζωή μου άλλο.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σήκω φύγε φίλε, δε θα πεθάνεις κιόλας για την κωλοδουλειά! Τεμπέλης να μην είσαι και δε θα πεθάνεις της πείνας! 2
Coursal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σήκω φύγε φίλε, δε θα πεθάνεις κιόλας για την κωλοδουλειά! Τεμπέλης να μην είσαι και δε θα πεθάνεις της πείνας! Πέρα από το να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σου, θέλω να πω πως σκοπεύω αύριο να κάνω αίτηση παραίτησης, ενημερώνοντας όλους τους γνωστούς μου για τις πρακτικές και την δομή τέτοιων εταιριών. Υπάρχουν πολύ καλύτερες δουλειές παιδιά, μπορεί πιο κουραστικές, μπορεί πιο βαρετές, αλλά σίγουρα λιγότερο ψυχοφθόρες
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πέρα από το να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σου, θέλω να πω πως σκοπεύω αύριο να κάνω αίτηση παραίτησης, ενημερώνοντας όλους τους γνωστούς μου για τις πρακτικές και την δομή τέτοιων εταιριών. Υπάρχουν πολύ καλύτερες δουλειές παιδιά, μπορεί πιο κουραστικές, μπορεί πιο βαρετές, αλλά σίγουρα λιγότερο ψυχοφθόρες Like φιλε, δε με αφήνει να σου κάνω, έχει κολλήσει Σωστή απόφαση πήρες. Για τους καλούς δεν υπάρχει κρίση, εγώ αυτό πιστεύω και ας με κράζουν. Αλλά μας αρέσει λίγο η μιζέρια και η κλάψα, άσε που πολλοί βολεύονται! Όρεξη να έχεις και ακόμα και τώρα παντού ευκαιρίες μπορείς να βρεις, τους καλούς (πραγματικά καλούς όμως) πάντα τους θέλουν 1
Coursal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μια (πραγματικά το ελπίζω) τελευταία ερώτηση θέλω να κάνω και ελπίζω να κλείσει η ιστορία εδώ. Όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση μου, χρειάζεται κάποια προειδοποίηση από μέρος μου κάποιες μέρες πριν ή το πετάω μια ωραία πρωία και από την επόμενη χώνω την μούρη μου στις αγγελίες; Επίσης, δεν ξέρω εάν χρειάζεται να συμπληρώσω υπεύθυνη δήλωση από μόνος μου ή αν απλά πάω στον λογιστή να υπογράψω και να αρχίσω να τρέχω έξω φωνάζοντας "ελευθερία αδέρφια ελευθερία". Ναι, για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, είμαι σκράπας σε αυτά.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μια (πραγματικά το ελπίζω) τελευταία ερώτηση θέλω να κάνω και ελπίζω να κλείσει η ιστορία εδώ. Όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση μου, χρειάζεται κάποια προειδοποίηση από μέρος μου κάποιες μέρες πριν ή το πετάω μια ωραία πρωία και από την επόμενη χώνω την μούρη μου στις αγγελίες; Επίσης, δεν ξέρω εάν χρειάζεται να συμπληρώσω υπεύθυνη δήλωση από μόνος μου ή αν απλά πάω στον λογιστή να υπογράψω και να αρχίσω να τρέχω έξω φωνάζοντας "ελευθερία αδέρφια ελευθερία". Ναι, για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, είμαι σκράπας σε αυτά. Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό τυπικά, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα. Εμένα δε μου αρέσει να λέω απλά παραιτούμαι και να φεύγω, όσες φορές το έχω κάνει έχω ειδοποιήσει αρκετά πριν. Είχαμε καλές σχέσεις όμως και νοιαζόμουν και για τη δουλειά και για τα αφεντικά. Στην περίπτωσή σου νομίζω ότι ούτε εσένα σε πολυνοιάζει αλλά ούτε κι αυτούς, λογικά αλλάζουν πολύ συχνά υπαλλήλους. Πάντως δε χρειάζεται να ετοιμάσεις έγγραφη παραίτηση και τέτοια, περιττό είναι. Τους το λες και τα κανονίζει ο λογιστής
Coursal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στην περίπτωσή σου νομίζω ότι ούτε εσένα σε πολυνοιάζει αλλά ούτε κι αυτούς, λογικά αλλάζουν πολύ συχνά υπαλλήλους. Πάντως δε χρειάζεται να ετοιμάσεις έγγραφη παραίτηση και τέτοια, περιττό είναι. Τους το λες και τα κανονίζει ο λογιστής Πληροφοριακά, μέρα παρά μέρα έρχονται νέοι στο γραφείο για εκπαίδευση, οπότε όχι απλά συμπληρώνουν αυτούς που παραιτούνται (γιατί ναι, ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα παραιτήθηκαν αρκετοί) αλλά σήμερα είμασταν σχεδόν φίσκα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σημασία, αλλά σε περίπτωση παραίτησης έχω τουλάχιστον άλλους 3 ταλαίπωρους μετα-τινέητζερς να καλύψουν την "δουλειά".
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Νομίζω πως πρέπει να παραιτηθείς ένα μήνα πριν., αλλά μπορείς και την ίδια μέρα ούτως ή άλλως χάνεις τα δικαιώματα σου πλεόν (αποζημίωση χαρτί απόλυσης κλπ)
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πληροφοριακά, μέρα παρά μέρα έρχονται νέοι στο γραφείο για εκπαίδευση, οπότε όχι απλά συμπληρώνουν αυτούς που παραιτούνται (γιατί ναι, ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα παραιτήθηκαν αρκετοί) αλλά σήμερα είμασταν σχεδόν φίσκα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σημασία, αλλά σε περίπτωση παραίτησης έχω τουλάχιστον άλλους 3 ταλαίπωρους μετα-τινέητζερς να καλύψουν την "δουλειά". Τότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να ειδοποιήσεις και πολύ νωρίτερα...πεστο ή πριν τη δουλειά ή όταν σχολάσεις. Το πολύ πολύ να κάνεις μια βάρδια ακόμα και τέλος, μπορεί να σε αφήσουν να φύγεις και επιτόπου αν το πεις πριν ξεκινήσεις Νομίζω πως πρέπει να παραιτηθείς ένα μήνα πριν., αλλά μπορείς και την ίδια μέρα ούτως ή άλλως χάνεις τα δικαιώματα σου πλεόν (αποζημίωση χαρτί απόλυσης κλπ) Αποζημίωση δε νομίζω ότι δικαιούται, αφού παραιτείται δεν τον διώχνουν. Αλλά και απόλυση να ήταν με τόσες λίγες μέρες δε νομίζω ότι δικαιούται κάποια αποζημίωση Α και πες καλύτερα ότι θέλεις να πληρωθείς γιατί θα σταματήσεις, μη χάσεις και τα λεφτά 1
Coursal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Νομίζω πως πρέπει να παραιτηθείς ένα μήνα πριν., αλλά μπορείς και την ίδια μέρα ούτως ή άλλως χάνεις τα δικαιώματα σου πλεόν (αποζημίωση χαρτί απόλυσης κλπ) Αν μπορώ να φύγω και την ίδια μέρα και έχω χάσει ήδη τα δικαιώματα μου όπως λες, τότε γιατί "πρέπει να παραιτηθώ ένα μήνα πριν"; Τότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να ειδοποιήσεις και πολύ νωρίτερα...πεστο ή πριν τη δουλειά ή όταν σχολάσεις. Το πολύ πολύ να κάνεις μια βάρδια ακόμα και τέλος, μπορεί να σε αφήσουν να φύγεις και επιτόπου αν το πεις πριν ξεκινήσεις Α και πες καλύτερα ότι θέλεις να πληρωθείς γιατί θα σταματήσεις, μη χάσεις και τα λεφτά Thats the plan, φίλε μου. 1
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ανάλογα αν θες να δείξεις σεβασμό στον εργοδότη εννοώ. μπορείς να μην πας καν,στην πρώτη ή στη δεύτερη μέρα αδικαιολόγητης απουσίας,κάνει καταγγελία στον επόπτη και λήγει η σύμβαση.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ανάλογα αν θες να δείξεις σεβασμό στον εργοδότη εννοώ. μπορείς να μην πας καν,στην πρώτη ή στη δεύτερη μέρα αδικαιολόγητης απουσίας,κάνει καταγγελία στον επόπτη και λήγει η σύμβαση. Απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους εργοδότες του, ούτε έχει δημιουργηθεί κάποια καλή σχέση, ούτε είναι και πιθανό να τους ξαναχρειαστεί...
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 εγώ στη θέση του θα μπαστακωνόμουν και θα τους έκανα να με απολύσουν.
Coursal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ανάλογα αν θες να δείξεις σεβασμό στον εργοδότη εννοώ. μπορείς να μην πας καν,στην πρώτη ή στη δεύτερη μέρα αδικαιολόγητης απουσίας,κάνει καταγγελία στον επόπτη και λήγει η σύμβαση. Το κύριο μέλημα είναι τα δεδουλευμένα μου και η γρήγορη αποδέσμευση μου. Όσον αφορά τις συστάσεις και το βιογραφικό, λίγη σημασία έχουν πιστεύω, τι λέτε;
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 εγώ στη θέση του θα μπαστακωνόμουν και θα τους έκανα να με απολύσουν. Είσαι σίγουρη ότι θα έπαιρνες κάτι? Δε νομίζω, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Και γιατί να χάνει και το χρόνο του και να χαλάει και τη διάθεσή του? Ας ξεμπερδέψει από κει να προχωρήσει Το κύριο μέλημα είναι τα δεδουλευμένα μου και η γρήγορη αποδέσμευση μου. Όσον αφορά τις συστάσεις και το βιογραφικό, λίγη σημασία έχουν πιστεύω, τι λέτε; Συμφωνώ, μη το βάζεις και καθόλου στο βιογραφικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα