Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update έτσι για το αρχείο ρε παιδίμ :P

Τελικά δεν χρειάστηκε τίποτα παιδιά μου, κατέβηκα στη λογίστρια, υπέγραψα και έφυγα κάνοντας hair whipping και κωλοδάχτυλα (από μέσα μου το τελευταίο). Δεν χαιρέτησα κανέναν φυσικά, και ούτε σκόπευα.

Όσον αφορά τα δεδουλευμένα, με την σύμβαση και την πολιτική της εταιρίας μάλλον θα τα πάρω τέλη Αυγούστου, στο χέρι ή μέσω τράπεζας. Μέχρι τότε έχω καιρό να ενημερώσω φίλους και γνωστούς να μην περάσουν ούτε έξω από τηλεφωνικό κέντρο.

• Like 5
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Update έτσι για το αρχείο ρε παιδίμ :P

Τελικά δεν χρειάστηκε τίποτα παιδιά μου, κατέβηκα στη λογίστρια, υπέγραψα και έφυγα κάνοντας hair whipping και κωλοδάχτυλα (από μέσα μου το τελευταίο). Δεν χαιρέτησα κανέναν φυσικά, και ούτε σκόπευα.

Όσον αφορά τα δεδουλευμένα, με την σύμβαση και την πολιτική της εταιρίας μάλλον θα τα πάρω τέλη Αυγούστου, στο χέρι ή μέσω τράπεζας. Μέχρι τότε έχω καιρό να ενημερώσω φίλους και γνωστούς να μην περάσουν ούτε έξω από τηλεφωνικό κέντρο.

Ωραίος! Τζάμπα το άγχος! Ξέμπλεξες και σου μένει και η εμπειρία! Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις φίλε! :-)

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συνεχίζω από εκεί που είχα μείνει στο προηγούμενο θρεντ ->> http://www.insomnia.gr/topic/535744-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/

Η λογίστρια μου έδωσε δύο αριθμούς ώστε να πάρω, όπως αυτή είπε, τέλος Αυγούστου για τα δεδουλευμένα μου. Κάλεσα τον πρώτο, δεν το σήκωνε, πήρα το δεύτερο, μου λέει να της αφήσω ένα τηλέφωνο να με πάρουν την Δευτέρα.

Back to the present, περίμενα όλο το πρωί μήπως με πάρουν (και ναι καλά μαντέψατε, δεν με πήραν) έως ότου τους πήρα εγώ. Το πρώτο και κύριο τηλέφωνο "μιλούσε" ή κάτι τέτοιο, ενώ στο δεύτερο το σήκωσε, όπως είπε η ίδια, μια άλλη υπάλληλος που δεν έχουμε ξαναμιλήσει και είπε λέει πως μάλλον η λογίστρια ή τι σκατά είναι η άλλη δεν ενημερώθηκε μάλλον για το τηλεφώνημα μου. Ζητάει έναν αριθμό, της τον δίνω, ρωτάω πότε θα με καλέσει και μου λέει μέσα στην εβδομάδα. Τώρα πως από τα μέσα Ιουλίου φτάσαμε τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου για 200περίπου ψωροευρώ δεν ξέρω.

Τέλος πάντων, αρχίζω να μυρίζω κομπίνα και δεν μου αρέσει. Τι ακριβώς μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή για να πάρω τα λεφτά μου και να ξεμπερδεύω με τους ηλίθιους γιάπηδες (εννοώ πέρα από το να μπουκάρω στα γραφεία με αλυσοπρίονο και να αρχίσω να κουρεύω λαιμούς);

Δημοσ.

υπέγραψες παραίτηση στο λογιστήριο και δεν σου έδωσαν επιτόπου τα δεδουλευμένα; θυμάσαι τι υπέγραψες; 

γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν κάτι που να λέει "δεν του χρωσταμε πια τιποτα ουτε μας χρωσταει"

Δημοσ.

υπέγραψες παραίτηση στο λογιστήριο και δεν σου έδωσαν επιτόπου τα δεδουλευμένα; θυμάσαι τι υπέγραψες; 

γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν κάτι που να λέει "δεν του χρωσταμε πια τιποτα ουτε μας χρωσταει"

Η σύμβαση γράφη πως ο μισθός καταβάλλεται στο τέλος του επόμενου μήνα από αυτόν που ξεκίνησες να δουλεύεις. Ξεκίνησα Ιούλιο, πρέπει να τα πάρω τώρα.

Δημοσ.

Αποδείξεις πληρωμών και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχεις άλλες απαιτήσεις υπέγραψες; αυτά είναι που μετράνε.

Πρέπει να πάρεις αναλογίες επιδομάτος άδειας (αν δεν έχεις πάρει ακόμα) και δώρου Χριστουγέννων, όχι μόνο τα απλήρωτα δεδουλευμένα.

Επίσης τη πρόσληψη σου, την αποχώρηση και τα ένσημα σου ζητά

Δημοσ.

Απτο λογιστήριο περνούσαν στις ασπρόμαυρες ταινίες

Τώρα τα χρήματα βρίσκονται στις τράπεζες

Για αποχώρηση δε περνάς και πουθενά αν θες, μπορεί να εξαφανιστείς για μέρες και την αποχώρηση θα τη κάνουν αυτοί, έχουν τη δυνατότητα.

Η απόλυση από την άλλη επειδή θέλει τη τζιφρα σου σκαναρισμένη και ανεβασμένη στο yeka, θέλει σίγουρη επίσκεψη στο λογιστηρίο. Γενικά πρέπει να περάσεις από το λογιστήριο.

Τα χρήματα σωστό είναι να δίνονται μέσω τράπεζας, αλλά οι διαδικασίες είναι διαδικασίες.

Αν πχ θες να μπεις ταμείο ανεργίας, από πού θα πάρεις τα ένσημα που δε φαίνονται ακόμα στο σύστημα;

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτοί σε θέλουν να περάσεις για να υπογράψεις.

Αν δεν υπογράψεις στις αποδείξεις πληρωμών π.χ. και ειδικά αν μιλάμε για επιχείρηση που στα δίνει στο χέρι, άντε μετά να αποδείξουν ότι σε έχουν ξοφλήσει

Επίσης είναι παράξενο που δε τον παίρνουν, ή του έχουν κάνει ήδη την αποχώρηση μόνοι τους, ή τα ξύνουν και θα γίνει εκπρόθεσμη, ή για να γίνει εμπρόθεσμη θα πρέπει να γράψουν ότι έφυγε πρόσφατα (άρα θεωρητικά να δικαιούται κι άλλα δεδουλευμένα) ή δεν του έκαναν πότε κανονική πρόσληψη.

Για αυτό λέω μόλις πάει εκεί να ζητήσει να του τυπώσουν τη πρόσληψη από το yeka,μια στιγμή υπόθεση είναι.

Το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον το ξύνουν στο λογιστήριο ποικιλοτρόπως

Δημοσ.

Η σύμβαση γράφη πως ο μισθός καταβάλλεται στο τέλος του επόμενου μήνα από αυτόν που ξεκίνησες να δουλεύεις. Ξεκίνησα Ιούλιο, πρέπει να τα πάρω τώρα.

Το χαρτί αυτό το έχεις στα χέρια σου ?
Δημοσ.

Το χαρτί αυτό το έχεις στα χέρια σου ?

Γιεαπ. Το θέμα είναι μήπως μου τύχει να μου παίξουν καμιά τρελίτσα επειδή παραιτήθηκα, αλλά ακόμα κι έτσι, τα λεφτά μου θα τα πάρω. Τελείωσε.

Από γραφειοκρατία και τα διαδικαστικά δεν έχω ιδέα παιδιά. Είμαι νέος και στραβάδι. Ο πρωτεύων λόγος που ξεκίνησε το θρεντ είναι γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς είμαι σε θέση να κάνω (νομικά πχ) αν αρχίσουν να μου τα λένε αλλιώς. Ο άλλος λόγος είναι να εκθειάσω την εταιρία και να κατονομάσω τον ιδιοκτήτη-μεγάλο κεφάλι (που του πήρε συνέντευξη το ΣΚΑΙ ως φέρελπη επιχειρηματία, θα ξεράσω) ώστε να μην την πατήσει κανείς άλλος.

Δημοσ.

Ακόμα δεν ξέμπλεξες φίλε μου? Δε πιστεύω να σου κάνουν θέμα για τέτοιο ποσό. Ενόχλησέ τους ξανά όμως, πες ότι τα χρειάζεσαι. Τελευταία λύση, επιθεώρηση εργασίας, θα δικαιωθείς σίγουρα (εκτός αν έχεις υπογράψει τίποτα περίεργο!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...