xpapias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ηδη πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. 1 ποτήρι τσάι. 330 - 500 ml αναψυκτικό (coca-cola, red bull, οτιδήποτε). Ίσως δοκιμάσω τη λύση ανθρακούχο + λιγο χυμό. Γρανίτες και λύσεις με φρούτα πίνονται γρήγορα και παχαίνουν πολύ. Εσπρέσο φρέντο ρε γμτ δε βρίσκω - είμαι εξωτερικό. Αλλιώς ήταν το ιδανικό.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ηδη πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. 1 ποτήρι τσάι. 330 - 500 ml αναψυκτικό (coca-cola, red bull, οτιδήποτε). Ίσως δοκιμάσω τη λύση ανθρακούχο + λιγο χυμό. Γρανίτες και λύσεις με φρούτα πίνονται γρήγορα και παχαίνουν πολύ. Εσπρέσο φρέντο ρε γμτ δε βρίσκω - είμαι εξωτερικό. Αλλιώς ήταν το ιδανικό. Διπλό εσπρέσο σε ποτήρι με παγάκια, δεν χρειάζεται χτύπημα κλπ
xpapias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Χρειάζεται τον τριμμένο πάγο και τον αφρό του!
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ηδη πίνω 2 φραπέδες την ημέρα. 1 ποτήρι τσάι. 330 - 500 ml αναψυκτικό (coca-cola, red bull, οτιδήποτε). Κόψε τον έναν ή αντικατέστησέ τον με εσπρέσο (μια που ελληνικός είναι δύσκολο φαντάζομαι), πήγαινε το αναψυκτικό στα 1, max 2 την εβδομάδα και αντικατέστησέ τα με χυμούς και νερό.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Χρειάζεται τον τριμμένο πάγο και τον αφρό του! δοκίμασέ τον κι έτσι και θα δεις ότι είναι μια χαρα
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Eγω μια τέτοια απραλλαγή φρεντο εσπρέσσο πίνω .. 2πλο εσπρέσσο με 2 παγακια και εβαπορέ γάλα απο πάνω
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ο αχτύπητος φρέντο εσπρέσο πάντως ίσως είναι και πιο γευστικός από τον χτυπημένο 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μην πινετε πολλους καφεδες παιδες , να τους αποφευγετε , προκαλουν νευρακια και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μανουριαζετε ευκολα εδω και να παρασερνετε και εμας που δεν πινουνε προτιμηστε να πινετε τρυπτοφανη η θεανινη σε συμπληρωματα ,διαθεσιμα σε ολα τα φαρμακεια !μη τρομαζετε αμινοξεα ειναι .. το πρωτο θεωρειται ο ρυθμιστης της καλης διαθεσης, ρυθμιζει την σεροτονινη και το δευτερο εχει ηπια ηρεμιστικη δραση !για παμε .. ενα το πρωι και ενα το βραδυ
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μην πινετε πολλους καφεδες παιδες , να τους αποφευγετε , προκαλουν νευρακια και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μανουριαζετε ευκολα εδω και να παρασερνετε και εμας που δεν πινουνε προτιμηστε να πινετε τρυπτοφανη η θεανινη σε συμπληρωματα ,διαθεσιμα σε ολα τα φαρμακεια ! μη τρομαζετε αμινοξεα ειναι .. το πρωτο θεωρειται ο ρυθμιστης της καλης διαθεσης, ρυθμιζει την σεροτονινη και το δευτερο εχει ηπια ηρεμιστικη δραση ! για παμε .. ενα το πρωι και ενα το βραδυ Είναι απόλαυση ρε συ όμως ο καφές! Εμένα μ'αρέσει πολύ η γεύση του και το άρωμά του, δε νομίζω ότι μπορώ να τον αντι/υποκαταστήσω με κάτι....αλλά όχι ποσότητα, μέχρι 2 τη μέρα
SilverCloak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι, μην πίνετε καφέ, πάρτε χαπάκια. Έχω ένα μένος εναντίον των συμπληρωμάτων διατροφής. Γενικά, μου τη σπάει η αναλυτική προσέγγιση στη διατροφή. [/offtopic] Επί του θέματος, δεν υπάρχει κάτι άλλο από τον καφέ, τον κρύο (freddo espresso ftw!!). Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα, θέλω παρέα όταν δουλεύω. Ό,τι άλλο και αν δοκίμασα, εξαφανίζεται σε 10-15 λεπτά. Εντάξει, εκτός και αν μιλάμε για μεγάλο μπουκάλι κόκα. Αλλά 1000 φορές να πιώ 8 καφέδες παρά κόκα. Κόλα εννοώ. Για την άλλη δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα