Hambos19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα καλημέρα! Ψήνω να αρχίσω κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη για χάσιμο σκεμπε. Περισσότερο ανατολικά και κέντρο. Έψαξα πληροφορίες, βρήκα αλλά δεν βρήκα κριτικές και εμπειρίες για αυτά (καθαριότητα κτλ). Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει περί του θέματος? Περισσότερο για ποσειδώνιο και χανθ ψάχνω αλλά αν υπάρχει κάποιο άλλο ιδιωτικό δεν υπάρχει θέμα με ότι αντίτιμο και να ζητάνε
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Χανθ ειναι κομπλε αλλα τοβκακο ειναι πως ειναι εσωτερικη πισινα Επισης στο κολυμβητηριο στη Τουμπα ξερω αρκετους να πηγαινουν Sent from my iPhone using Insomnia
Hambos19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Γιατί είναι κακό το ότι είναι εσωτερική? Από κόσμος? Της τρελής?
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Γιατί είναι κακό το ότι είναι εσωτερική? Από κόσμος? Της τρελής? Απο Μπότσαρη παω εκει Κακο ξεκακό δε ξερω , γουστα ειναι , για χειμωνα λεει και με το παραπάνω Sent from my iPhone using Insomnia
Hambos19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Και σε λεκάνη με νερό να με βάλεις αν είναι να χαθεί ο σκεμπεδακος δεν λέμε όχι. Για εγγραφή από τι γιατρούς πρέπει να πάω χαρτί?
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ενα απο Δερματολόγο και ενα απο Καρδιολόγο ή Παθολόγο Sent from my iPhone using Insomnia
kostask91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Εχει Χαριλαου στο γηπεδο του Αρη , εχει ποσειδωνιο , εχει το εθνικο πανω απο το ΑΧΕΠΑ και στην τουμπα στον ΠΑΟΚ . Το καλυτερο απο αποψη καθαριοτητας εχω την εντυπωση οτι ειναι του Αρη . Εγω στο εθνικο πηγαινω, εχει και ωραια θεα. Το ποσειδωνιο εχω την εντυπωση οτι δεν φημιζεται για την καθαριοτητα του , αλλα αυτο πριν 2-3 χρονια , τωρα αν εχει αλλαξει δε ξερω
Hambos19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Κάτι διάβασα μόλις ότι το ποσειδωνιο έφαγε πρόστιμο για υγειονομικα θέματα
theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλημέρα ένα update για το τι συμβαίνει σήμερα και ποιό είναι το κόστος.
giostau Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς: Ώρες κοινού 12 - 5 (ή κάπου εκεί) 2€ η φορά. Επίσης έχει προγράμματα ενηλίκων (πρωί 10:30 - 12:00 και βράδυ 9:30 - 11:00) εκμάθηση και μαραθώνια, όπου υπάρχει προπονητής για να σε καθοδηγεί (30€ το μήνα) Τούμπα: δεν είμαι σίγουρος για τις ώρες κοινού, αν δεν κάνω λάθος είναι κάπως πιο διευρυμένες από ότι στην Καλαμαριά. Δεν έχει προγράμματα ενηλίκων. Κόστος λίγο πιο πάνω από της Καλαμαριάς (νομίζω 3-4€ η φορά, αλλά μπορείς να πάρεις πακέτο που έρχεται λίγο πιο φθηνό) Αυτά και τα δύο είναι 50αρες πισίνες και ανοιχτές (για εμένα καλύτερα, ακόμα και τον χειμώνα). Από καθαριότητα κομπλέ και οι δύο. ΧΑΝΘ και Χαριλάου, δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν. Μικρές πισίνες με πολύ κόσμο. Υπάρχουν 2 ιδιωτικές στα Ανατολικά (Apollo μετά τον Μαντουλίδη στο δρόμο της Χαλκιδικής (30άρα) & Star δίπλα στο COSMOS (25αρα)). Καλά και καθαρά, αλλά αρκετά τσιμπημένες τιμές (~50€ το μήνα). Και τα δύο πάντως έχουν προγράμματα για ενήλικες. Εθνικό & Ποσειδώνιο έχω πολλά χρόνια να πάω. 1
theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, giostau είπε Καλημέρα, Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς: Ώρες κοινού 12 - 5 (ή κάπου εκεί) 2€ η φορά. Επίσης έχει προγράμματα ενηλίκων (πρωί 10:30 - 12:00 και βράδυ 9:30 - 11:00) εκμάθηση και μαραθώνια, όπου υπάρχει προπονητής για να σε καθοδηγεί (30€ το μήνα) Τούμπα: δεν είμαι σίγουρος για τις ώρες κοινού, αν δεν κάνω λάθος είναι κάπως πιο διευρυμένες από ότι στην Καλαμαριά. Δεν έχει προγράμματα ενηλίκων. Κόστος λίγο πιο πάνω από της Καλαμαριάς (νομίζω 3-4€ η φορά, αλλά μπορείς να πάρεις πακέτο που έρχεται λίγο πιο φθηνό) Αυτά και τα δύο είναι 50αρες πισίνες και ανοιχτές (για εμένα καλύτερα, ακόμα και τον χειμώνα). Από καθαριότητα κομπλέ και οι δύο. ΧΑΝΘ και Χαριλάου, δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν. Μικρές πισίνες με πολύ κόσμο. Υπάρχουν 2 ιδιωτικές στα Ανατολικά (Apollo μετά τον Μαντουλίδη στο δρόμο της Χαλκιδικής (30άρα) & Star δίπλα στο COSMOS (25αρα)). Καλά και καθαρά, αλλά αρκετά τσιμπημένες τιμές (~50€ το μήνα). Και τα δύο πάντως έχουν προγράμματα για ενήλικες. Εθνικό & Ποσειδώνιο έχω πολλά χρόνια να πάω. Ευχαριστώ πολυ, στης καλαμαριάς τα προγράμματα της εκμάθησης και μαραθώνια είναι μόνο όταν κάνεις μηνιαίο πακέτο, και τι περιλαμβάνουν, σου δείχνουν ασκήσεις κτλ;
giostau Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, theo93 είπε Ευχαριστώ πολυ, στης καλαμαριάς τα προγράμματα της εκμάθησης και μαραθώνια είναι μόνο όταν κάνεις μηνιαίο πακέτο, και τι περιλαμβάνουν, σου δείχνουν ασκήσεις κτλ; Ναι, τα προγράμματα είναι μόνο με μηνιαία συνδρομή. Υπάρχουν προπονητές, και ανάλογα με το επίπεδό σου, σου δείχνουν από βασική τεχνική (να μάθεις να κολυμπάς) μέχρι να συμμετάσχεις σε αγώνες ανοιχτής θαλάσσης (ερασιτεχνικούς) 1
g_mateo Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Καλησπέρα, έχει κανείς εικόνα πως είναι η κατάσταση στα κολυμβητήρια αυτό τον καιρό; Γνωρίζει κανείς πως είναι από άποψη κόσμου, εγκαταστάσεων κλπ; Με ενδιαφέρει, βασικά, πρόγραμμα εκμάθησης.
manapa Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, g_mateo είπε Καλησπέρα, έχει κανείς εικόνα πως είναι η κατάσταση στα κολυμβητήρια αυτό τον καιρό; Γνωρίζει κανείς πως είναι από άποψη κόσμου, εγκαταστάσεων κλπ; Με ενδιαφέρει, βασικά, πρόγραμμα εκμάθησης. Σέ ποια περιοχή είσαι ; Ανοιχτό και με προγράμματα είναι τής Καλαμαριάς και τής ΧΑΝΘ που είναι στεγασμένο Η σαιζόν τούς είναι κυρίως Μάιο με Οκτωβρίο, υπάρχει κολυμβητήριο στην Τούμπα, στις Συκιές, στο Ωραιόκαστρο και στου Παύλου Μελά, στο τελευταίο δυστυχώς πετάνε αετό και ή διαχείριση του είναι κάκιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα