Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να προσεχεις μονο μην γραφει ο πατέρας της στο ινσομνια…

Είμαι ο πατέρας της κοπέλας, αν συνεχίσετε θα βάλω τον φίλο του 4ου ξαδέλφου μου που είναι στην δίωξη να σας μαζέψει.

• Like 5
Δημοσ.

wqJQjup.png

SWAG dog :P  :wub:

Παιδιά ηρεμήστε λίγο ποιος είπε ότι θα πάει για μόνιμη σχέση? και ποιος είπε ότι θα ψάχνετε για μεγαλύτερους για να περπατηθεί? 15 είναι! να μ πεις στης μέρες μας στα 16 γίνονται αυτά... αααααλλά όχι πάντα.! Για αρχή να κάνουν πράγματα της ηλικίας τους και τα άλλα αν με το καλό είναι ακόμα μαζί 15-17 πχ τα κάνουν και αυτά μαζί... :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Όχι ρε πόστη χάσαμαν τη συνομιλία.  :shock:  :cry:    Και σε συμπαθούσα ρε ζίο..

Πρέπει να την έσπασα σε πολλούς από,τι κατάλαβα....δεν είχα τέτοια πρόθεση σόρυ :P  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

όντως τώρα πείτε κάτι Σ-Ο-Β-Α-Ρ-Ο!

ΧΥΖ; τί είναι αυτό

Ε... κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω

Δημοσ.

Μην περιμενεις και γαματες οδηγιες εδω για την ηλικια σου, οι περισσοτεροι απο εμας στα 13 θελαμε κυριως να πιασουμε το mew και να γεμισουμε το pokedex. Το οτι το παλευεις και με μεγαλυτερη ειναι ενθαρρυντικο για το μελλον σου. Ευγε.

Τι έιπες τώρα ρε φίλεεεεεε :P

Για παιδιά καλημέρα δεν μπήκε ακόμα να τις μιλήσω...

Στείλε της μήνυμα στο chat και περίμενε να το δει. Μην περιμένεις να είναι μέσα για να της μιλήσεις ρε αγόρι μου... Ρώτα την για τα ενδιαφέροντά της, σε ποιο σχολείο, ποιο γκούντυς ή ποιο τζάμπο συχνάζει και κάνε ντου εκεί. Ότι και καλά ήθελες να τη δεις και πέρασες από εκεί να την πας για νεροτσουληθρες, στο σπίτι της κλπ. Καταλαβαίνεις υποθέτω τι θέλω να πω.

• Like 3
Δημοσ.

Πρόλαβα το βράδυ,πρόλαβα και το πρωί.. αμ πώς!   :lol:   Τη συνομιλία δεν πρόλαβα μόνο, γι' αυτό άγγελε του νίκοτς φίλε  το νου σου!

Δημοσ.

Πρόλαβα το βράδυ,πρόλαβα και το πρωί.. αμ πώς! :lol:  Τη συνομιλία δεν πρόλαβα μόνο, γι' αυτό άγγελε του νίκοτς φίλε  το νου σου!

Ναι ρε γαμώτο ούτε εγώ την πρόλαβα... αν την είχαμε δει θα μπορούσαμε να δ'ωσουμε πιο σωστές συμβουλές στο παιδί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...