Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να θυμάσαι Άγγελε επειδή σε βλέπω σε καλό δρόμο, όχι πάνω από 6''

λολολολολο

Δημοσ.

Ρε τι μου θύμισες τώρα

15 χρονώ ημουν και είχα τρελοκαψουρευτεί μια κοπέλα από ένα συστημα στο Παλαιό Φάληρο. Εγώ ήμουν σε σύστημα της Καλλιθέας και μέναμε μαζί και τα 2 συστήματα σε ένα άλλο σύστημα στην Πάτρα. Καρναβάλι 1994. 20 χρόνια πριν.

Τελικά δεν έγινε τίποτα...κότεψα.. Και τότε ούτε τηλέφωνα ούτε κινητά ούτε facebook. Μόνο ματιές και συζήτηση.

Και μιλάμε για τρελή απόσταση εκείνα τα χρόνια. 20 λεπτά περπάτημα για να πάω στο τρένο και βάλε και άλλα 20 λεπτά για φαληρο

Δημοσ.

Ρε τι μου θύμισες τώρα

15 χρονώ ημουν και είχα τρελοκαψουρευτεί μια κοπέλα από ένα συστημα στο Παλαιό Φάληρο. Εγώ ήμουν σε σύστημα της Καλλιθέας και μέναμε μαζί και τα 2 συστήματα σε ένα άλλο σύστημα στην Πάτρα. Καρναβάλι 1994. 20 χρόνια πριν.

Τελικά δεν έγινε τίποτα...κότεψα.. Και τότε ούτε τηλέφωνα ούτε κινητά ούτε facebook. Μόνο ματιές και συζήτηση.

Και μιλάμε για τρελή απόσταση εκείνα τα χρόνια. 20 λεπτά περπάτημα για να πάω στο τρένο και βάλε και άλλα 20 λεπτά για φαληρο

εγω ανηκω κοντα στο συστημα της ηλιουπολης αλλα η γυναικα στο συστημα της γλυφαδας !

τα συστηματα μας στα εξοχικα δε συμβαδιζουν και πολυ μιας και το δικο μου συστημα ειναι στην κορινθια και το δικο της καπου στο αμερικα ! τι συστημα να ακολουθησω λες για να την ριξω ? διπλη ευκαιρια η κατι αλλο ? για πες γιατι σε κοβω πολυ δυνατο στα συστηματα ..

Δημοσ.

_Media_Default_ArticleImage__karavi.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Όταν σπάσει ο πα΄γος και αρχίσετε να μιλάτε πιο ελεύθερα πήγαινέ τη σε καμιά συναυλία Μαραβέγια, Μποφίλιου κλπ. όλο και κάποια θα έχει αυτό τον καιρό, εννοείται πως εσύ κερνάς έτσι; Ψάξου και σε Χατζηγιάννη (για να στο λέω κάτι ξέρω και εγώ για αυτές τις ηλικίες :X ). Αν δεν πέσει και μετά από αυτό κοιτάς για αλλού

εμενα παντως οι γονεις μου δε με αφηναν στα 13,5 ή 15 να παω μονη μου σε συναυλια . με οτι αυτο συνεπαγεται να γυρισω μονη μου 1+ κλπ!!  που ζω?? :blink:

• Like 1
Δημοσ.

εμενα παντως οι γονεις μου δε με αφηναν στα 13,5 ή 15 να παω μονη μου σε συναυλια . με οτι αυτο συνεπαγεται να γυρισω μονη μου 1+ κλπ!!  που ζω?? :blink:

αστειεύεσαι; εγώ 13 ακόμα έπαιζα με playmobil και action man :P

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...