Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 εγώ τώρα πόσο καμμένος είμαι που παίζω με τη Scratch ενώ περιμένω για κάποια εξέλιξη; 1
SOADNICK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και να θυμάσαι Άγγελε επειδή σε βλέπω σε καλό δρόμο, όχι πάνω από 6'' 2
RoS23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και να θυμάσαι Άγγελε επειδή σε βλέπω σε καλό δρόμο, όχι πάνω από 6'' λολολολολο
Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε μην τον πειράζετε παλιόπαιδα
Socratis_g Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 προχοχή να μη μπλεχτούνε και τα σιδεράκια σας στο φιλί.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ρε τι μου θύμισες τώρα 15 χρονώ ημουν και είχα τρελοκαψουρευτεί μια κοπέλα από ένα συστημα στο Παλαιό Φάληρο. Εγώ ήμουν σε σύστημα της Καλλιθέας και μέναμε μαζί και τα 2 συστήματα σε ένα άλλο σύστημα στην Πάτρα. Καρναβάλι 1994. 20 χρόνια πριν. Τελικά δεν έγινε τίποτα...κότεψα.. Και τότε ούτε τηλέφωνα ούτε κινητά ούτε facebook. Μόνο ματιές και συζήτηση. Και μιλάμε για τρελή απόσταση εκείνα τα χρόνια. 20 λεπτά περπάτημα για να πάω στο τρένο και βάλε και άλλα 20 λεπτά για φαληρο
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ρε τι μου θύμισες τώρα 15 χρονώ ημουν και είχα τρελοκαψουρευτεί μια κοπέλα από ένα συστημα στο Παλαιό Φάληρο. Εγώ ήμουν σε σύστημα της Καλλιθέας και μέναμε μαζί και τα 2 συστήματα σε ένα άλλο σύστημα στην Πάτρα. Καρναβάλι 1994. 20 χρόνια πριν. Τελικά δεν έγινε τίποτα...κότεψα.. Και τότε ούτε τηλέφωνα ούτε κινητά ούτε facebook. Μόνο ματιές και συζήτηση. Και μιλάμε για τρελή απόσταση εκείνα τα χρόνια. 20 λεπτά περπάτημα για να πάω στο τρένο και βάλε και άλλα 20 λεπτά για φαληρο εγω ανηκω κοντα στο συστημα της ηλιουπολης αλλα η γυναικα στο συστημα της γλυφαδας ! τα συστηματα μας στα εξοχικα δε συμβαδιζουν και πολυ μιας και το δικο μου συστημα ειναι στην κορινθια και το δικο της καπου στο αμερικα ! τι συστημα να ακολουθησω λες για να την ριξω ? διπλη ευκαιρια η κατι αλλο ? για πες γιατι σε κοβω πολυ δυνατο στα συστηματα ..
Socratis_g Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και μιλάμε για τρελή απόσταση εκείνα τα χρόνια. 20 λεπτά περπάτημα για να πάω στο τρένο και βάλε και άλλα 20 λεπτά για φαληρο 5
somebody:) Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Όταν σπάσει ο πα΄γος και αρχίσετε να μιλάτε πιο ελεύθερα πήγαινέ τη σε καμιά συναυλία Μαραβέγια, Μποφίλιου κλπ. όλο και κάποια θα έχει αυτό τον καιρό, εννοείται πως εσύ κερνάς έτσι; Ψάξου και σε Χατζηγιάννη (για να στο λέω κάτι ξέρω και εγώ για αυτές τις ηλικίες ). Αν δεν πέσει και μετά από αυτό κοιτάς για αλλού εμενα παντως οι γονεις μου δε με αφηναν στα 13,5 ή 15 να παω μονη μου σε συναυλια . με οτι αυτο συνεπαγεται να γυρισω μονη μου 1+ κλπ!! που ζω?? 1
Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 εμενα παντως οι γονεις μου δε με αφηναν στα 13,5 ή 15 να παω μονη μου σε συναυλια . με οτι αυτο συνεπαγεται να γυρισω μονη μου 1+ κλπ!! που ζω?? αστειεύεσαι; εγώ 13 ακόμα έπαιζα με playmobil και action man 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις