Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά πείτε σοβαρά μην κάνετε πλάκες πείτε τι να κάνω

σοβαρά τωρα. καντη φιλη στο φειςμπουκ και αρχισε τη μπαρλα εκει. οταν λεμε μπαρλα εννοουμε κανα 10λεπτο να μην βαρεθει. και στα καλα καθουμενα πετα της το αφου μενουμε τοσο κοντά γιατι να μην τα πουμε καπια στιγμη και απο κοντα.

Εκει θα εχεις ριξει το μπαλακι στο γηπεδο της και περιμενεις σερβις εκ μερους της. και θα φανεις και μαγκας.

Μην της μπεις ντε και καλα τωρα ασε τον υπολογιστη τωρα ντυσου φτιαξου παμε στα γκουντις γιατι θα σου πει οτι εχει φαει (κοινως θα τρομαξει...). Αν σου πει για αυριο με τη μια ρωτα τι ωρα. Κοινως κλεισε ραντεβου...

Και μετα ανοιγεις θεμα για το 1ο ραντεβου εδω στο ινσομνια :devil:

• Like 6
Δημοσ.

σοβαρά τωρα. καντη φιλη στο φειςμπουκ και αρχισε τη μπαρλα εκει. οταν λεμε μπαρλα εννοουμε κανα 10λεπτο να μην βαρεθει. και στα καλα καθουμενα πετα της το αφου μενουμε τοσο κοντά γιατι να μην τα πουμε καπια στιγμη και απο κοντα.

Εκει θα εχεις ριξει το μπαλακι στο γηπεδο της και περιμενεις σερβις εκ μερους της. και θα φανεις και μαγκας.

Μην της μπεις ντε και καλα τωρα ασε τον υπολογιστη τωρα ντυσου φτιαξου παμε στα γκουντις γιατι θα σου πει οτι εχει φαει (κοινως θα τρομαξει...). Αν σου πει για αυριο με τη μια ρωτα τι ωρα. Κοινως κλεισε ραντεβου...

Και μετα ανοιγεις θεμα για το 1ο ραντεβου εδω στο ινσομνια :devil:

καλό αυτό που είπες αλλά δεν ξέρω τι να τις πω με τι να μιλάμε

Δημοσ.

Μερικές random ηλίθιες ιδέες: "Τι κάνεις;" "Πώς τα περνάτε στο σύστημά σας;" κτλ και σιγά σιγά θα διαβάζεις προσεκτικά αυτά που σου λέει και θα την ρωτάς με βάση αυτά. Π.χ. εάν σου πει γενικά ότι διαβάζει, ρώτα την τι διαβάζει, θα σου πει εκείνη τι και μετά θα την ρωτήσεις για ένα παρόμοιο βιβλίο κτλ. Γενικά θα βασίζεσαι στα λόγια της και θα την ρωτάς.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το έβαλα εδώ αυτό το post.Θέλω να με βοηθήσετε 

Πάω στους προσκόπους και πρόσφατα πήγαμε κατασκήνωση εκεί ήταν ένα κορίτσι από άλλο σύστημα που είναι κοντά σε εμάς αυτό το σύστημα και όταν ήμασταν στην κατασκήνωση την γνώρισα και ψιλομιλούσαμε τελείωσε η κατασκήνωση και έχω μόνο το φβ της αυτή μένει λίγο μακριά από εμένα (10 λεπτά με τα πόδια) πείτε μου τι να κάνω σάς παρακαλώ!

Ευχαριστώ που διαβάσατε το μύνημά μου

Άγγελος

Μακριά 10 λεπτά? :o Η δικιά μ λείπει Σαντορίνη, θα γυρίσει για ένα μίνα και μετά Κρήτη για σπουδές! (τύχη εε?)...

Δεν ξέρω την ηλικία σου πάντως αυτό που αρέσει στις ποιο πολλές είναι ο ξαφνικό. Δλδ? μίλα της λίγο στο facebook με αφορμή να πάρεις το τηλέφωνό της. Το επόμενο βήμα να πας ένα βράδυ (βράδυ όμως όχι 8-9...) να την πάρεις τηλ και πες της να κατέβει 1 λεπτάκι που θες να την δεις, ότι σου κατέβει εκείνη την ώρα (και όχι ααωγκκττρεεγ :P). Έτσι της λες ότι θες να βγείτε (κερνάς την 1η φορά οπότε φρόντισε να πας κάπου νορμάλ :P). Την πας σπίτι και την αποχαιρετάς με φιλί (χωρίς :P) αλλά μέχρι εκεί γιατί μετά θα φανείς λιγούρης. 

Ε στα επόμενα που θα την πας και τι θα κάνεις μετά στο σπίτι της ή όπου, δεν θα στο πω εγώ ή έστω δημοσίως ...

Τώρα άμα είσαι 13, εκεί αλλάζει το πράγμα, εκεί πες της να βρεθείτε να παίξετε μονόπολη (όχι ότι στα 20 ξέρω 'γω δεν παίζεις ).

Άντε και καλό....... τύχη! :D  ;)

• Like 2
Δημοσ.

θα γραψεις στο χαρτι ενα δυο ιστοριουλες απο την κατασκηνωση για μετα που θα σπασει ο παγος.

Αρχικα θα της πεις ενα καλησπερα και θα τη ρωτησεις αν ενοχλεις ευγενικα. αν σου πει γιατι να ενοχλεις βρε εισαι σε πολύ καλο δρομο

το θεμα ειναι ποτε θα βρεις την ευχερεια να της ζητησεις το κινητο της. Λογικα αφου θεσεις το θεμα να πειτε και απο κοντα εν καιρω. Το να στησεις παγανια και να πεσεις πανω της στο δρομο καλο μεν, αλλα θα λακησει γιατι ειναι καπως αποτομο.

Δημοσ.

ρε παιδιά πείτε σοβαρά μην κάνετε πλάκες πείτε τι να κάνω

Back to school..

Να την βρεις να της μιλησεις και να δεις αν γουσταρει την παρεα σου, αν ναι, προχωρα, αν οχι, θα ξανακανεις περπατημα επιστροφης10 λεπτων.

Δημοσ.

ειμαι 13,5 και αυτη ειναι 15 για να ξερετε ηλικιες

Παίξε καμιά μπάλα ή πήγαινε για κανένα μπάνιο καλύτερα! Τι τα θες τα μπλεξίματα?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...