Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε το ότι σου μιλάει στο φατσοβιβλίο δε σημαίνει το οτιδήποτε. υπάρχει και η περίπτωση να σου πει " μου αρέσει η φάση και αυτό που γίνεται αλλά όχι κάτι άλλο" . όπως προειπώθηκε πρέπει να ξεκαθαρίσεις, γιατί τα "πως" και "γιατί" και "μα αφού" θα τριγυρνούν μέσα στο κεφάλι σου συνεχώς. τουλάχιστον με το ξεκαθάρισμα , το χειρότερο που θα σου συμβεί είναι να φας φόλα και τίποτα άλλο περα από την αναμενόμενη απογοήτευση. ααα και για λίγο ντροπή όταν θα τα ξαναπείτε στους πρόσκοπους.

Δημοσ.

μετά από 30σελίδες το μόνο που έχω να πω είναι...

http://www.youtube.com/watch?v=z6X5WPSyeFw

Χαααχαχαχαχαχα κλαίω ρε Razor :P

άστο ρε συ πρώτη φορά τέτοια περίπτωση μου έτυχε 

Πρώτη φορά σου έτυχε τέτοια περίπτωση; Δηλαδή οι άλλες ήταν πιο εύκολες ε; Φίλε άσε τα ψόφια πρωτάρης είσαι. Δε λέω ότι είναι κακό, εξάλλου είσαι μόνο 13, αλλά όταν το παίζεις γαμιάς θα τον φας... (τι είπα πάλι). Όχι σε τα μας αυτά. Έλα καλημέραααααα

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε γαμωτο ενω ειχα διαβασει την πρωτη σελιδα του τοπικ απο προχτες και διεκρινα τις πολυ καλες προοπτικες που υπηρχαν ξεχαστηκα και δεν προλαβα την συνομιλια που εγινε  copy/paste ...  :mad:

Δημοσ.

για να γίνει σειρά της προκοπής, πρέπει να πλευρίσεις τη μάνα μετά από τόσες μέρες...

Στην δευτερη σεζον αυτα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...