Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το χωριο που εισαι αρχοντας! Αλλα που θα τη πας; Στα γνωστα μαγαζια της περιοχης; Παρε ενα ταξι και πηγαινε την στη πρωτευουσα.. του νομου σας.

(Δεν ξερω πως σκεφτονται τα κοριτσια εκει στα μερη σου, αλλα θυμηθηκα την Ματουλα στο καφε της Χαρας)

Edit: Απο χωριο δεν εισαι ειπες? Κατι για Mikel ειπες τωρα..

Με 6 ευρώ θα πάρει ταξί και θα κεράσει μαζί?

Δημοσ.

για το χωριο που εισαι αρχοντας! Αλλα που θα τη πας; Στα γνωστα μαγαζια της περιοχης; Παρε ενα ταξι και πηγαινε την στη πρωτευουσα.. του νομου σας.

(Δεν ξερω πως σκεφτονται τα κοριτσια εκει στα μερη σου, αλλα θυμηθηκα την Ματουλα στο καφε της Χαρας)

Edit: Απο χωριο δεν εισαι ειπες? Κατι για Mikel ειπες τωρα..

Στην Αθήνα μένω λίγο πιο έξω από το κέντρο 

ρε παιδιά και αν μου πει οκ δεν πειράζει πήγαινε με τους φίλους σου και της πω εγώ αν θες αύριο και πει δεν μπορώ τι κάνω;

Δημοσ.

λοιπόν ανακεφαλαίωση:

1)Της λέω στο φβ ότι μου είπαν κάτι γνωστοί αν είναι να βγούμε και τους λέω μπορεί γιατί μπορεί να βγω με την λεγάμενη

σωστά;

τι ακυρο ειναι αυτο? Θα της πεις να βγειτε δεν χρειαζεται ολη αυτη η ιστορια λες και εξηγεις σχεδιο εισβολης στο στρατευμα . Σε κανεναν δεν αρεσει η ερωτηση" θα βγεις μαζι μου 'η να παω με αλλους εξω?"

εμπιστευσου τα χρονια εμπειριας και χυλοπιτας και το consulting που σου προσφερει το φορουμ .

Βγειτε , φροντισε να χεις λιγο χιουμορ πεστης τι σκεφτεσαι και αυτο ειναι .  Οσο πιο πολυ το παιδευεις τοσο πιο στημενο και ψευτικο θα φανει οταν της πιασεις την συζητηση και πιστεψε με ειναι κατι που φαινεται σε μια συζητηση.

Α και να ξερεις οι πιθανοτητες ειναι εντελως εναντιον σου , το 99% των 15χρονων κοριτσιων δεν θα τα "εφτιαχναν" με καποιον 1-2 χρονια μικροτερο τους ποσο μαλλον οταν αυτη παιζει στην α εθνικη(λυκειο) και εσυ εισαι στην β ακομα

Δημοσ.

ρε παιδιά και αν μου πει οκ δεν πειράζει πήγαινε με τους φίλους σου και της πω εγώ αν θες αύριο και πει δεν μπορώ τι κάνω;

Τουμπεκί ψιλοκομμένο... δε μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί θα σου λέει κατάμουτρα ότι δε γουστάρει.

Δημοσ.

αν πει όχι και τις 2 μέρες τι να κάνω;

Δες παραπάνω, απάντησα...΄απλά λες οκ, δεν πειράζει εσύ χάνεις κοπελιά...

Δημοσ.

αν πει όχι και τις 2 μέρες τι να κάνω;

Τίποτα. Της λες απλά ένα "Οκ, τα λέμε.". Εάν σε γουστάρει θα σου πει αυτή "το κανονίζουμε το Σ/Κ που μπορώ" ή κάτι τέτοιο, αλλιώς μάλλον δεν σε θέλει.

Δημοσ.

πολύ αργά μου είπε σε ποιά συναυλία θα πάει σε μια γλυκερία

Δεν έχω πολλααααα όλα να στα χαρίσωωωωω!!

δεν έχω πολλά να τα μοιραστωωωωω!!! 

Ναι..... :P

Έπρεπε γενικός να την ρωτήσεις και όχι να της πεις "θες να βγουμε την Παρασκευή"... Ας της έλεγες, θες κάποια μέρα να βγούμε μαζί? και μετά μια μέρα πριν της λες, για εκείνη την βόλτα που λέγαμε, αυριο (ή σήμερα ξερωγω) μπορείς?

Άμα έχεις την αναμονή των 2-3 ημερών αμα σου έχει πει το ναι, θα είναι και για εσένα ποιο δύσκολο και θα έχεις περισσότερο άγχος..

ΚΕΡΝΑΩ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

10447082_801086709924165_361604939752785

Σοβαρά??!!!! να φέρω και κοπέλα? :P

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο θα ήταν να της δείξεις όλο αυτό το σούσουρο που έκανες σε ένα forum για πάρτης της, λογικά.

• Like 1
Δημοσ.

σιγά ρε το 15χρονο που θα της γυαλίσει το μάτι κ όλας , η γυναίκαρα που θα κάνει σαματά
χαχαχαχα
για τον op μια χαρά ειναι 
άντε κ για τον Αντώνη :-D

• Like 6
Δημοσ.

Στην Αθήνα μένω λίγο πιο έξω από το κέντρο 

γλυκό υποβρύχιο τότε!

που κολλάει και στον ουρανίσκο!

Δημοσ.

παιδιά δεν νομίζω να γουστάρει γιατί σήμερα είπε οκ πήγαινε με τον φίλο σου και αύριο λέει δεν ξέρω δεν νομίζω γιατι έχει να ετοιμάσει τα πράγματά της γιατί το σάββατο φεύγει.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...