gatokoritso Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 <p>παιδιά δεν νομίζω να γουστάρει γιατί σήμερα είπε οκ πήγαινε με τον φίλο σου και αύριο λέει δεν ξέρω δεν νομίζω γιατι έχει να ετοιμάσει τα πράγματά της γιατί το σάββατο φεύγει.....</p> πες της:ολόκληρη μέρα βαλίτσες θα ετοιμάσεις? τι σκατα στην Αυστραλία θα πας μαρη! !ααα και για συναυλία με Γλυκερία και αλλοδαπά έχεις καιρό για εμένα που μέχρι και θέμα για πάρτι σου στο μεγαλύτερο φόρουμ της Ελλάδας άνοιξα ούτε μια ώρα στο μικελ????αχαριστη εγώ ο μαλακας φταίω που σε ρωτούσα για τα αντερα σου... 5
lifeowner771 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αμα σου πει οχι,στείλε λινκ στο fb το τοπικ που άνοιξες και εκβίασε την πως αμα δεν βγείτε δεν θα το κλείσει ποτε το τοπικ μουχαχαχα Εκτος αμα εχουμε plot twist και η κοπέλα ειναι μέλος στο insomnia και μας τρολαρει όλους 1
Aggelos1661 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 παιδιά ξέρω την κολλητή της θα μιλήσω μαζί της μετά αν μπορεί να την πείσει
genius_13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Είδα 38 σελίδες σε αυτό το θέμα και λέω δεν μπορεί , bug θα είναι. Πάμε παρακάτω,δεν ξέρω τι γράψατε , αλλά δεν παίζει μια σημερινή 15χρονη να κάνει κάτι με μικρότερο.Τα κοριτσάκια στα 15 έχουν ξεπεταχτεί σε ανησυχητικό βαθμό (ένα ποσοστό και σε εξευτελιστικό βαθμό...) , και κοιτάνε να μπλέκουν με μεγαλύτερους , πιο περπατημένους.Οπότε όχι δεν έχεις ελπίδες Αλλά μην αγχώνεσαι , σε καμιά βδομάδα θα βρεις άλλη να ασχοληθείς ,μόνο μην ανοίξεις τόπικ στο insomnia.
Aggelos1661 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Είδα 38 σελίδες σε αυτό το θέμα και λέω δεν μπορεί , bug θα είναι. Πάμε παρακάτω,δεν ξέρω τι γράψατε , αλλά δεν παίζει μια σημερινή 15χρονη να κάνει κάτι με μικρότερο.Τα κοριτσάκια στα 15 έχουν ξεπεταχτεί σε ανησυχητικό βαθμό (ένα ποσοστό και σε εξευτελιστικό βαθμό...) , και κοιτάνε να μπλέκουν με μεγαλύτερους , πιο περπατημένους. Οπότε όχι δεν έχεις ελπίδες Αλλά μην αγχώνεσαι , σε καμιά βδομάδα θα βρεις άλλη να ασχοληθείς ,μόνο μην ανοίξεις τόπικ στο insomnia. δεν είναι τέτοια αυτή! αλήθεια
redhotstef Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πάμε παρακάτω,δεν ξέρω τι γράψατε , αλλά δεν παίζει μια σημερινή 15χρονη να κάνει κάτι με μικρότερο.Τα κοριτσάκια στα 15 έχουν ξεπεταχτεί σε ανησυχητικό βαθμό (ένα ποσοστό και σε εξευτελιστικό βαθμό...) , και κοιτάνε να μπλέκουν με μεγαλύτερους , πιο περπατημένους. Οπότε όχι δεν έχεις ελπίδες Αλλά μην αγχώνεσαι , σε καμιά βδομάδα θα βρεις άλλη να ασχοληθείς ,μόνο μην ανοίξεις τόπικ στο insomnia. παιδιά ξέρω την κολλητή της θα μιλήσω μαζί της μετά αν μπορεί να την πείσει
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δεν είναι τέτοια αυτή! αλήθεια Μην ξαφνιαστείς αν ανακαλύψεις κάποια στιγμή ότι ένας 20+ χρονών την έχει ξεφτιλίσει στο πέος 5
lifeowner771 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μην ξαφνιαστείς αν ανακαλύψεις κάποια στιγμή ότι ένας 20+ χρονών την έχει ξεφτιλίσει στο πέος Μην λες τέτοια ρε θα τρομάξει.
Aggelos1661 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 στοίχημα ΟΤΙ θες οτι δεν είναι τέτοια κοπέλα για να καταλάβεις ότι δεν είναι κανένα κολόπαιδο ήταν σημαιοφόρος στο σχολείο της (για να καταλάβεις οτι δεν είναι τέτοιο κορίτσι που σκέφτεσαι στο εγγυόμαι!!! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις