Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άλλα φαίνομαι για 15-16 είμαι στο 1,85 και αυτή πρώτη φορά με πέρασε για 15 πιστεύω να λέει κάτι αυτό από άποψη ηλικίας :D

• Like 1
Δημοσ.

άλλα φαίνομαι για 15-16 είμαι στο 1,85 και αυτή πρώτη φορά με πέρασε για 15 πιστεύω να λέει κάτι αυτό από άποψη ηλικίας :D

Διαφορές ηλικίας και @@αριές.... Λες και υπάρχει διαφορά από 13,564 με 15.... 

• Like 4
Δημοσ.

Παίξε καμιά μπάλα ή πήγαινε για κανένα μπάνιο καλύτερα! Τι τα θες τα μπλεξίματα?

Μπάσκετ καλύτερα :-)

• Like 2
Δημοσ.

Διαφορές ηλικίας και @@αριές.... Λες και υπάρχει διαφορά από 13,564 με 15.... 

όταν είναι 13.5 το αγόρι και 15 το κορίτσι υπάρχει κάποια διαφορά, αν ήταν αντίθετα θα ήταν περίπου το ίδιο

Δημοσ.

Φίλε μου σόρρυ που στο λέω έτσι απότομα αλλά είσαι μπούλης. Είσαι 13 χρονών, μόλις έφυγες απο το δημοτικό, άρα υποσεινήδητα σε βλέπει σα μωρό (που είσαι δηλαδή) και δεν πρόκειται να κάτσει να ασχοληθεί. Ρίξε καμιά παχιά, φάε και ένα snickers και αργότερα βλέπεις.

• Like 7
Δημοσ.

όταν είναι 13.5 το αγόρι και 15 το κορίτσι υπάρχει κάποια διαφορά, αν ήταν αντίθετα θα ήταν περίπου το ίδιο

Για εμένα η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός... Με βάση αυτά π λέτε η ηλικία είναι κ η εικόνα της ωριμότητας. Αλλά μην ξεχνάμε πως δεν ωριμάζεις με τον χρόνο αλλά με τις καταστάσεις που βιώνεις. Άμα πιστεύει ο ίδιος ότι μπορεί να αντεπεξέλθει (και εδώ που τα λέμε τι "απαιτήσεις" να έχει μια σχέση σε αυτές τις ηλικίες?) τότε ας προχωρήσει.

Το αν θέλει και αυτή θα το δεις μόνος σου δεν θα στο πούμε εμείς (of course)... Εξάλλου όλα βγαίνουν με την συζήτηση!! 

• Like 4
Δημοσ.

οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας θα κάνω συζητήσεις με αυτήν και θα σας πω εξελίξεις μετά ευχαριστώ πολύ!!!! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...