Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μικροτερες ηλικιες ειναι ακομα πιο δυσκολο να "βγαινεις" με μεγαλυτερη.Η διαφορα μπορει να μην ειναι στην εξωτερικη εμφανιση,αλλα στο μυαλο.Υπαρχει μεγαλη διαφορα στον εγκεφαλο οταν εισαι 13,15,17 κτλπα.

Δημοσ.

όντως τώρα; αν με δείς από κοντά δεν θα σου έρθει ούτε ΚΑΝ στο μυαλό σου ότι είμαι 13 

Καταλαβαίνω ότι αυτό το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στα μάτια σου (ήμουν και γω 13... παλιότερα...) όπως π.χ. είναι για πολλούς η υπεράσπιση της τιμής του πουλιού τους.

Αλλά δες το ρεαλιστικά: απλά σε τρολάρουν. Don't play.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι αυτό το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στα μάτια σου (ήμουν και γω 13... παλιότερα...) όπως π.χ. είναι για πολλούς η υπεράσπιση της τιμής του πουλιού τους.

Αλλά δες το ρεαλιστικά: απλά σε τρολάρουν. Don't play.

Realy? :D

just kiding :P... Καλά τώρα ποιος τρολλάρει ποιον κ γιατί είναι άλλο θέμα...

Δημοσ.

Για εμένα η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός... Με βάση αυτά π λέτε η ηλικία είναι κ η εικόνα της ωριμότητας. Αλλά μην ξεχνάμε πως δεν ωριμάζεις με τον χρόνο αλλά με τις καταστάσεις που βιώνεις.

Αυτό ισχύει σε μεγαλύτερες ηλικίες. Δηλαδή τα αφρικανάκια π.χ. που πολεμάνε με τα καλάζνικοφ έχουν ωριμάσει σαν άνθρωποι;

Με καλύπτει απόλυτα αυτό που λέι ο lifeowner παραπάνω:

Σε μικροτερες ηλικιες ειναι ακομα πιο δυσκολο να "βγαινεις" με μεγαλυτερη.Η διαφορα μπορει να μην ειναι στην εξωτερικη εμφανιση,αλλα στο μυαλο.Υπαρχει μεγαλη διαφορα στον εγκεφαλο οταν εισαι 13,15,17 κτλπα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το έβαλα εδώ αυτό το post.Θέλω να με βοηθήσετε 

Πάω στους προσκόπους και πρόσφατα πήγαμε κατασκήνωση εκεί ήταν ένα κορίτσι από άλλο σύστημα που είναι κοντά σε εμάς αυτό το σύστημα και όταν ήμασταν στην κατασκήνωση την γνώρισα και ψιλομιλούσαμε τελείωσε η κατασκήνωση και έχω μόνο το φβ της αυτή μένει λίγο μακριά από εμένα (10 λεπτά με τα πόδια) πείτε μου τι να κάνω σάς παρακαλώ!

Ευχαριστώ που διαβάσατε το μύνημά μου

Άγγελος

Αγγελε ΑΓΓΕΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1

Αν θες να την ρίξεις ευκολα βγάλτην έξω και κέρασε τη γρανίτα σε όλες αρέσει η γρανίτα

μια ιδέα ρίχνω , μπορείς να την πας κ σε άλλα μέρη

η απόσταση ειναι μικρή ,jogging ειναι 5 λεπτά κ αν τρέξεις ειναι κανα 2 λεπτά απο το σπίτι σου να διακτινιστείς δεν γίνεται , πάντα θα έχεις μια απόσταση λεπτών/ωρών

εδω για χέσιμο πάμε κ καθόμαστε μισή ώρα ++ και θα κολλήσεις στα 10 λεπτά ? σιγά ..

το οτι σου μίλησε σημαίνει οτι σε γουστάρει

βουρ στομπατσά!

• Like 6
Δημοσ.

Ξεκινα στο χαλαρο και οχι βιαστηκες κινησεις γιατι θα φρικαρει η κοπελα.Και μην της μιλας με τις ωρες.Μιληστε για κανα 10λεπτο-15λεπτο την ημερα και ολα οκ.Αλλιως,υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να βαρεθει.

Δημοσ.

πο παιδια και με βοηθήσατε και με κάνατε να έχω περρισότερο άγχος τώρα

φιλε ακου με καλά συντονίσου με τη σκέψη μου και δε θα χάσεις φιλε πάρτη απ τον

χέρι να πάτε βόλτα κάποια μέρα φιλε που θα έχει λιγότερη ζέστη μην υδρώσουν οι μασχάλες της θα της αρέσει η βόλτα

αν εισαι ρομαντικός φιλε ακουσε με θα κάνεις κάτι , αν το παίξεις κόκορας .. άστο

η 15χρονη ίσως κοιτάζει ψηλά , 18-20χρονους , εμένα ειμαι 24 στα 25 και φαίνομαι 18 , ειμαι πανέμορφος και οι 15-16χρονες κόβουν φλέβες. Μου πέφτουν μικρές , ειναι λες κ στην πέφτουν σε εσένα 3-4 χρονων γυναίκες , φαντάσου , 0 δηλαδή , δεν τις βλέπω καν , ειναι μικρά παιδάκια για εμένα τα 16χρονα γιατι ειμαι και ώριμος , άρα 25 ηλικία + ώριμος = 30φευγα μυαλό , άσε .

ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ!!

θα εισαι ο εαυτός σου !! ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΑΚΙ !!

όρμα στον πατσά!! αλλα με σαβουάρ βίβρ

να εισαι τζέγκλεμαν παν απόλα

φέρσου όμορφα και αν θέλει θα στο δείξει

Πάντως αν εισαι 1,85 μπορεί να της αρέσεις

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΠΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΟΡΜΑ TIGER !

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...