evoracing Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 φιλε ακου με καλά συντονίσου με τη σκέψη μου και δε θα χάσεις φιλε πάρτη απ τον χέρι να πάτε βόλτα κάποια μέρα φιλε που θα έχει λιγότερη ζέστη μην υδρώσουν οι μασχάλες της θα της αρέσει η βόλτα αν εισαι ρομαντικός φιλε ακουσε με θα κάνεις κάτι , αν το παίξεις κόκορας .. άστο η 15χρονη ίσως κοιτάζει ψηλά , 18-20χρονους , εμένα ειμαι 24 στα 25 και φαίνομαι 18 , ειμαι πανέμορφος και οι 15-16χρονες κόβουν φλέβες. Μου πέφτουν μικρές , ειναι λες κ στην πέφτουν σε εσένα 3-4 χρονων γυναίκες , φαντάσου , 0 δηλαδή , δεν τις βλέπω καν , ειναι μικρά παιδάκια για εμένα τα 16χρονα γιατι ειμαι και ώριμος , άρα 25 ηλικία + ώριμος = 30φευγα μυαλό , άσε . ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ!! θα εισαι ο εαυτός σου !! ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΑΚΙ !! όρμα στον πατσά!! αλλα με σαβουάρ βίβρ να εισαι τζέγκλεμαν παν απόλα φέρσου όμορφα και αν θέλει θα στο δείξει Πάντως αν εισαι 1,85 μπορεί να της αρέσεις ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΠΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΜΑ TIGER ! Φίλε 3
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ευχαριστώ ρε συ! ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ! περιμένω εξελίξεις φιλε μου τράβηξες το ενδιαφέρον φίλε καλή τύχη !! 5
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το έβαλα εδώ αυτό το post.Θέλω να με βοηθήσετε Πάω στους προσκόπους και πρόσφατα πήγαμε κατασκήνωση εκεί ήταν ένα κορίτσι από άλλο σύστημα που είναι κοντά σε εμάς αυτό το σύστημα και όταν ήμασταν στην κατασκήνωση την γνώρισα και ψιλομιλούσαμε τελείωσε η κατασκήνωση και έχω μόνο το φβ της αυτή μένει λίγο μακριά από εμένα (10 λεπτά με τα πόδια) πείτε μου τι να κάνω σάς παρακαλώ! Ευχαριστώ που διαβάσατε το μύνημά μου Άγγελος Τι ακριβως περιμενεις να σου πουμε εδω και να κανεις? 1
loic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 φιλε ακου με καλά συντονίσου με τη σκέψη μου και δε θα χάσεις φιλε πάρτη απ τον χέρι να πάτε βόλτα κάποια μέρα φιλε που θα έχει λιγότερη ζέστη μην υδρώσουν οι μασχάλες της θα της αρέσει η βόλτα αν εισαι ρομαντικός φιλε ακουσε με θα κάνεις κάτι , αν το παίξεις κόκορας .. άστο η 15χρονη ίσως κοιτάζει ψηλά , 18-20χρονους , εμένα ειμαι 24 στα 25 και φαίνομαι 18 , ειμαι πανέμορφος και οι 15-16χρονες κόβουν φλέβες. Μου πέφτουν μικρές , ειναι λες κ στην πέφτουν σε εσένα 3-4 χρονων γυναίκες , φαντάσου , 0 δηλαδή , δεν τις βλέπω καν , ειναι μικρά παιδάκια για εμένα τα 16χρονα γιατι ειμαι και ώριμος , άρα 25 ηλικία + ώριμος = 30φευγα μυαλό , άσε . ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ!! θα εισαι ο εαυτός σου !! ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΑΚΙ !! όρμα στον πατσά!! αλλα με σαβουάρ βίβρ να εισαι τζέγκλεμαν παν απόλα φέρσου όμορφα και αν θέλει θα στο δείξει Πάντως αν εισαι 1,85 μπορεί να της αρέσεις ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΠΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΜΑ TIGER ! Εχω λιωσει λεμε! Να'σαι καλα ρε Νικο! Ετσι! Πορωσε μας! http://youtu.be/yL3lJfpenAc 3
billpao Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Διαβασε το βιβλιο του Doc Love και θα εχεις οποια θελεις.
Aggelos1661 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τι ακριβως περιμενεις να σου πουμε εδω και να κανεις? Αν μπορείς καμία βοήθεια;
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αν μπορείς καμία βοήθεια; Βοηθεια σε τι αγορι μου? Αυτοσχεδιασε.. Πηγαινε μιλα της,ζητα της να βγειτε για καφε.. Τι διαφορετικες απαντησεις απο αυτες (τα αυτονοητα δλδ) περιμενεις να ακουσεις εδω?
Antwni Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 φιλε ακου με καλά συντονίσου με τη σκέψη μου και δε θα χάσεις φιλε πάρτη απ τον χέρι να πάτε βόλτα κάποια μέρα φιλε που θα έχει λιγότερη ζέστη μην υδρώσουν οι μασχάλες της θα της αρέσει η βόλτα αν εισαι ρομαντικός φιλε ακουσε με θα κάνεις κάτι , αν το παίξεις κόκορας .. άστο η 15χρονη ίσως κοιτάζει ψηλά , 18-20χρονους , εμένα ειμαι 24 στα 25 και φαίνομαι 18 , ειμαι πανέμορφος και οι 15-16χρονες κόβουν φλέβες. Μου πέφτουν μικρές , ειναι λες κ στην πέφτουν σε εσένα 3-4 χρονων γυναίκες , φαντάσου , 0 δηλαδή , δεν τις βλέπω καν , ειναι μικρά παιδάκια για εμένα τα 16χρονα γιατι ειμαι και ώριμος , άρα 25 ηλικία + ώριμος = 30φευγα μυαλό , άσε . ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ!! θα εισαι ο εαυτός σου !! ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΑΚΙ !! όρμα στον πατσά!! αλλα με σαβουάρ βίβρ να εισαι τζέγκλεμαν παν απόλα φέρσου όμορφα και αν θέλει θα στο δείξει Πάντως αν εισαι 1,85 μπορεί να της αρέσεις ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΠΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΜΑ TIGER ! χαχαχαχα μλκ nicoc κλαίω ρε!!!χαχαχα :lol: 2
Aggelos1661 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τελικά τι έγινε; δεν μπήκε ακομα φβ μολις μπει θα της μιλήσω και θα σας πω μετά τι έγινε 1
RoS23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δεν μπήκε ακομα φβ μολις μπει θα της μιλήσω και θα σας πω μετά τι έγινεΜην μας αφήσεις να περιμένουμε ε/sarcasm 2
Aggelos1661 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μην μας αφήσεις να περιμένουμε ε χαχα οκ κουτσομποληδες μετα το μπλα μπλα με αυτην θα σας πω 1
evoracing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 χαχα οκ κουτσομποληδες μετα το μπλα μπλα με αυτην θα σας πω ...στο μπλα μπλα με εμάς ...........just saying
Προτεινόμενες αναρτήσεις