C1oud Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν το βάζω στη σωστή ενότητα. Απλά θέλω να σας πω την εμπειρία μου από το κατάστημα Intersport να το έχετε στο νου σας. Γενικά ήξερα από παλιά ότι τσιμπάει πολυυυυ στις τιμές αλλά πέτυχα κάτι ευκαιρίες σε παπούτσια οπότε είπα να τα πάρω. Υπέθετα ότι λόγω τιμών ότι θα υπήρχε και κάποια υποστήριξη μετά την αγορά. Αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση!Ξεκινάω λοιπόν για την πρώτη περίπτωση: Αγόρασα ένα ζευγάρι παπούτσια τεννιστικό. Το courtballistec 4.3 που θεωρείται το πιο ανθεκτικό παπούτσι της Nike για το τεννις (δίνει 6ηνη εγγύηση στο εξωτερικό) και στο 3μηνο φαγώθηκε τελείως από κάτω και κόπηκε το σημείο που δένουν τα κορδόνια (και έσκασε και η air max). Το έφερα πίσω μήπως και το αλλάξουν και θεωρήθηκε φυσιολογική φθορά στο τρίμηνο. Φυσιολογική φθορά το κόψιμο του σημείου που δένουν τα κορδόνια? Σοβαρά? Αν θεωρούν φυσιολογικό στους 3 μήνες να παίρνουμε παπούτσια αξίας 130 (τόσο ήταν η αρχική τιμή από όσο θυμάμαι) τι να πω.. Μου είπαν αρχικά ότι εξαρτάται από τη Νike και όταν επικοινώνησα με τη Nike μου είπαν ότι εξαρτάται από το Intersport.H Δεύτερη περίπτωση τώρα: Εκτός από αυτά, αγόρασα ένα άλλο ζευγάρι τεννιστικά παπούτσια (αν ήξερα την αντιμετώπιση του πρώτου ζητήματος δε θα τα ξανάπαιρνα από εκεί) τα Nike Vapor 9.5 στα οποία ξεκόλλησε η σόλα στο πλάι πάνω στο μήνα-τα παπούτσια σχεδόν αφόρετα. Μου είπαν στο μαγαζί (οι υπεύθυνοι) ότι σίγουρα θεωρείται ελαττωματικό αλλά ότι έπρεπε να μιλήσουν με τα κεντρικά. Περιμένω επί 13 ημέρες και δεν έχω απάντηση. Είναι αυτό υποστήριξη προς τον καταναλωτή? Σκέφτομαι να το πάω παραπέρα το θέμα γιατί αυτά όλα είναι απαράδεκτα. Εσείς τι προτείνετε? Πραγματικά μετά από όλα αυτά δε βρίσκω το λόγο κάποιος να ψωνίζει από τα καταστήματα Intersport. Τα προϊόντα τα βρίσκεις πολύ φθηνότερα αλλού και η after sales υποστήριξη μηδαμινή. Πας παπούτσι και πρέπει να περιμένεις 10 χρόνια για να στο αλλάξουν ακόμα και αν το ελάττωμα είναι προφανές. 3
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν το βάζω στη σωστή ενότητα. Απλά θέλω να σας πω την εμπειρία μου από το κατάστημα Intersport να το έχετε στο νου σας. Γενικά ήξερα από παλιά ότι τσιμπάει πολυυυυ στις τιμές αλλά πέτυχα κάτι ευκαιρίες σε παπούτσια οπότε είπα να τα πάρω. Υπέθετα ότι λόγω τιμών ότι θα υπήρχε και κάποια υποστήριξη μετά την αγορά. Αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση! Ξεκινάω λοιπόν για την πρώτη περίπτωση: Αγόρασα ένα ζευγάρι παπούτσια τεννιστικό. Το courtballistec 4.3 που θεωρείται το πιο ανθεκτικό παπούτσι της Nike για το τεννις (δίνει 6ηνη εγγύηση στο εξωτερικό) και στο 3μηνο φαγώθηκε τελείως από κάτω και κόπηκε το σημείο που δένουν τα κορδόνια (και έσκασε και η air max). Το έφερα πίσω μήπως και το αλλάξουν και θεωρήθηκε φυσιολογική φθορά στο τρίμηνο. Φυσιολογική φθορά το κόψιμο του σημείου που δένουν τα κορδόνια? Σοβαρά? Αν θεωρούν φυσιολογικό στους 3 μήνες να παίρνουμε παπούτσια αξίας 130 (τόσο ήταν η αρχική τιμή από όσο θυμάμαι) τι να πω.. Μου είπαν αρχικά ότι εξαρτάται από τη Νike και όταν επικοινώνησα με τη Nike μου είπαν ότι εξαρτάται από το Intersport. H Δεύτερη περίπτωση τώρα: Εκτός από αυτά, αγόρασα ένα άλλο ζευγάρι τεννιστικά παπούτσια (αν ήξερα την αντιμετώπιση του πρώτου ζητήματος δε θα τα ξανάπαιρνα από εκεί) τα Nike Vapor 9.5 στα οποία ξεκόλλησε η σόλα στο πλάι πάνω στο μήνα-τα παπούτσια σχεδόν αφόρετα. Μου είπαν στο μαγαζί (οι υπεύθυνοι) ότι σίγουρα θεωρείται ελαττωματικό αλλά ότι έπρεπε να μιλήσουν με τα κεντρικά. Περιμένω επί 13 ημέρες και δεν έχω απάντηση. Είναι αυτό υποστήριξη προς τον καταναλωτή? Σκέφτομαι να το πάω παραπέρα το θέμα γιατί αυτά όλα είναι απαράδεκτα. Εσείς τι προτείνετε? Πραγματικά μετά από όλα αυτά δε βρίσκω το λόγο κάποιος να ψωνίζει από τα καταστήματα Intersport. Τα προϊόντα τα βρίσκεις πολύ φθηνότερα αλλού και η after sales υποστήριξη μηδαμινή. Πας παπούτσι και πρέπει να περιμένεις 10 χρόνια για να στο αλλάξουν ακόμα και αν το ελάττωμα είναι προφανές. Έχεις ένα δίκιο από την πλευρά σου, αλλά κάποιο άλλο κατάστημα θα στα άλλαζε? Δεν ξέρω αλλά δεν έχω ακούσει να κάνουν τέτοιες αλλαγές γενικά μετά από 3 ή 6 μήνες (μπορεί να κάνω λάθος, γι' αυτό ρωτάω)
C1oud Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Φίλος μου πήρε το ίδιο ζευγάρι από τη Nike και μόλις το πήγε μετά από τρεις μήνες του έδωσαν επιτόπου καινούριο ζευγάρι.Πάντως τουλάχιστον η δεύτερη περίπτωση είναι τελείως απαράδεκτη απο κάθε άποψη. 2
Runner25 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 εχει παραγινει το θεμα με τα αθλητικα χαλανε πολυ ευκολα τα νεα μοντελα snickers και τα πληρωνεις και χρυσαφι εχω βαρεθει καθε χρονο να σκαω 100ρια
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Σταματήστε να αγοράζετε νικε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 γιατι περα απο μοστρα και το οτι ειναι πανακριβα δεν προσφερουν τιποτα!
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 γιατι περα απο μοστρα και το οτι ειναι πανακριβα δεν προσφερουν τιποτα! Πέρα από την αντοχή, από "τεχνολογία" ας πούμε, δεν αξίζουν?
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 αντοχη?τεχνολογια? ετσι εξηγειται γιατι ολοι οι δρομεις φορανε μιζουνο,ασικς, σουκονι κτλ! δοκιμασε μιζουνο και ελα μετα να μου πεις για αντοχη! 2
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Που πατε κ τα βρισκετε αυτα τα προβληματικα ζευγαρια ρε γμτ... Φοραω nike πανω απο 10 χρονια τωρα, σκυλια ολα τους ειναι. 2
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 αντοχη?τεχνολογια? ετσι εξηγειται γιατι ολοι οι δρομεις φορανε μιζουνο,ασικς, σουκονι κτλ! δοκιμασε μιζουνο και ελα μετα να μου πεις για αντοχη! Δεν τρέχω, θα μου κρατήσουν καμιά 10αριά χρόνια! Για άλλα αθλήματα δεν είναι καλά? Μπάσκετ πχ? Γιατί τα θεωρώ από τα καλά παπούτσια, όπως και οι περισσότεροι νομίζω Που πατε κ τα βρισκετε αυτα τα προβληματικα ζευγαρια ρε γμτ... Φοραω nike πανω απο 10 χρονια τωρα, σκυλια ολα τους ειναι. Πιστεύω είναι συνδυασμός σε τι ζευγάρι θα πέσεις και τι χρήση θα κάνεις
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 αντοχη?τεχνολογια? ετσι εξηγειται γιατι ολοι οι δρομεις φορανε μιζουνο,ασικς, σουκονι κτλ! δοκιμασε μιζουνο και ελα μετα να μου πεις για αντοχη! σπεκτ , μπερδευεις αθληματα. η nike εχει πολυ καλα τενιστικα παπουτσια και ειναι ισως απο της λιγες σειρες της που δεν ειναι το μαρκετινγκ > ποιοτητα.
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 2 χρονια εχω ενα ζευγαρι nike που τα φοραω καθημερινα και ενιοτε για τρεξιμο Μονο 1 κλωστή εχει κοπεί Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 2 χρονια εχω ενα ζευγαρι nike που τα φοραω καθημερινα και ενιοτε για τρεξιμο Μονο 1 κλωστή εχει κοπεί Sent from my iPhone using Insomnia Να τα γυρίσεις πίσω λέω εγώ 1
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το καλο με την Nike παντως (τουλαχιστον στο εξωτερικο που ειμαι) ειναι οτι δινει 1 χρονο εγγυηση στα ¨πατουμενα¨ της.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα