Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όλες οι εταιρείες βγάζουν και καλα παπούτσια. Απλά τα κλασσικά που παίρνει ο κόσμος δεν αξίζουν. Πολλά λεφτά για το τίποτα. Η νικε ειναι κατι σαν την απλ. Δηλαδή μάρκετινγκ

• Like 3
Δημοσ.

Όλες οι εταιρείες βγάζουν και καλα παπούτσια. Απλά τα κλασσικά που παίρνει ο κόσμος δεν αξίζουν. Πολλά λεφτά για το τίποτα. Η νικε ειναι κατι σαν την απλ. Δηλαδή μάρκετινγκ

Πες έτσι να καταλάβουμε! :P

και ξαφνικά σε ένα θέμα για ελαττωματικά παπούτσια....πόλεμος! :-D

• Moderators
Δημοσ.

χα! οχι αν ειναι να γινει φλειμ ας ανοιξουμε αλλο θρεντ για συζητηση περι παπουτσιων! εγω απλα λεω τη γνωμη μου απο εμπειρια και επειδη τρεχω! 

ξανατονιζω οτι και η νικε βγαζει καλα παπουτσια αλλα αυτα που αγοραζουν οι περισσοτεροι δεν ειναι απο αυτα!

οσο για τα τενιστικα αν και δεν εχω αποψη απο οτι ξερω η σουκονι βγαζει πολυ καλα παπουτσια για τενις!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γενικά τώρα τελευταία τα παπούτσια της Nike έχουν χαλάσει πολύ την ποιότητα τους πήρα ένα ζευγάρι nike air max από το stock house της nike στο Mcarthur Glen στα Σπάτα, τα χρησιμοποίησα 6 μήνες με μέτρια καταπόνηση και έσκασε στο ένα παπούτσι η αερόσολα ,τελείως μαπά δηλαδή το καρπούζι ....εχμμ το παπούτσι θέλω να πω για αυτό ποτέ ξανά nike και παπούτσι με αερόσολα....

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ για την nike. Υπερτιμημένα και κακόγουστα τα πιο πολλά παπούτσια.

Ειδικά το σκάσιμο της αερόσολας είναι διαχρονικό πρόβλημα...

Ακόμη και το πιο φθηνό adidas των 50 ευρώ έχει μεγαλύτερη αντοχή. Επίσης salomon, mizuno,asics βγάζουν καλά αθλητικά.

• Like 1
Δημοσ.

Αναλόγως το μοντέλο και το άθλημα.

Σε μπασκετικά θα πάρεις ή nike ή adidas δεν υπαρχει κατι άλλο αξιόλογο. Με κορυφαία σειρά της πρώτης, τα jordan. 

Προσωπικά φοράω adidas για μπάσκετ (έχω πιο λεπτό πόδι και στα nike δεν έχω καλή εφαρμογή) και adidas / nike ως casual.

Ποτέ δεν έμεινα δυσαρεστημένος απο την ποιότητα, έχοντας βέβαια άλλες απαιτήσεις απο ένα παπούτσι των 50 ευρώ, με ένα των 150.

Δημοσ.

Εγω χωρις να θελω να γινω συγκεκριμενος για τη νικε η για τα παπουτσια η για τα αθλητικα, εχω διαπιστωσει οτι πολλες φορες τα ελληνικα καταστηματα (ακομα και πολυεθνικες) φερνουν δευτεροτριτες ποιοτητες στα ρουχα. Καπου μπορει να μην ειναι καλα ραμμενο, καπου λιγο στραβοραμμενο, καπου η κολα να μην εχει κολησει καλα. Ολα στην ελλαδα

Αυτο δε σημαινει οτι,χαλανε πιο ευκολα απαραιατητα αλλα μπρει ανετα το αριστερο με το δεξι παπουτσι να ειναι ελαφρος διαφορετικα μεταξυ τους πχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...