achilles_g_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν έχω ένα πρόγραμμα portable, μπορώ να το ρυθμίσω να ξεκινάει αυτόματα με την εκκίνηση των Windows ή πρέπει καθε φορα να τρέχω το exe?
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εφόσον ειναι portable και δεν ειναι installed στο σύστημα οχι δεν μπορείς , εκτος και αν ειναι σε καποιο σήμείο στον δίσκο μόνιμα δεν το κουνάς απο εκει οποτε ισως τοτε μπορείς να το κάνεις φτιάχνωντας ενα shortcut του exe
achilles_g_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Shortcut του exe έχω κάνει, το πρόσθεσα και στον φάκελου του μενού έναρξης αλλά μάταια.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τοτε μαλλον δεν γίνεται ίσως να πρέπει να ειναι installed κανονικά μπορεί βέβαια να εχει να κανει και με το πρόγραμμα αλλα δεν νομίζω
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ποιο πρόγραμμα είναι και σε ποιον φάκελο του μενού έναρξης το πρόσθεσες; Έχει έναν φάκελο Εκκίνηση και αν βάλεις εκεί τη συντόμευση θα πρέπει να τρέχει αυτόματα κατά την εκκίνηση. Μπορείς και να το κάνεις από registry καταχωρόντας στο HKLM/Software/Microsft/Windows/Current Version/Run μια τιμή συμβολοσειράς όπου θα δώσεις το πλήρες path και το όνομα του αρχείου που θέλεις να ξεκινάει αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα