Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα σχετικα μικρο πλυντηριο για το μπανιο, αλλα να κανει και τη δουλεια του. Να εχει γρηγορα προγραμματα, να μην κανει και πολυ θορυβο. Εδω χαζευω ενα φυλλαδιο σημερα. To Whirlpool (μικρο, ανοιγει απο πανω) και τα 2 τελευταια με καλη ενεργεια κλασση μου τραβηξαν την προσοχη. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

wH90acrl.jpg

Δημοσ.

Τα μικρα (slim) πλυντηρια ειναι μουφα κατα την γνωμη μου, τα πληρωνεις παραπανω για να ειναι δεκα ποντους πιο στενα και να ανοιγουν απο πανω. Μονο για γριες ειναι που εχουν τα μπανια -καμπινεδες στα οποια μετα βιας χωραει το σλιμ και δεν μπορουν να σκυβουν λογω λουμπαγκου οποτε θελουν το καπακι πανω.

Παρε ενα κανονικο με 300-400 ευρω (ψαξε τις προσφορες ή και τιποτα εκθεσιακα ωστε να παρεις κατι καλο για αυτα τα λεφτα) και απο μαρκα οποια νομιζεις εσυ καλη. Π.χ. εγω δεν ηθελα με τιποτα να παρω γερμανικο παρολο που ειναι καλες οι μαρκες γιατι δεν τους γουσταρω και προτιμησα Κορεα. Εξαρταται πως τα εχεις στο μυαλο σου, π.χ. εγω δεν θα επαιρνα Γαλλικα ή Ιταλικα με τιποτα ενω αλλοι δεν θα επαιρναν Κορεατικο που διαλεξα εγω.

Κοιτας να ειναι ενεργειακη κλαση Α συν, οσο πιο πολλα συν τοσο πιο καλα. Να παιρνει καπου 6-7 κιλα και αυτα...Ολα τα αλλα ειναι φρου φρου.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον φιλο απο πανω εν μερει,λεγοντας σου παραλληλα οτι τα MIELE,PITSOS,BOSCH και μια μαρκα ακομη που δεν μου ρχεται,αντιπροσωπευονται απ την ιδια εταιρια και ακουγεται,δικαιως, οτι εχουν την καλυτερη υποστηριξη μακραν....Τωρα οτι θες διαλεγεις εσυ,θες Κορεατικο ,no problem,θες γερμανικο,ολα οκ...

Α  το βρηκα.... SIEMENS στην τετραδα...Διαβασε κι εδω τι λενε τα παιδια...

http://www.insomnia.gr/topic/497389-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/?hl=+%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1

Δημοσ.

πηγαινε σε lg με κλειστα τα ματια ,  δε ξερω ποσα δινεις , αν χωραει στο μπανιο σου κτλ 

αυτο πχ ομως ειναι τελειο , αρκετα αθορυβο και βγαζει τα ρουχα τοσο στεγνα που σχεδον δε θελουν απλωμα ...

https://www.skroutz.gr/s/3924415/LG-F10C3QD.html

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια τα 60αρια, αλλα ρε γμτ ο χωρος δεν φαινεται να το παιρνει και μαλλον παω για 40αρι... Σιγουρα δεν θα ναι οσο καλο οσο τα 60αρια, αλλα τι να κανω. Καλυτερα να βρω ενα 40αρι που να ανοιγει απο πανω για να μπορεσω να το βολεψω μες στο μπανιο...

Δημοσ.

+1 στο siemens απο εμενα εαν ειναι απο αυτα που ειναι made in germany... δοκιμασμένα, σκυλιά και εχουν και 15λεπτο προγραμμα...

Δημοσ.

Τελικα παρειγγειλα το Samsung WF70F5E0W2W που πρεπει να ειναι καλυτερο απο το παραπανω LG γιατι λειτουργει στις 1200 στροφες και με ενεργειακη κλασση Α+++. Κομπλε?

Δημοσ.

Σε ένα πλυντήριο θα ήθελα να έχει κατά κύριο λόγο μόνο τα απαραίτητα ηλεκτρονικά. Αν είναι δυνατόν να είναι έχει ηλεκτρομηχανικό εγκέφαλο. Να έχει υποδοχή για ζεστό νερό και να είναι stackable.

Από αυτά τα "φτηνά" που είναι τίγκα στα ηλεκτρονικά λαλάκια, θα ήθελα να είναι Direct Drive, να ζυγίζει τα ρούχα και να ρυθμίζει το επιλεγμένο πρόγραμμα για μικρή κατανάλωση.

Έχω δει μερικά που έχουν WiFi και δεν ζυγίζουν...

Δημοσ.

Τελικα παρειγγειλα το Samsung WF70F5E0W2W που πρεπει να ειναι καλυτερο απο το παραπανω LG γιατι λειτουργει στις 1200 στροφες και με ενεργειακη κλασση Α+++. Κομπλε?

λογικα κομπλδουρα ειναι !

απλα δε το ξερω , εννω το  lg που σου προτεινα  το εχω , ειναι σχετικα αθορυβο , βγαζει τα ρουχα σχεδον στεγνα εχει πολλα προγραμματαα ειναι ψιλογρηγορο κτλ ! 

λογικα κ αυτο που πηρες μια χαρα θα ειναι , πλεον βγαινουν καλα   πλυντηρια σε λογικες τιμες ,  δε χρειαζεται να δωσεις 1000+ για να παρεις κατι πολυ καλο ..

Δημοσ.

Σε ένα πλυντήριο θα ήθελα να έχει κατά κύριο λόγο μόνο τα απαραίτητα ηλεκτρονικά. Αν είναι δυνατόν να είναι έχει ηλεκτρομηχανικό εγκέφαλο. Να έχει υποδοχή για ζεστό νερό και να είναι stackable.

Από αυτά τα "φτηνά" που είναι τίγκα στα ηλεκτρονικά λαλάκια, θα ήθελα να είναι Direct Drive, να ζυγίζει τα ρούχα και να ρυθμίζει το επιλεγμένο πρόγραμμα για μικρή κατανάλωση.

Έχω δει μερικά που έχουν WiFi και δεν ζυγίζουν...

το wifi τι κάνει σε ένα πλυντήριο?!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μερικά πληντήρια που συνδέονται στο internet και σου στέλνουν ενημερώσεις για το αν τελείωσε το πλύσιμο, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κτλ.

Δημοσ.

Είναι μερικά πληντήρια που συνδέονται στο internet και σου στέλνουν ενημερώσεις για το αν τελείωσε το πλύσιμο, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κτλ.

thanks, δεν το βλέπω και τόσο χρήσιμο αλλά οκ ο καθένας με τις ανάγκες του! :-)

Δημοσ.

Μια χαρα ωραιο πλυντηριο ειναι...να το χεις να το χαιρεσαι,καλοριζικο φιλος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...