Porg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για πλυντήρια η πιο γνωστή μάρκα είναι η siemens πάντως, και με μεγάλη παράδοση στη χώρα μας
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μια χαρα ωραιο πλυντηριο ειναι...να το χεις να το χαιρεσαι,καλοριζικο φιλος.. Να σαι καλα. Το χεις δουλεψει το συγκεκριμενο? Μου ρθε σημερα, τωρα περιμενω να μου το βαλει και ο υδραυλικος. Ξερει κανεις αν μπορω και να παρω αλλα και να πεταξω νερο απο το νιπτηρα του μπανιου? Για πλυντήρια η πιο γνωστή μάρκα είναι η siemens πάντως, και με μεγάλη παράδοση στη χώρα μας Η σειρα IQ, με την τεχνολογια iSensoric ακουγεται πρωτοτυπη. Τωρα στην πραξη αν κανει τα οσα λεει, δεν το ξερω, και ειναι και ακριβησυν τις αλλοις.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Να σαι καλα. Το χεις δουλεψει το συγκεκριμενο? Μου ρθε σημερα, τωρα περιμενω να μου το βαλει και ο υδραυλικος. Ξερει κανεις αν μπορω και να παρω αλλα και να πεταξω νερο απο το νιπτηρα του μπανιου? Η σειρα IQ, με την τεχνολογια iSensoric ακουγεται πρωτοτυπη. Τωρα στην πραξη αν κανει τα οσα λεει, δεν το ξερω, και ειναι και ακριβησυν τις αλλοις. Ε η Siemens μπορεί να σου κάνει και κανένα δώρο για πάρεις το δικό τους... (Νομίζω ότι το ποστ του φίλου ήταν κατά βάση ειρωνικό, Siemens, μίζες κλπ, άσχετα αν έχει και καλά πλυντήρια )
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Βασικα ναι παιζει και να το εννουσε και ετσι
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 , άσχετα αν έχει και καλά πλυντήρια ναι , ξεπλενουν τελεια !!! 1
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Ψάχνει και η μάνα μου αυτές τις μέρες πλυντήριο και εγώ δεν έχω ιδέα τι να της προτείνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου αλλά ούτε θορύβου (εντάξει μη κάνει σαν εκσκαφέας, αλλά γενικότερα δεν είναι βασικό κριτήριο) Σημαντικό είναι να έχει μεγάλο κάδο και όχι απλά να λέει 8κιλά και ο κάδος να είναι μικρότερος από άλλα αντίστοιχα 8κιλα... (ναι το είδαμε κι αυτό σε μαγαζί) καθώς και να μην έχει μόνο αυτές τις οικολογικές μπούρδες που κάνουν τουλάχιστον 2μιση ώρες να πλύνουν. Τέλος καλό θα ήταν να έχει και επιλογή θερμοκρασίας για εντελώς κρύο νερό. Κι εγώ συμφωνώ πως αυτά τα ηλεκτρονικά μαραφέτια μόνο για μόστρα είναι και δεν προσφέρουν τίποτε. Τόσα χρόνια τα πλυντήρια πιστεύω έπλεναν πιο καλά από ότι την σημερον ημέρα. Προσωπικά δεν συμπαθώ με τίποτα την LG. Το χρηματικό δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά δεν υπολογίζουμε πάνω από 500-600.... Ευχαριστώ!
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ναι , ξεπλενουν τελεια !!! Γιατί λίγο είναι αυτό? 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Ψάχνει και η μάνα μου αυτές τις μέρες πλυντήριο και εγώ δεν έχω ιδέα τι να της προτείνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου αλλά ούτε θορύβου (εντάξει μη κάνει σαν εκσκαφέας, αλλά γενικότερα δεν είναι βασικό κριτήριο) Σημαντικό είναι να έχει μεγάλο κάδο και όχι απλά να λέει 8κιλά και ο κάδος να είναι μικρότερος από άλλα αντίστοιχα 8κιλα... (ναι το είδαμε κι αυτό σε μαγαζί) καθώς και να μην έχει μόνο αυτές τις οικολογικές μπούρδες που κάνουν τουλάχιστον 2μιση ώρες να πλύνουν. Τέλος καλό θα ήταν να έχει και επιλογή θερμοκρασίας για εντελώς κρύο νερό. Κι εγώ συμφωνώ πως αυτά τα ηλεκτρονικά μαραφέτια μόνο για μόστρα είναι και δεν προσφέρουν τίποτε. Τόσα χρόνια τα πλυντήρια πιστεύω έπλεναν πιο καλά από ότι την σημερον ημέρα. Προσωπικά δεν συμπαθώ με τίποτα την LG. Το χρηματικό δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά δεν υπολογίζουμε πάνω από 500-600.... Ευχαριστώ! Οπως προειπα και πέρα απο την πλάκα δείτε τα Siemens. Για μένα είναι τα καλύτερα, εχουν ολα οσα ζητασ, οσα ηλεκτρονικα πρεπει και ειναι τα μοναδικά made in Germany (μαζί με λίγα Bosch). Επίσης εχουν 15 λέπτο προγράμμα για φρεσκαρισμα ή λίγα ρούχα που είναι η απόλυτη άνεση...
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αυτό το 15λεπτο το έχουν αρκέτα νομιζω. Το θέμα είναι να βάζεις ενα πλυντήριο και να εχεις ξεμπερδεψει σε 1-1,5 ωρα το πολύ και όχι να περιμένεις 2μιση + ώρες για δήθεν eco μαλακιες ή για να λιωσει και καλά η ταμπλέτα με το δείγμα νερου που χρησιμοποιουν πλεον οι οικολόγοι τρομάρα τους. (Προφανώς και δε μιλάω σε περιπτωση που φουλαρεις τον 9κιλο κάδο)
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Όχι μωρε όλα τα προγράμματα είναι 1:10-1-50 λεπτα... Μόνο αν το βάλεις εντατικό για πολυ βρώμικα και το γέμιζεις περνάει το δίωρο αλλα σπάνια περίπτωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα