Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρολολολολο. οχι απλα fail... τωρα μονο απο τα συστατικα το καταλαβαινεις. Αλλα ετσι κι αλλιώς απο το 2012 που έφυγα ΟΛΑ τα παγωτα, ακομη και "premium" brands όπως νιρβανα και χααγκεν νταζ τα ίδια σκατά. Παγωμένα γλυκισματα με ανασυσταμενα γαλατα, ζαχαρη και ελαια στο φουλ. Στα διαλα. Μονο gelateria και ben and jerrys.

• Like 2
Δημοσ.

τρολολολολο. οχι απλα fail... τωρα μονο απο τα συστατικα το καταλαβαινεις. Αλλα ετσι κι αλλιώς απο το 2012 που έφυγα ΟΛΑ τα παγωτα, ακομη και "premium" brands όπως νιρβανα και χααγκεν νταζ τα ίδια σκατά. Παγωμένα γλυκισματα με ανασυσταμενα γαλατα, ζαχαρη και ελαια στο φουλ. Στα διαλα. Μονο gelateria και ben and jerrys.

Τα ben and jerrys που πουλάνε στα περίπτερα είναι πραγματικό παγωτό?

Δημοσ.

Πάντα το είχα απορία... υπάρχει κάποιο κατάστημα ή εμπορική εταιρεία που να πουλάει κανονικό παγωτό; 

Τι εννοείς όταν λες κανονικό παγωτό;

Βen and jerry's δηλαδή Unilever για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους;

Δημοσ.

Στη σημείωσή μου αναφέρομαι.................................

Πολύ αναλυτικό και πληροφοριακό το post σου.

Σίγουρα δείχνεις γνώστης του θέματος.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν λες κανονικό παγωτό;

Να περιέχει γάλα και όχι αυτά τα λιπαρά που αναγράφει ο kage στο 1ο μύνημα.

Δημοσ.

Αν το θέμα σου είναι απλά το γάλα, τότε στην ετικέτα ψάξε να βρεις αν λέει παγωτό γάλακτος ή παγωτό κρέμα.

Θα πρέπει να το λεει κάπου, δε χρειάζεται να ψάχνεις στα μικρά γραμματάκια των συστατικών. Υπόψη ότι παγωτό κρέμα δεν εννοούμε το άσπρο παγωτό βανίλια όπως λέγαμε μικροί, αλλά τον τύπο παγωτού που έχει τουλάχιστον 5% λιπαρά γάλακτος και οι μόνες πρωτεϊνες και λίπη προέρχονται από παράγωγα γάλακτος και αυγά. Είναι η πιο premium κατηγορία παγωτού.

Σε παγωτό μαζικής κατανάλωσης είναι αδύνατο να βρεις στα συστατικά μόνο γάλα, αυγά, ζάχαρη και άρωμα (βανίλια, σοκολάτα, κακάο, κτλ). Ακόμα και στο μαγαζί του ο κυρ-Μήτσος παίζει να ρίχνει το "φακελάκι για τη γεύση" ή την "σκόνη με το μυστικό" όπως ρίχνουν οι νοικοκυρές τον κύβο κνορ "για τη νοστιμιά".

Δες πχ τρεις ετικέτες από ben and jerry's που κυκλοφορούν στην Αμερική

edycookiedelight0012.png

BJsaltedcore-03.pngbenlizlemon-04.png

Δημοσ.

καλα, ΟΚ! Φίλος μου έστειλε αυτο

9Ef8Hl

το μουνι της μάνας τους. Τι μπουρδέλο είμαστε ρε πούστη, τι μπουρδέλο. 600γρμ 10 ευρω; Ελπιζω να μην θυμαται καλα...

Δημοσ.

Το χυμα παγωτο που πουλαει η Eskimo και η Perfecto ειναι ανθυγιεινο οπως του εμποριου η καλυτερα?Ειχα παρει πιο παλια αλλα ειναι αρκετα ακριβα,καπου 12 € το κιλο.Ποιο ειναι καλο παγωτο σε χυμα?Δωδωνη?

Παντως του εμποριου (συσκευασμενα) εχουν προσθετα τροφιμων οπως και ολα τα τυποποιημενα τροφιμα.Χρωστικες,συντηρητικα,καραγενανη κλπ.

Δημοσ.

καλα, ΟΚ! Φίλος μου έστειλε αυτο

9Ef8Hl

το μουνι της μάνας τους. Τι μπουρδέλο είμαστε ρε πούστη, τι μπουρδέλο. 600γρμ 10 ευρω; Ελπιζω να μην θυμαται καλα...

ασχετα απο τα μερικες 100αδες συστατικαο το παγωτο που εδειξες ειναι πολυτελειας καθως πληρωνεις και το κανταιφι που σε ολα τα ζαχαροπλαστεια 15 ευρω το κιλο πουλιεται περιπου. ναι ειναι ενα ακριβο παγωτο αλλα επειδη το εχω παρει και εγω το θεωρω κατι εξαιρετικο. Μπορει βεβαια καποιος να παρει 1 κιλο παγωτο βανιλια και κανταιφι και να φτιαξει οσο θελει. καθενας κανει τις επιλογες του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...