Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον μετακομιζω θεσσαλονικη και θα ηθελα να ηξερα ποιο δικτυο ειναι το ποιο γρηγορο... δεν θα ειμαι κεντρο  ειτε πλαγιαρι . η θα παω πανοραμα...

Δημοσ.

Εννοείς Internet στο σπίτι  ή σε κινητά;

Επίσης για πιο λόγο θα μεινεις σε αυτες τις περιοχές;;

ιντερνετ και συγγνωμη που δεν το διευκρίνισα. και θα μεινω εκει επειδη μετακομιζουμε οικογενειακα και ειναι κοντα στην θεσσαλονικη αλλα οχι πολυ κεντρο οπου δεν εχει βιλλες και μεζονετες που θελουμε 

Δημοσ.

Internet σε αυτες τις περιοχές λιγο δύσκολο να έχεις γρήγορο. Γύρω στα 4MB να υπολογίζεις σε όποια εταιρεία και να πας.

Τωρα δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλα ελπίζω να εχεις σκεφτεί καλά την μετακόμιση σε αυτές τις περιοχές. Πανόραμα για να πας να πάρεις τσιγάρα θέλεις αυτοκίνητο και πλαγιάρι είναι λίγο καλύτερα αλλα πολύ μακρια απο την πόλη.

Η ιδανική περίοχη που για να μείνεις σε μεζονέτα και να ζείς ανθρώπινα ( χωρις να χρειάζεσαι αυτοκινητο για να κάνεις οτιδήποτε και να μπορεις να πας και καπου με τα πόδια - μαγαζιά, καφετέριες, ταβέρνες κτλ) είναι η Πυλαία, όπου το κόστος ψιλο-ανεβαίνει επειδή είναι μέσα την πόλη.

Τέλος σε περίπτωση που δεν έχεις μείνει σε μεζονέτα στο παρελθόν, σου προτείνω να το ξανασκεφτείς διότι η αδερφή μου είχε όνειρο να μείνει σε μεζονέτα και στον 1,5 χρόνο σηκώθηκε και εφυγε!

Δημοσ.

Οφτοπικ
Θεσσαλονίκη και γρηγοράδα στην ίδια φράση, αν δεν είναι παγκόσμια πρώτη, σίγουρα είναι σπάνια αναφορά. Εκεί έγινε παίκτης ο Λίνο...
Τέλος οφτόπικ

Μην παρεξηγιέστε μωρε μια πλάκα κάναμε.
Εδω εμείς τι να πούμε που δεν έχουμε κλιματισμό στο Μετρο  :P 
Ντάξει το κόβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...