Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ξερετε που μπορω να βρω καποιο τετοιο σωληνα όπως φαινεται στην φωτογραφια σε νορμαλ τιμη ??? Είναι από συσκευη για απνοιες Auto cpap και αν εχουν στην αντιπροσωπιε θα εχει αρκτα μεγαλο κοστος Ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 αν κρινω απο το υπολοιπο μηχανημα πρέπει να είναι λεπτός - πανω κατω 1 ιντζα, σωστα; ακομα και σε ηλεκτρολογικά υπάρχει τετοια σωλήνα (ισως βρεις με λιγο επενδυση απεξω που δεν ειναι πολυ ευκαμπτη αλλα βγαίνει) και ειναι παμφθηνή (<<1€ το μετρο) 1
evoracing Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ^Αυτό ακριβώς! και σε ηλεκτρολογικά καταστήματα και σε υδραυλικά το θέμα είναι άμα από μέσα αυτός ο σωλήνας έχει κάποια προστασία ή επένδυση για να μην "μολύνεται" ο αέρας. Όσο λειτουργεί το μηχάνημα υπάρχει κάποια αύξηση πίεσης στον σωλήνα? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ^Αυτό ακριβώς! και σε ηλεκτρολογικά καταστήματα και σε υδραυλικά το θέμα είναι άμα από μέσα αυτός ο σωλήνας έχει κάποια προστασία ή επένδυση για να μην "μολύνεται" ο αέρας. Όσο λειτουργεί το μηχάνημα υπάρχει κάποια αύξηση πίεσης στον σωλήνα? Υπαρχει καποια ροη αερα αλλα όχι μεγαλης πιεσης Δεν ξερω αν εχει καποιο υλικο προστασιας του διερχομενου αερα
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ^Αυτό ακριβώς! και σε ηλεκτρολογικά καταστήματα και σε υδραυλικά το θέμα είναι άμα από μέσα αυτός ο σωλήνας έχει κάποια προστασία ή επένδυση για να μην "μολύνεται" ο αέρας. Όσο λειτουργεί το μηχάνημα υπάρχει κάποια αύξηση πίεσης στον σωλήνα? απο μεσα δε νομίζω οτι εχει επενδυση, απο εξω εχω δει σίγουρα (και εχω ξηλώσει επισης)... εφοσον δεν εχεις και μεγάλη πιεση (ωστε να υπάρχει και αυξημένη πιθανότητα τρυπας/διαρροης κλπ) δεν εχεις να χασεις κατι στο να το δοκιμάσεις... εχει διαφορες διατομές... π.χ. http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=12710
evoracing Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 απο μεσα δε νομίζω οτι εχει επενδυση, απο εξω εχω δει σίγουρα (και εχω ξηλώσει επισης)... εφοσον δεν εχεις και μεγάλη πιεση (ωστε να υπάρχει και αυξημένη πιθανότητα τρυπας/διαρροης κλπ) δεν εχεις να χασεις κατι στο να το δοκιμάσεις... εχει διαφορες διατομές... π.χ. http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=12710 Απ' έξω άμα έχει θα έχει μόνωση, εγώ λέω για τον σωλήνα του μηχανήματος άμα έχει κάτι. Καλό είναι να κοιτάξεις, άμα έχει τρυπήσει/καταστραφεί άνοιξέ τον και δες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 απο μεσα δε νομίζω οτι εχει επενδυση, απο εξω εχω δει σίγουρα (και εχω ξηλώσει επισης)... εφοσον δεν εχεις και μεγάλη πιεση (ωστε να υπάρχει και αυξημένη πιθανότητα τρυπας/διαρροης κλπ) δεν εχεις να χασεις κατι στο να το δοκιμάσεις... εχει διαφορες διατομές... π.χ. http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=12710 Λιγο μακρυα αυτό το μαγαζι μιας και πρεπει να παω με το δειγμα Δεν ξερω αν είναι και ευκολη η συνδεση με τα δυο ακροφυσια που τον συνδεουν με την συσκευη και την μασκα
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τυχαίο παράδειγμα ήταν.. Οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρολογικα θα έχει και μαλιστα με το μετρο, όχι κουλούρα 50μ που δίνει αυτος..! Η σύνδεση με τα άκροφυσια είναι άλλη υπόθεση...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τυχαίο παράδειγμα ήταν.. Οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρολογικα θα έχει και μαλιστα με το μετρο, όχι κουλούρα 50μ που δίνει αυτος..! Η σύνδεση με τα άκροφυσια είναι άλλη υπόθεση... Είναι σαν να εχει γινει από μηχανη και αυτό με ανησυχει
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πιθανώς τότε να είναι απο μηχάνημα. Εκει έχεις την επιλογή να σκεφτείς καμία άλλη πατέντα για την κολληση. Εναλλακτικά σκέψου να επισκευασεις το τωρινό. Έχει τρύπα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πιθανώς τότε να είναι απο μηχάνημα. Εκει έχεις την επιλογή να σκεφτείς καμία άλλη πατέντα για την κολληση. Εναλλακτικά σκέψου να επισκευασεις το τωρινό. Έχει τρύπα; Ναι εχει ανοιξει σε ένα σημειο και φευγει ο αερας που πρεπει να παει στην μασκα .Εχω βαλει ταινια συσκευασίας αρκτες φορες γυρω γυρω αλλα δεν ξερω αν κρατησει Μια και ο λογος για αυτος τις συσκευες ....Οσοι την ημερα νυσταζουν ενώ εχουν κανει ικανοποιητικες ωρες υπνου και είναι και καποιας ηλικιας 40+ καλο είναι να κανουν μια μελετη υπνου που είναι δωρεαν σε δημοσια νοσοκομεια
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αυτό δεν είναι σαν καιτους σωλήνες που έχουν τα αιρκοντισιον; 1
evoracing Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Κάτι τέτοια ακροφίσια έχω δει σε σωλήνες για πλυντήρια αυτά που βγάζουν το νερό, έτσι σπιράλ είναι πάλι. 1
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Κάτι τέτοια ακροφίσια έχω δει σε σωλήνες για πλυντήρια αυτά που βγάζουν το νερό, έτσι σπιράλ είναι πάλι. ακριβως, και με εκεινο μοιαζει... κ. Γιάννη, η ταινία συσκευασίας δε θα κάνει δουλειά... Ψάξε αν μπορέσεις κάπου να βρείς να δοκιμάσεις parafilm (ειναι εργαστηριακός εξοπλίσμός-ισως βρεθεί και σε κάποιο νοσοκομέιο ή ιατρέιο, δε θες πολύ καμια 20-30 ποντους) 1
madsc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Γιάννη αν πάρεις σωλήνα με το μέτρο θα θέλουν κόλλημα και στεγανοποίηση τα ακροφύσια. Αυτό θα πρέπει να στο κάνει κάποιος εκεί που θα πας. Αν δεν πας για καινούριο σωλήνα, μπορείς να φτιάξεις τον παλιό με αυτοβουλκανιζόμενη ταινεία. http://www.skroutz.gr/c/653/kollitikes-taines.html?keyphrase=%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7+%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1 Σε σκάφη, μηχανές το χρησιμοποιούμε για σωλήνες που δεν έχουν υψηλές πιέσεις/θερμοκρασίες . Μονώνεις σχεδόν ότι θες με αυτές. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα