redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Βασικα αναρωτιεμαι τι δουλεια εχω στο μπλα μπλα και δεν προσπαθω να γραφω πιο επικοδομητικα μυνηματα στις αλλες θεματικες ενοτητες του forum. Τουλαχιστον να αυξησω το counter μυνηματων μου. Μου αρεσει που εμεινες στα προσωπικα στα 666 μυνηματα... δες τι συγκρατησα εγω...: Aπο τις αγγελιες που παρακολουθω καθημερινα.... ετυχε.. 1
Danbo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τελευταια φορα που ειχα κανει κεφαλι (τι κεφαλι δηλαδη με 50ml..) ηταν πριν ενα μηνα. Υπαρχουν πολλοι ομως που σχεδον καθε βραδυ βγαινουν σε clubs και πινουν... Αναρωτιεμαι απλως.. Εγώ αναρωτιέμαι που βρίσκουν τα λεφτά. Για να μεθύσεις σε club θέλεις 100 ευρώ. Αν εισαι γκομενα παντως βγαζεις και κερδος Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ποτε δεν ημουν φαν ! ειμαι αλκοχολ φρι 14 μηνες τωρα! ουτε σταγονα! και δεν νομιζω να πιω τωρα στα κοντα
mikelamar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το αλκοόλ είναι ο χειρότερος εθισμός καθώς έχει μακροπρόθεσμα επιπτώσεις στο συκώτι κυρίως.<br> Μακριά. Η εξάρτηση απο το αλκοόλ συγκρίνεται μονο με την εξάρτηση απο την ηρωινη λένε οι γιατροι, αλλα τι ξέρουν κι αυτοί. Επίσης τα σκληρότερα ναρκωτικά ειναι νόμιμα. Αλκοόλ + Νικοτίνη Ειμαι κατα των ουσιών είτε λέγονται σκληρές είτε μαλακές κτλ αλλα αναρωτιέμαι πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο στο κόσμο απο ναρκωτικά και πόσοι απο τσιγάρο κ ποτό! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Backpacker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Η άποψη μου και η στάση ζωής που έχω πάνω στο θέμα είναι η εξής "Τα ναρκωτικά είναι γαμάτα για να σε βγάζουν από την καθημερινότητα σου..όχι για να τα βάζεις εσύ σε αυτήν" Με αυτό εννοώ ότι είναι μια χαρά να πιεις τα ποτάκια σου 1-2 φορές την βδομάδα..να κάνεις το μπαφάκι σου 2-3 φορές τον μήνα...αν κάτσει κάνα καλό φεστιβάλ ηλεκτρονική μουσικής να πάρεις τα τριπάκια σου...για μένα έτσι λέει το πραγμα. Αν αρχίζεις και τα βάζεις στην καθημερινότητα σου και γίνονται ρουτίνα χάνουν την αξία και τον λόγω ύπαρξης τους. 2
redhotstef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 By the way I tried to sayI'd be there waiting for.. t's so lonelyWhen you don't even know yourself.. http://www.youtube.com/watch?v=DmsE2_wYWiw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα