Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται να αγορασω πραγματα απο Αμερικη και να τα φερω Ελλαδα; Θα κανουν καποιο ελεγχο στο τελωνειο; Σκεφτομαι για κινητο,παπουτσια και ρουχα. Λογικα οχι..

Βασικα συγκρινα τιμες απο αμερικη και σκρουτζ σε κινητα,παπουτσια,ρολογια. Ιδιες ακριβως, ισως ελλαδα και ελαχιστα φθηνοτερα.. Ειναι δυνατον;

Δημοσ.

φυσικα και ναι... 95% θα περάσεις τελωνειο για πάνω απο 150€ αγορών ανα δέμα (εχω ακούσει και για 50€ χωρίς να ειμαι βεβαιος-ισως ισχυει και αυτό)

Δημοσ.

Πως θα περασει τελωνειο; Εγω θα παω Αμερικη και θα τα βαλω στη βαλιτσα μου. Κουτια θα τα πεταξω.

Δημοσ.

Πως θα περασει τελωνειο; Εγω θα παω Αμερικη και θα τα βαλω στη βαλιτσα μου. Κουτια θα τα πεταξω.

παρανόηση... καταλαβα απλα οτι ήθελες να τα παραγγείλεις...

μεσα στη βαλιτσα με ανοιγμένη συσκευασία δε πιστευω να εχεις θέμα για λογικές αγορές (αν εχει 2 mbp και 2 iphone βέβαια θα σε περιποιηθούν :P )

Δημοσ.

Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα ξεκινά απο εδώ με αδεια βαλίτσα και εκεί να πετάξεις κουτιά κτλ, εγώ τελευταία φορά που γύρισα είχα 2 λαπτοπ 2 dslr και 2 ipad και δεν είχα κανένα θέμα.

Δημοσ.

Πως γινεται οι τιμες να ειναι ιδιες; Καλα εγω κοιταω και στα official καταστηματα. Υπαρχει αμερικανικη μηχανη αναζητησης παρομοια με το skroutz; Συγκεκριμενα για Βοστωνη και Ουασιγκτον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...