Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Γινεται να αγορασω πραγματα απο Αμερικη και να τα φερω Ελλαδα; Θα κανουν καποιο ελεγχο στο τελωνειο; Σκεφτομαι για κινητο,παπουτσια και ρουχα. Λογικα οχι.. Βασικα συγκρινα τιμες απο αμερικη και σκρουτζ σε κινητα,παπουτσια,ρολογια. Ιδιες ακριβως, ισως ελλαδα και ελαχιστα φθηνοτερα.. Ειναι δυνατον;
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 φυσικα και ναι... 95% θα περάσεις τελωνειο για πάνω απο 150€ αγορών ανα δέμα (εχω ακούσει και για 50€ χωρίς να ειμαι βεβαιος-ισως ισχυει και αυτό)
Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Πως θα περασει τελωνειο; Εγω θα παω Αμερικη και θα τα βαλω στη βαλιτσα μου. Κουτια θα τα πεταξω.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Πως θα περασει τελωνειο; Εγω θα παω Αμερικη και θα τα βαλω στη βαλιτσα μου. Κουτια θα τα πεταξω. παρανόηση... καταλαβα απλα οτι ήθελες να τα παραγγείλεις... μεσα στη βαλιτσα με ανοιγμένη συσκευασία δε πιστευω να εχεις θέμα για λογικές αγορές (αν εχει 2 mbp και 2 iphone βέβαια θα σε περιποιηθούν )
lepaterious Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα ξεκινά απο εδώ με αδεια βαλίτσα και εκεί να πετάξεις κουτιά κτλ, εγώ τελευταία φορά που γύρισα είχα 2 λαπτοπ 2 dslr και 2 ipad και δεν είχα κανένα θέμα.
Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Πως γινεται οι τιμες να ειναι ιδιες; Καλα εγω κοιταω και στα official καταστηματα. Υπαρχει αμερικανικη μηχανη αναζητησης παρομοια με το skroutz; Συγκεκριμενα για Βοστωνη και Ουασιγκτον.
FilipposMD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τι κοιτάς δηλαδή; Δώσε παράδειγμα. Λάπτοπ, ρούχα και Apple είναι εμφανώς φθηνότερα στις ΗΠΑ.
Luxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Oakley γυαλια, τα asics kinsei 5, και το oppo find 7a.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ε τα γυαλια και τα παπουτσια θα τα φορας το κινητο θα πεταξεις τα χαρτια. Τι να σου πουνε? Εγω ειχα ερθει με 2 ipod touch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα